ورود

View Full Version : تنظیم صفحه و آپدیت کردن

hesamy2004
پنج شنبه 20 تیر 1387, 01:42 صبح
استادای عزیز سلام
من راستش برنامه نویس HTML نیستم و تازه شروع کردم به خوندن کتاب برای آشنایی با این زبان.
من یه فضا و دامین خریدم و از اونجایی که خودم کدنویس نیستم با ماکروسافت آفیس پابلیشر سایتم رو طراحی میکنم و از طریق ftp بارگذاریش میکنم. ولی به دو تا مشکل برخورد کردم که لطف کنید و من رو راهنمایی کنید.
اول اینکه من صفحه سایتم رو نمیتونم جوری تنظیم کنم که موقع نمایش وسط باشه. یعنی اینکه صفحه سایت من چسبیده به سمت چپ بجای اینکه در مرکز قرار داشته باشه. این صفحه سایت منه : www.kamalan.com
لطفاً یه نگاه بهش بکنید و بگید مشکلم از چیه؟

دوم هم اینکه من هر بار که سایت رو میخوام بارگذاری کنم از اول دو تا فابل index و index_files رو آپلود میکنم. آیا راهی وجود نداره که فقط تغییرات آپلود بشه و هی مجبور نباشم از اول فایل هام رو آپلود کنم؟

با تشکر

m.hamidreza
پنج شنبه 20 تیر 1387, 14:03 عصر
شما تو سورس صفحه بعد از تگ body یه تگ به نام div داری که به </div> ختم شده کل این تگ رو select کن بعد cut کن و در کد زیر که بعد از تگ body باید بنویسی paste کن.

<div align="center">
اینجا paste کن.
</div>

روش طراحی شما کاملا غیر حرفه ای و غیر اصولی هست. این قبیل نرم افزارهای Generator کدهای تمیزی Generate نمیکنن و مسایل دیگه هم داره که حالا بماند.
در مورد سوال دوم شما فقط فایل html همون صفحه ای که تغییر دادی رو آپلود کن تو پوشه index_files من نمیدونم چیه!

hesamy2004
پنج شنبه 20 تیر 1387, 18:52 عصر
ممنونم از راهنمایت ولی یه تیکه از صفحه میومد وسط ولی باقی چیزا سره جاشون میموندن و صفحه خراب میشد.

m.hamidreza
جمعه 21 تیر 1387, 15:27 عصر
کدهایی که تولید کرده بوسیله CSS مدیریت میشن بخاطر همین اونجوری میشه!
ببینید اختیار این کد الان دست شما نیست! و معمولا ویرایش یه همچین صفحاتی به اندازه طراحی مجدد زمان میبره.
باتوجه به این شرایط، تنها راه غیر اصولی ای که من به ذهنم میرسه اینه که به تمام left های تگ span مثلا 200 تا اضافه کنی! که البته دقیق هم وسط نمیاد...
ببینید دوستان دیگه شاید پیشنهادات بهتری داشته باشن.
موفق باشید.