View Full Version : Login falid for user .../ASP.NET
afsar
یک شنبه 08 شهریور 1383, 11:57 صبح
سلام
این خطا رو چطوری رفع کنم
Login Faild for user .../ASP.NET
MSYNK
یک شنبه 08 شهریور 1383, 17:15 عصر
با سلام
میشه بفرمایید برای ورود به کجا همچین پیغامی رو میده؟
در هر صورت:
اگه تو SQL server باشه که باید یه لاگین بسازی! خیلی سادست.(فکر کنم تو یکی از تاپیکها هم مطرح شده باشه٬ بسرچ پیداش میکنی!!!)
موفق باشین.
Vahid_Nasiri
یک شنبه 08 شهریور 1383, 19:42 عصر
این مقاله رو مطالعه کنید:
http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=6726
اگر مشکل حل نشد باز هم با شرح بیشتر در مورد هنگام رخدادن این خطا بفرمایید.
afsar
دوشنبه 09 شهریور 1383, 10:10 صبح
سلام
آقای نصیری من از SqlServer استفاده می کنم.
برای اتصال به آن هم از SystemDSN استفاده می کنم.در SystemDSN پیام موفقیت در کانکت شدن را هم می گیرم.
روی کامپیوتر خودم جواب می دهد ولی روی کامپیوتر یکی دیگه نه. تمام تنظیماتی که به ذهنم هم می رسید روی اون کامپیوتر انجام دادم و SystemDSN آن هم مشکل ندارد ولی همان خطا را می دهد.
در اون خطاهایی هم که گفتید چیزی راجع به این موضوع ندیدم.
لطفا من را راهنمایی کنید
Vahid_Nasiri
دوشنبه 09 شهریور 1383, 11:48 صبح
برای استفاده از SqlServer در ASP.NET یا هر برنامه ی دیگری نیازی به DSN و غیره به صورت صریح نیست. الان که به شما پیغام fail شدن لاگین یوزر asp.net را می دهد یعنی این یوزر جزو یوزرهای اس کیوال سرور نیست و یا کلا SQL-Server شما روی حالت لاگین کردن کاربران تعریف شده در آن است.
برای اتصال به SQL-Server شما دو حالت حداقل پیش روی دارید
1- حالت اتصال به آنرا را روی windows authentication قرار دهید. در این حالت یوزری که می خواهد به اس کیوال سرور وصل شود باید در ویندوز تعریف شده باشد و همچنین جزو trusted های اس کیوال سرور هم باشد
(این روش اصلا جالب نیست!)
2- حالت اتصال روی mixed mode باشد. یعنی هم یوزرهای تعریف شده در SQL-Server مانند sa و یا هر یوزر دیگری که شما در آن تعریف می کنید و یا حالت 1 که همزمان ممکن است.
حالت 2 را در SQL-Server ست کنید. سپس کانکشن استرینگ خودتون رو در برنامه بر اساس
نام سرور
نام دیتابیس
نام یوزر
پسورد یوزر
ایجاد کنید.
این روش صحیح است. در اکثرهاست ها هم این روش را باید بکارببرید.
موفق باشید.
afsar
سه شنبه 10 شهریور 1383, 13:29 عصر
با سلام دوباره
فعلا از DSN صرف نظر می کنیم
روش دوم را امتحان کردم با کد های زیر:
Private Sub Page_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
Dim Con As SqlClient.SqlConnection
Dim Da As SqlClient.SqlDataAdapter
Dim Ds As New DataSet
Con = New SqlClient.SqlConnection("server=localhost;database=test;uid=ta;pwd=ta;")
Da = New SqlClient.SqlDataAdapter("Select * from ArList", Con)
Da.Fill(Ds)
DataGrid1.DataSource = Ds
DataGrid1.DataBind()
End Sub
اگر datagrid1.databind را از کد حذف کنم مشکلی ندارد و کارهای خواسته شده انجام می پذیرد
اما پس از اضافه کردن کد Datagrid1.Databind
progress bar در IE تا نصفه که رفت دیگر جلو نمی رود تقریبا 5 دقیقه هم صبر کردم اما دریغ از یک پیغام حتی از نوع خطا :cry:
به نظر شما استاد چه چیزی تنظیم نیست :( :?
البته باز هم بگویم که روی کامپیوتر خودم مشکلی ندارد .این خطاها روی یک کامپیوتر دیگر اتفاق می افتد.
Vahid_Nasiri
سه شنبه 10 شهریور 1383, 19:50 عصر
این کد مشکل اتصالی به SQL-Server ندارد. خود کد ایراد داره. برای بایند کردن داده ها به دیتاگرید به صورت زیر عمل کنید:
بجای نسبت دادن مستقیم دیتاست پرشده ، باید یک View از جدولی دلخواه را انتساب بدهید :
m_dataGrid.DataSource = m_dataset.Tables[strTableNameToBind].DefaultView;
afsar
شنبه 14 شهریور 1383, 12:15 عصر
سلام
با این کار هم انجام نشد.البته فقط روی کامپیوتر دیگری!
من از یک روش دیگر به داده ها دسترسی پیدا کردم:
از یک SqlCommand استفاده کردم . این بار هم روی کامپیوتر خودم و هم روی کامپیوتر دیگری جواب داد.
اما هنوز برای من مشخص نیست که چراSqlDataAdapter روی اون کامپیوتر جواب نمی دهد؟(اما روی کامپیوتر خودم جواب می دهد) :خیلی متعجب: یعنی چه مشکلی اون کامپیوتر داره؟
از کمکهایی هم که شما استاد نصیری کردید واقعا ممنونم
Vahid_Nasiri
شنبه 14 شهریور 1383, 18:47 عصر
روی اون کامپیوتر حالا پس از اصلاح کد چه خطایی می دهد؟
afsar
یک شنبه 15 شهریور 1383, 09:35 صبح
سلام
همان کار قبلی را می کند یعنی progress bar در IE تا نصفه که رفت دیگر جلو نمی رود خیلی هم صبر میکنم(بیشتر از 5 دقیقه ) ولی خوب فقط حوصله ام سر رفت :(
:?:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.