ورود

View Full Version : گفتگو: افراد فعال انجمن امنيت نرم افزار .... !!

مهران موسوی
چهارشنبه 19 تیر 1387, 10:18 صبح
با سلام ....

دوستان حتما تا حالا اطلاعيه اي كه بالاي سايت گذاشته شده رو ديدين ...

من تصميم گرفتم يك قانون خاص براي بچه هاي اين انجمن كه خودمون گاه گداري توش فعاليت ميكنيم با هم بزاريم ....

قانون ها :

1 : ) افرادي كه قصد گذاشتن CrackME دارن بعد از كرك شدن برنامشون بايد حتما سورسش رو بزارن و در غير اين صورت بچه هاي كركر لطف كنن و ديگه هيچ كدون از CrackME هاي شخص متخلف رو كرك نكنن و به مدير انجمن اين تخلف رو گذارش كنن تا با اون شخص برخورد بشه ... ( اگر كسي قصد داره از قوانين پيروي نكنه ميتونه CrackME خودش رو اينجا قرار نده )

2 : ) لطفا يكم محربانانه تر توي پستاتون صحبت كنيد و ملاحظه ي حال همديگه رو بكنيد .

3 : ) وقتي CrackME ميزاريد توضيحات اوليه ي رو حتما كامل بديد .

4 : ) كركرها بعد از كرك كردن توضيحاتي در مورد نحوه ي كرك كردن بدن تا فردي كه CrackME گذاشته بتونه نقص رو جبران كنه ...

------

اين قوانيني كه اينجا مطرح شد فقط و فقط به خاطر اطلاعيه ي مدير هست و اگه دوستان فعال همگي متحد نشن پستهاشون همون طور كه در اطلاعيه ي مدير گفته شد حذف ميشه و ديگه نميتونيم فعاليتمون رو اينجا ادامه بديم و ... :ناراحت:

خواهشمندم افرادي كه قصد دارن از اين قوانين پيروي كنن تا بتونيم بازم اينجا فعاليت كنيم همين جا امادگي خودشون رو اعلام كنن .... :لبخندساده:

از مديران محترم هم ميخوام نهايت همكاري رو داشته باشن ...

يا حق ....

HadiDelphi
چهارشنبه 19 تیر 1387, 17:09 عصر
با سلام ....

دوستان حتما تا حالا اطلاعيه اي كه بالاي سايت گذاشته شده رو ديدين ...

من تصميم گرفتم يك قانون خاص براي بچه هاي اين انجمن كه خودمون گاه گداري توش فعاليت ميكنيم با هم بزاريم ....

قانون ها :

1 : ) افرادي كه قصد گذاشتن CrackME دارن بعد از كرك شدن برنامشون بايد حتما سورسش رو بزارن و در غير اين صورت بچه هاي كركر لطف كنن و ديگه هيچ كدون از CrackME هاي شخص متخلف رو كرك نكنن و به مدير انجمن اين تخلف رو گذارش كنن تا با اون شخص برخورد بشه ... ( اگر كسي قصد داره از قوانين پيروي نكنه ميتونه CrackME خودش رو اينجا قرار نده )

2 : ) لطفا يكم محربانانه تر توي پستاتون صحبت كنيد و ملاحظه ي حال همديگه رو بكنيد .

3 : ) وقتي CrackME ميزاريد توضيحات اوليه ي رو حتما كامل بديد .

4 : ) كركرها بعد از كرك كردن توضيحاتي در مورد نحوه ي كرك كردن بدن تا فردي كه CrackME گذاشته بتونه نقص رو جبران كنه ...

------

اين قوانيني كه اينجا مطرح شد فقط و فقط به خاطر اطلاعيه ي مدير هست و اگه دوستان فعال همگي متحد نشن پستهاشون همون طور كه در اطلاعيه ي مدير گفته شد حذف ميشه و ديگه نميتونيم فعاليتمون رو اينجا ادامه بديم و ... :ناراحت:

خواهشمندم افرادي كه قصد دارن از اين قوانين پيروي كنن تا بتونيم بازم اينجا فعاليت كنيم همين جا امادگي خودشون رو اعلام كنن .... :لبخندساده:

از مديران محترم هم ميخوام نهايت همكاري رو داشته باشن ...

يا حق ....

معادل قسمت اول تو قوانین سایت :

2- کاربری که فایل باینری اش توسط یکی از کاربران کرک شده، اطلاعاتی را درباره روشی که استفاده کرده بود ارائه کند. چون با توجه به کرک شدن فایل مربوطه توسط کاربران، لزومی ندارد که روش استفاده شده مخفی بماند. از طرفی شرح روش استفاده شده باعث می شود که سایر کاربران با روش های موجود برای افزایش امنیت نرم افزار بیشتر آشنا شده و از نقاط ضعف آنها مطلع شوند.

