View Full Version : کار با چند خط تلفن
h_mohamadi
چهارشنبه 19 تیر 1387, 15:05 عصر
سلام من دارم برنامه ای می نویسم که بتوانم با یک کامپیوتر 4 خط را مدیریت کند از دوستانی که تجربه دارند می خواهم من را کمک کنند.
1- برای این کار از چه سخت افزاری استفاده کنم که 4 خط به یک دستگاه وارد شود و آن دستگاه را بتوانم توسط برنامه ام هدایت کنم؟
2- آیا از کامپوننت KDtel خوب است استفاده کنم یا کامپوننت بهتری هم هست ؟
«« با تشکر از تمامی دوستانی که من را راهنمایی می کنند »»
mzjahromi
چهارشنبه 19 تیر 1387, 15:56 عصر
منظورتون از کنترل کردن چیه؟
برنامه تون قراره چیکار کنه؟
h_mohamadi
چهارشنبه 19 تیر 1387, 18:55 عصر
می خواهم برای این 4 خط در ساعتهای مختلف روز پیغام های مختلف بگذارم و اگر مثلا دکمه 1 را زد به خط 1 وصل کند و اگر دکمه 2 را زد یک پیغام را پخش کند و ...
««« خیلی ممنون که صبورانه من را راهنمایی می فرمائید. »»»
hm_2008
چهارشنبه 19 تیر 1387, 19:05 عصر
سلام خیلی ممنون من هم خیلی این مطلب را بدانم
babak_delphi
چهارشنبه 19 تیر 1387, 23:52 عصر
من قبلا برای یک خط این کار رو کردم
ولی برای 4 خط باید از سخت افزارهای خاص این کار استفاده کنید
مثل : PK , Dialogic
یک بورد چینی هم به نام دانجین هست که ارزان تره
برای کار با ابزاری مثل KDTele باید سخت افزار شما TAPI ساپورت باشه
Felony
پنج شنبه 20 تیر 1387, 06:44 صبح
دوست عزیز با الکترونیک آشنایی ؟؟؟
اگه آره یه برنامه بنویس و با یکی از پورتهات usb یا پارالل و ... 4 تا رله یا ترانزیستور رو کنترل کن و 4 خط تلفنت رو وصل کن به این رله ها یا ترانزیستورها حالا هر خط رو نیاز داشتی با برنامه ای که نوشتی صدا کن تا بردی که ساختی اون خط رو وصل کنه به مودم و بقیه ی کار رو هم که بلدی ...
pm_hamze
پنج شنبه 20 تیر 1387, 14:14 عصر
با برنامه CodeVisionAVR C Compiler به راحتی می تونی برنامه شو بنویسی و حتی روی یه آی سی بریزی که دیگه نیازی هم به کامپیوتر نداشته باشه اگه خواستی با من تماس بگیر من برنامش رو دارم فقط کافیه کامپایلش کنی و بریزیش روی یه آی سی...
Felony
پنج شنبه 20 تیر 1387, 15:01 عصر
با برنامه CodeVisionAVR C Compiler به راحتی می تونی برنامه شو بنویسی و حتی روی یه آی سی بریزی که دیگه نیازی هم به کامپیوتر نداشته باشه اگه خواستی با من تماس بگیر من برنامش رو دارم فقط کافیه کامپایلش کنی و بریزیش روی یه آی سی...
دوست عزیز اصلا به IC و پروگرامر و ... نیازی نیست چون ترانزیستور هیچ جریانی به تنهایی نمیکشه پس کافیه یه پارامتر به پورت ارسال کنی و ترانزیستور رو در حالت باز دراری و بقیه رو درحالت بسته (بسته به خط تلفن دلخواه) اگر هم بخوای با رله این کار رو انجام بدی باید قبل از رله سر راه ورودی به پورت و رله ترانزیستور استفاده کنی برای تقویت جریان که پورت کم نیاره وگر نه :گیج:مادربورد ...
پس هیچ نیازی به AVR و برنامه نویسی C و این حرفا نیست با همین دلفی میشه نوشتش.
اگر خواستین من میتونم تو قسمت الکترونیکش راهنماییتون کنم.
pm_hamze
پنج شنبه 20 تیر 1387, 15:09 عصر
اینم میشه....
babak_delphi
جمعه 21 تیر 1387, 15:19 عصر
ببخشید
با این روشهایی که شما گفتید آیا میشه کارهای زیر رو انجام داد ؟
پخش فایلهای صوتی مختلف روی هرپهار خط بصورت همزمان
شماره گیری همزمان با هر 4 خط
...
