ورود

View Full Version : خطا در شناسایی ID

bbc_sh
چهارشنبه 19 تیر 1387, 21:23 عصر
سلام دوستان
من یه گریدویو دارم که که یه ستون template برای اون تعریف کردم.توی ستون template کنترلهای آپلود,باتن و لیبل گذاشتم و برای هر کدوم id تعریف کردم .ولی وقتی که به قسمت کدبیهایند همین فرم میرم,وقتی میخوام برای این کنترل ها کد بنویسم Id هاشون تعریف نشده و این خطا رو میده.چیکار کنم.؟ در صورتی که من id کنترل آپلود رو uploadtest گذاشتم.:متفکر:منظورم وقتی هست که روی کنترل باتن دابل کلیک میکنم.

error:CS0103: The name 'uploadtest' does not exist in the current context

bbc_sh
پنج شنبه 20 تیر 1387, 08:18 صبح
جوانمردی نیست یاری کند مرا؟

Behrouz_Rad
پنج شنبه 20 تیر 1387, 08:57 صبح
آف تاپیک ندید. مطمئن باشید که تاپیک ها دیده میشن و اگر کسی دلش خواست پاسخ میده. متشکرم.
--------------------------------------------

وقتی که کنترل ها رو در ItemTemplate قرار میدی نمی تونی به طور مستقیم به اونها دسترسی داشته باشی.
بلکه باید در یکی از رویدادهای GridView مثل، Insert، Delete، Update یا RowCommand با استفاده از FindControl به اون متد ارجاع پیدا کنی و کار مورد نظرت رو انجام بدی.
کدهای تاپیک اعمال متداول با GridView رو ببین.

موفق باشید.

bbc_sh
پنج شنبه 20 تیر 1387, 22:38 عصر
من کدهاشو دیدم ولی کامل متوجه نشدم چون تازه کار هستم.چون از این گریدویو میخوام در قسمت admin سایت استفاده کنم و مربوط به قسمت ویرایش میشه ،کنتل آپلود رو باید در قسمت edititemtemplate بذارم؟
از کدوم رویداد باید استفاده کنم.؟دقیقا چه طوری میشه از findcontrol استفاده کرد.ممنون میشم کمک کنید.