من که تو قوانین سایت , جمله ای , مثل این جمله رو ندیدم : "حتما سورسش رو بزارن"

دوستان لطفا به قسمت چهارم هم توجه کنند

ممنون

Nima NT
چهارشنبه 19 تیر 1387, 17:58 عصر
خدا وکیلی کدوم یکی از کراکر ها گفت چطوری کرک کردم که ما هم سورس بداریم ، از پشت کوه که نیومدیم ، تو سایت های خارجی هم مثل همین فروم ها وجود داره ، اونجا اگه یه برنامه کرک بشه کراکر برای نحوه کرک کردنش از مانیتورش فیلم میگیره و آپلود میکنه ، اینجا یه توضیح ساده بدن فیلم نخواستیم !

Developer Programmer
چهارشنبه 19 تیر 1387, 20:53 عصر
خدا وکیلی کدوم یکی از کراکر ها گفت چطوری کرک کردم که ما هم سورس بداریم
اگه تمام دنیا هم بگن که زمین نمی چرخه، باز یکی پیدا میشه که بگه می چرخه.
اگه فوروم های خارجی، اینکار رو نمی کنن قرار نیست ما هم دنبال اونا رواه بیوفتیم و تقلید کنیم.
این فوروم مال ایرانه و طبق قوانین خاص خودش و با هزینه شخصی اداره میشه و مدیران اون لازم می دونن مطالب فوروم رو طوری دسته بندی کنن که هرکس با هر سطح اطلاعاتی بتونه استفاده کنه. اگه نمیتونی خودت رو با این قوانین وفق بدی، به سایت های دیگه سر بزن

Nima NT
چهارشنبه 19 تیر 1387, 21:03 عصر
قانون برای یه نفر یا یه گروه نیست ، تو این فروم خون هیچ کس رنگین تر از دیگری نیست ، قراره اطلاعات بالا بره ، یه کراکر هیچ وقت نمیتونه از اطلاعات خودش کسب در آمد کنه ( مگر اینکه از فروش نرم افزار های قفل شکسته ) ولی من قراره از این شیوه ها پول دربیارم ، اگر زمانی هم قرار باشه من به افزایش اطلاعات دیگران ارزش بدم ، زمانیه که به من ارزش قائل بشن.
یه کراکر اطلاعات خودش رو در اختیار دیگران قرار بده تا برنامه نویس ها هم همین کار رو بکنن.
حتی آقای Hadi.Delphi سورس برنامشون رو گذاشتن ، کدوم یکی از کراکرها در مورد روش کارش صحبت کرد ، پس ما ( برنامه نویس ها ) تا اینجا یه قدم جلوتریم .
اگر کراکر ها با کرک کردن برنامه بگن از چه روشی استفاده کردن ما هم موظف به ارائه سورس خواهیم بود این طوری واقعا" شاهد افزایش اطلاعات خواهیم بود .
در ضمن من نفهمیدم منظور شما چی بود ، این که تو فروم های خارجی کراکر ها همکاری بیشتری دارن چه ربطی به حرفای من داشت ؟
من میگم کراکر های این فروم همکاری نمیکنن ، به قوانین فروم چی کار دارم !
قوانین فروم قانون رو به نحوی وضع کرده که همه باید با هم همکاری داشته باشن .
پس امیدوارم همه باهم همکاری کنن ، و این همکاری یه طرفه نباشه.

Developer Programmer
چهارشنبه 19 تیر 1387, 21:19 عصر
کدوم یکی از کراکرها در مورد روش کارش صحبت کرد
حتی فیلم نحوه کرک یا آنپکشون رو هم گذاشتن.

اگر کراکر ها با کرک کردن برنامه بگن از چه روشی استفاده کردن ما هم موظف به ارائه سورس خواهیم بود
در قوانین سایت، شرطی گذاشته نشده، "اگر"ی در کار نیست... همه باید رعایت کنن.

قوانین فروم قانون رو به نحوی وضع کرده که همه باید با هم همکاری داشته باشن
دقیقا"

joker
چهارشنبه 19 تیر 1387, 23:08 عصر
1- سورس ندیده نیستم ( .... فایلی که HADI.DELPHI گذاشته بود از نزاشتنش سنگین تر بود
من و امثال من نیازی به سورس نداریم(باز کردن نوشابه برای خودم :بامزه: )
درضمن نمونه سورس گذاشتن را با سورس (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=112591&page=2) گذاشتن مقایسه کن .
خودمون که چلاق نیستیم مینویسیم :لبخند: ، لااقل سورسی که یکبار شکسته شده را دوباره به عنوان یک متد معتبر استفاده نخواهیم کرد.
حالا یه کم فکر کن ببین برای چی میگم سورس بزارید ، ، ، ،