؟
Felony
جمعه 21 تیر 1387, 19:22 عصر
والا من هر چی اینجا رو میخونم نمیبینم که خواسته باشه با هر چهار خط به طور همزمان شماره گیری کنه ...
ایشون اون کاری رو که خواسته میتونه با این روش انجام بده ولی من نمیبینم که خواسته باشه با 4 خط به طور همزمان تماس بگیره و گر نه بنده انقدر عقلم میرسید که با 4 تا رله و ترانزیستور همچینکاری نمیشه کرد ...
babak_delphi
شنبه 22 تیر 1387, 23:11 عصر
من نگفتم عقلتون نمیرسه
به هر حال اگه جستجو کنید در این مورد درسایت مطلب زیاده
tefos666
دوشنبه 24 تیر 1387, 09:29 صبح
سلام دوست عزیز نیاز به اینهمه دردسر نداری یه سر به این پست بزن
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=511364
این دستگاه مشکلت رو حل میکنه حتی نیاز به کامپوننت هم نداری -ضمنا اگر دستگاه رو خریدی و استفاده کردی من هم برام چند تا سوال ساده پیش اومده که تو پست گفتم تونستی من رو هم راهنمایی کنی ممنون میشم
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=17135&stc=1&d=1210076340
با پشتیبانی 4 خط همزمان - امکان پخش فایل صوتی و .....
تنها و بهترین راه حل همینه نگرد چون چیز دیگه ای گیر نمیاد من خودم فقط 6 ماه دنبال راه حل بودم اگر هم راهی باشه من خبر ندارم ولی !!! :تشویق: چجوری میتونی با یک مودم که تنها یک خط تلفن ورودی داره چندتا خروجی بگیری ؟ البته مودم اکسترنال با پشتیبانی چند خط هست ولی ثیمتش صرف نمیکنه بهتره از این دستگاه استفاده کنی - سوالی بود در خدمتم امیدوارم مشکلت رو حل کنی و بعد مشکل من رو هم حل کنی :بوس: آخه جسارتن بلا نسبت دوستان , اینجا اکثریت عادت دارن بگن یا تو سایت جستجو کن مشکلت حل میشه یا :عصبانی++: در کل ببخشید با اساتید نبودم فقط یه انتقاد کوچیک بود
success is doing , not wishing !!!
mpmsoft
سه شنبه 25 تیر 1387, 10:57 صبح
دوست عزیز اگر شما می خواهد سیستم Answer Machine و یا Multi Line داشته باشید می تونید از دستگاه ASR استفاده کنید
دوست خوبمون دستگاه ALM رو معرفی کردن ولی دستگاه ASR این قابلیتو داره که فکر می کنم هر خطش 100 هزار تومان باشه
omid_safari
سه شنبه 03 آذر 1388, 14:23 عصر
خب اگه بشه 4 تا مودم به کامپیوتر وصل کرد به دستگاه دیگه ای نیاز نیست(برای کنترل همزمان).
Vahid.Shatery
دوشنبه 26 بهمن 1388, 11:49 صبح
با سلام
با مودم های دانجین و دیالوجیک هم می تونی این کار را انجام بدی . که این مودم ها در اصل 2خط ، 4 خط و هشت خط دارند.
به این صورت که بر روی یک کارت که روی PCI مادربرد نصب میشه این تعداد خط را داره.
از دستگاه های ASR و ALM هم می تونی استفاده کنی که ASR های موجود تک خط ، 2 خط ، 4 خط ، 8 خط و 16 خط داره که مدل های تک خط و 2 خط با سریال کار میکنند. و مابقی با یو اس بی .
البته دستگاه در مد کار نیازی نیست که به کامپیوتر متصل باشه .
چون دستگاه به صورت Online/Ofline کا می کنه.
اگه توضیحات بیشتری میخوای به V_sh960@yahoo.com ایمیل ارسال کن.
ما هم نرم افزار تلفن گویای چند خط داریم ، هم دانجین ، هم دیالوجیک ، هم ASR ، هم ALM
منتظرم.
بای
habel_star
یک شنبه 01 آبان 1390, 10:03 صبح
سلام من میخوام یک تلفن گویا با خط e1 طراحی کنم
ولی اطلاعاتی در مورد سخت افزار این خط و یا کامپوننت که با این خطوط کار کنه وجود داره قبلآ با kdtel کار کردم و میخوام بدونم که میتونم با این کامپوننت کار کنم
اگه اطلاعات در این زمینه دارد لطفآ راهنمایی فرمایید.مرسی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.