ورود

View Full Version : سوال: چگونگی نحوه استفاده از XML در SQL server

ohh_mid
جمعه 21 تیر 1387, 15:04 عصر
با سلام
اگه کسی بتونه راهنماییم کنه خیلی خوشحال می شم
فایل XML که من از طریق URL به اون دسترسی دارم رو بایستی اطلاعاتش رو بخونم و وارد DB ذخیره کنم حالا می خواستم بدونم که چه طور می تونم با استفاده از خود SQL این عملیات رو انجام بدم چون SQL خودش می تونه یه فایل رو از روی هارد بخونه با دستور زیر

DECLARE @xmlDoc XML
SET @xmlDoc = (

SELECT * FROM
OPENROWSET

(
BULK 'C:\test.xml', SINGLE_CLOB

) AS xmlData)

SELECT @xmlDoc

یا دستور OPENXML
اما من دستوری رو پیدا نکردم که با استفاده از URL کار کنه

پیشا پیش ممنون از راهنماییتون

AminSobati
جمعه 21 تیر 1387, 21:21 عصر
دوست عزیزم تا جاییکه بنده اطلاع دارم امکان Browse کردن XML بصورت مستقیم وجود نداره اما با توجه به اینکه دارید با نسخه 2005 کار میکنین، قادر هستید با امکانات SQL-CLR یک SP با دات نت بنویسید که فایل رو براتون دریافت کنه.

ohh_mid
جمعه 21 تیر 1387, 22:52 عصر
با تشکر از راهنماییتون
کاری که من می خوام انجام بدم نیاز به یه زمانبندی داره که می خوام این رو بوسیله job انجام بدم به خاطر همین من میخوام اگر بشه این کار رو کلا به سمت SQL منتقل کنم تا خود SQl این کار رو مدیریت کنه چون من الان این کار رو با دات نت بوسیله دستور XMLDocument انجام می دم و تک تک رکوردها رو در دیتابیس ذخیره می کنم . البته فقط دات نت ، در مورد SQL - CLR اطلاعاتی ندارم و نحوه کار با اون رو نمی دونم به چه صورت است. به هر حال اگه بتونید یه مثال بزنید ممنون می شم تا بهتر منظورتون رو بفهمم

باز هم از راهنماییتون ممنونم

AminSobati
شنبه 22 تیر 1387, 12:07 عصر
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/5czye81z(VS.80).aspx

ohh_mid
شنبه 22 تیر 1387, 17:54 عصر
آقا خیلی ممنون
اما یه سوال دیگه ، و اون اینکه من چه طور می تونم از طریق SQL این SP یا هر چیز دیگه که بوسیله CLR ایجاد شده رو مدیریت کنم یعنی بتونم اونو در قسمت Job زمانبندی کنم ؟

AminSobati
شنبه 22 تیر 1387, 17:56 عصر
شما در Job میتونین یک SP رو اجرا کنین، پس میشه زمانبندیش کرد