2- من که توضیحات مربوط به کرک را همراه با عکس براتون گذاشتم دیگه چیه ؟
وقتی یک دو تا عکس و 1-2 خط توضیح گویای همه چیزه انتظار دارید 2مگ فیلم را آپلود کنیم ؟
اون فایل دوم هادی دلفی ، نحوه کرکش واقعا هیچ فرقی با نسخه اولش (http://shabgard.org/forums/showthread.php?t=15848) نداشت /
( بخدا روش کار هیچ فرقی نداشت ، به پیر به پیغمبر به ..... :لبخند: )

3- هروقت خواستی بدونی کرکر چیکار کرده که برنامه ات کرک شده ، نسخه کرک شده را با نسخه اصلی Compares (http://www.prestosoft.com/ps.asp?page=edp_examdiffpro) کن ( آدرسهایی که تغییر کردن را توی دیباگر بخون ، متوجه کل کار میشی.

4- فراموش نکن ، این شمائی که میخوای بدونی فایلت کرک میشه یا نه ، کرکر که داره زندگیشو میکنه :) پس حتی همین که متوجه میشی روشت امن نیست ، خودش کلی منت حساب کن که قبل از اینکه قفلت را به عنوان یک قفل معتبر بفرستی توی بازار متوجه شدی که نه انگار روشت همچین مطمئن هم نبوده....
خودت لااقل تا همین الان چندتا کرکمی دادی که 99درصد مطمئن بودی کرک نمیشده ولی شده...
پس ....

پیوست» از کار و زندگی افتادم ، کرم کرک را باید یه جوری ترک کرد ، ولی وقتی 4تا رفیق ناباب پپدا بشن ، نمیشه....
پروژه دبیرخونه شهرداریم یک هفته از زمان تحویلش گذشته و من حسشو ندارم بنویسم تمومش کنم ، اونوفت وقتمو میزارم برای کرک می ، ، ، ! یه چند وقتی باید ترک کنم :لبخند:

vcldeveloper
چهارشنبه 19 تیر 1387, 23:39 عصر
تفسیر قانون با مدیر بخش هست، دوستان لطف کنند بجای تفسیر قانون به فکر پر ارزش کردن تاپیک های Crack Me باشند. اگر روزی تشخیص داده بشه که این تاپیک ها ارزش فنی چندانی برای کاربرانی که تاپیک ها را مطالعه می کنند، ندارند، یا فقط به عده محدودی نفع می رسانند، مطمئن باشید که در این تاپیک ها تخته میشه -هم تاپیک های فعلی، هم تاپیک هایی که بعدا ایجاد میشند. من نمی دونم چیکار می خواید بکنید، فکر می کنید اگر سورس نزارید، توضیحاتتان مفیدتر از سورس هست، مسئله ایی نداره، توضیح بدید، اما اگر چند روز بعد مدیر بخش این تاپیک ها را غیر مفید دانستند، دیگه نیاید پست بزنید که چرا این تاپیک ها پاک شدند! فعلا ایشون یک التیماتوم به تمام کاربران فعال در این بخش دادند، پس اگر واقعا قصد حفظ اینگونه تاپیک ها را دارید، با مدیر بخش کمال همکاری را داشته باشید و به ایشان ثابت کنید که تاپیک های Crack Me شما لایق حذف شدند نیستند.

موفق باشید

مهران موسوی
پنج شنبه 20 تیر 1387, 00:10 صبح
حتی آقای Hadi.Delphi سورس برنامشون رو گذاشتن ، کدوم یکی از کراکرها در مورد روش کارش صحبت کرد ، پس ما ( برنامه نویس ها ) تا اینجا یه قدم جلوتریم .

اقاي هادي دلفي تنها كاري كه انجام داد به فهم ما توهين كرد ( سورسش رو براي خودش نگه ميداشت حداقل احترام خودش رو بيشتر نگه ميداشت تا اينكه سورس اونجوري داد ) ... به نظر شما افرادي كه با كدهاي اسمبلي سرو كار دارن و كدهاي كامپايل شده رو درك ميكنن و برنامه رو كرك ميكنن نميتونن اون برنامه اي كه كامپايل شده رو بنويسن .... !!! شخص من محتاج سورس كرك مي هاي شما نيستم فقط سعي بر اين دارم كه اين فرهنگ رو جا بندازم كه ما ايراني ها بتونيم با كمك هم پيشرفت كنيم نه به كمك خارجي ها .... چرا سعي نميكنيد اين غرور بي جاي خودتون رو بزاريد كنار ... !!!؟؟

از دوستان خواهشمندم كه همكاري كنن ....

يا حق ....

