View Full Version : ایجاد یک تالار جدید
++Hichkas
پنج شنبه 20 تیر 1387, 02:52 صبح
سلاه من یکی از تازه واردهای این وب سایتم . می خواستم پیشنهاد بدم که می تونید یک تالار جدید برای فناوری اطلاعات و موضوعات مرتبط با آن را ایجاد کنید چون هم اینکه بحثش الان خیلی داغ و همینطور الان واقعا موضوعی هستش که مردم ما اطلاعات چندان و درستی درباره ی آن ندارند ، البته نمی گم خیلی ولی دید لازم در رابطه با آن ندارند . من خودم یه کتاب از آقای دکتر محمد فتحیان خوندم که بعضی جاهاش به نظرم خیلی جالبه و به این فکر افتادم این پیشنهاد رو بدم . :لبخندساده:
vcldeveloper
پنج شنبه 20 تیر 1387, 03:14 صبح
انشاء الله اگر تعداد درخواست های مربوط به آن به حد کافی باشد و به تعداد کافی هم کاربر علاقه مند به فعالیت در این زمینه پیدا شود، مدیریت سایت موضوع را بررسی می کند.
++Hichkas
شنبه 29 تیر 1387, 02:01 صبح
من الان دیدم که کسی پرسیده بود IT بهتر است یا رشته کامپیوتر ، بهتر نیست که یک چنین بخشی را راه اندازی کنید
man4toman
شنبه 29 تیر 1387, 09:25 صبح
فقط بخاطر این سوال یه بخش راه بیوفته!!؟؟؟
توی خیلی از سایتها که سازماندهی مناسب دارن اول میبینن چقدر طرفدار داره بعد یه مدت بررسی میشه تا مشخص بشه که این بحث همیشه مطرح باقی میمونه یا حداقل تاپیکهاش صفرنمیشه بعد اقدام میکنن.
++Hichkas
شنبه 29 تیر 1387, 21:51 عصر
[quote=man4toman;556043]فقط بخاطر این سوال یه بخش راه بیوفته!!؟؟؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------
:متعجب:البته نه فقط برای همین سوال بلکه بهتر بگم که این کتاب یکی از اون درس هایی است که الان داره در دانشگاه ها تدریس میشه البته به صورت اختیاری ولی برای رشته ی IT به صورت اختیاری نیست و همینطور اینکه یکی از موضوعات داغ دنیا است و بخش عظیمی از سرمایه گذاری های یک کشور را به خود تخصیص می دهد ، البته این نظر منه .............:لبخند:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.