View Full Version : سوال: اشکال در enter در textbox ها و سپس نمایش ان ها
benyamin mirzai
چهارشنبه 19 تیر 1387, 13:24 عصر
سلام دوستان من با c# برنامه ام را نوشته ام متنی را در یک textbox نوشته و ان را در database ذخیره می کنم این متن من شامل enter است. یعنی کاربر متنی را که تایپ کرده می تواند هر کجا که بخواهد enter بزند و برود سر خط و با یک دستور ساده insert ان را در data base ذخیره می کنم ولی هنگام نمایش در یک lable با یک دستور select تمامی enter های زده شده در نظر گرفته نمی شود و متن من به صورت متوالی پشت سر هم نمایش داده می شود برای اینکه enter ها در نظر گرفته شود باید چه کار کنم ؟
terminator
چهارشنبه 19 تیر 1387, 13:33 عصر
سلام
خوب می تونی موقع نمایش از همان textbox استفاده کنی و فقط رنگ و border اونو عوض کنی تا شبیه label beshe. ضمنا می تونی ReadOnly هم بکنیش.
raravaice
چهارشنبه 19 تیر 1387, 13:37 عصر
Enter شما با کد اسکی 13 برای یک صفحه وب که قرار هست اونو نمایش بده کاملا بی معنی هست مگر:
1. از تگ pre استفاده کنید. (که تقریبا منسوخ شده)
2.کاراکتر Enter رو با تگ br جابجا یا به قول معروف Replace کنید.
موفق باشید
benyamin mirzai
چهارشنبه 19 تیر 1387, 13:44 عصر
دوست عزیز من از Replace یک بار استفاده کردم ملا نوشتم هر جا 13# بود بیا به جاش </br> قرار بده و در نتیجه توی data base هم br می گذاشت و درست بود ولی کاربر مجبور بود وقتی می خواد بیاد سر خط کد #13 را بنویسد ولی الان من می خواهم لازم به این کار نباشد یعنی فقط با زدن enter ، replace شود و لازم به نوشتن 13 نباشد لطفا کد را برایم بفرستید
raravaice
چهارشنبه 19 تیر 1387, 14:12 عصر
لازم نیست کاربر شما 13 رو بنویسه . همون اینتر رو که بزنه کافیه این وظیفه شماست که از سمت سرور کد اسکی 13 رو شناسایی کنی و Replace کنی.
موفق باشید
merlin_vista
چهارشنبه 19 تیر 1387, 14:16 عصر
براي اين كار از تكه كد زير استفاده كن :
public string TextMultiLin(string Strings)
{
return Strings.Replace(Convert.ToChar(13).ToString(), "<br>");
}
benyamin mirzai
چهارشنبه 19 تیر 1387, 14:19 عصر
از راهنماییتان خیلی ممنون مشکلم حل شد:لبخندساده:
benyamin mirzai
چهارشنبه 19 تیر 1387, 14:20 عصر
من به این صورت نوشتم
desctxt.Text = desctxt.Text.Replace("\r\n", "</br>");
benyamin mirzai
چهارشنبه 19 تیر 1387, 14:21 عصر
desctxt.Text = desctxt.Text.Replace("\r\n", "</br>");
raravaice
چهارشنبه 19 تیر 1387, 14:25 عصر
</br>
اشتباه است!
<br>
اشتباه است!
<br/>
درست است!;)
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.