مهران موسوی
پنج شنبه 20 تیر 1387, 00:16 صبح
تفسیر قانون با مدیر بخش هست، دوستان لطف کنند بجای تفسیر قانون به فکر پر ارزش کردن تاپیک های Crack Me باشند. اگر روزی تشخیص داده بشه که این تاپیک ها ارزش فنی چندانی برای کاربرانی که تاپیک ها را مطالعه می کنند، ندارند، یا فقط به عده محدودی نفع می رسانند، مطمئن باشید که در این تاپیک ها تخته میشه -هم تاپیک های فعلی، هم تاپیک هایی که بعدا ایجاد میشند. من نمی دونم چیکار می خواید بکنید، فکر می کنید اگر سورس نزارید، توضیحاتتان مفیدتر از سورس هست، مسئله ایی نداره، توضیح بدید، اما اگر چند روز بعد مدیر بخش این تاپیک ها را غیر مفید دانستند، دیگه نیاید پست بزنید که چرا این تاپیک ها پاک شدند! فعلا ایشون یک التیماتوم به تمام کاربران فعال در این بخش دادند، پس اگر واقعا قصد حفظ اینگونه تاپیک ها را دارید، با مدیر بخش کمال همکاری را داشته باشید و به ایشان ثابت کنید که تاپیک های Crack Me شما لایق حذف شدند نیستند.

موفق باشید

وقتي افرادي كه كرك مي ميزارن به قوانين توجه نميكنن ما مجبور ميشيم با كاربران فعال يكي بشيم و به افرادي كه خلاف قوانين عمل ميكنن و توضيحات بعد از كرك شدن رو نميدن توجه نكنيم ... در اين صورت اگه فرد دوست داره بازم فعاليت كنه براي اينكه به پستهاش توجه بشه مجبور ميشه قوانين رو رعايت كنه تا ما هم به پستهاش توجه كنيم ....

خوب به نظرتون اين عملكر بد هست ... ؟؟

اگه مدير ميتونست به شكل معقول اين مشكل رو حل كنه كه الان وضع اينجوري نبود .... ما مجبوريم خودمون دست به كار بشيم ..... :متفکر:

Nima NT
پنج شنبه 20 تیر 1387, 01:25 صبح
من تمامی حرف های شما رو قبول دارم ( هم آقا مهران و هم آقای جوکر ) ، ولی خدا وکیلی بهتر نیست عوض اینکه من یه برنامه بذارم شما کرک کنی و بکوبی تو صورتم و من دوباره پی قوی تر کردن نرم افزارم باشم ، از هم فکری با هم استفاده کنیم ، تا لااقل اگه کسی هم به تاپیک یه نگاهی انداخت یه چیزائی حالیش شه.
مثلا" چطوره که وقتی من یه نرم افزار می نویسم و کرک میشه بعد از ارائه کامل توضیحات و سورس به عموم از نظرات کراکر برنامه برای بهتر شدن اون آگاه بشم ( نمی گم کراکر بیاد واسم برنامه بنویسه ، میگم نظر بده ).
در ضمن از تمامی دوستانی هم که واسه کرک کردن برنامه ها کمک میکنن کمال تشکر رو دارم ولی قبول کنید که همه ما ها گاهی اشتباه میکنیم ، بهتره به جایی اینکه اشتباهاتمون رو به رخ همدیگه بکشیم به بهتر شدن تاپیک ها کمک کنیم .
در مورد صحبت جناب جوکر هم عرض کنم که آقای جوکر همه کس مثل شما خدای کرک نیستن ، من خودم به زحمت از عکس هایی که میذارین سر در میارم ( بار علمی عکس هاتون رو نفی نمی کنم ، اشکال از منه )‌، به نظر من بهتره که هم برنامه نویس ها در ارائه توضیحات سعی در ساده کردن مطلب داشته باشن و هم کراکر ها ( این موضوع پای شما رو نمیگیره ها ، چون همیشه توضیحاتتون خوب بوده ).
در آخر حرفم هم از تمامی برادران کراکر به خاطر قبول زحمتی که برای کرک برنامه ها میکنن تشکر میکنم.
با سپاس فراوان.

مهران موسوی
پنج شنبه 20 تیر 1387, 05:03 صبح
ولی خدا وکیلی بهتر نیست عوض اینکه من یه برنامه بذارم شما کرک کنی و بکوبی تو صورتمفكر نكنم كسي توي اين انجمن به اين قصد دست به كرك كردن بزنه ... يا حداقلش اينه كه من اينجوري نيستم و فقط به خاطر سرگرمي و اگاه كردن شما ها از ضعف برنامتون هست كه گاهي كرك ميكنم .... ( من كركر نيستما ولي بعضي وقتا يكم شيطوني ميكنم ديگه :خجالت: )

Nima NT
پنج شنبه 20 تیر 1387, 15:34 عصر
آقا مهران به خودت نگیر ، منظور من حتما" شما نبودید ، شما ، آقای جوکر ، آقا بردیا و نیما سابزرو استثناء هستید.
حرف من یه حرف کلی بود.