ورود

View Full Version : سوال: عوض کردن language سیستم

c#_web
جمعه 21 تیر 1387, 15:21 عصر
چگونه میتوان وقتی فرم asp.net ما لود میشود ، زبان کل سیستم عوض شده و فارسی شود.
یعنی language کامپیوتر کلا فارسی میشد.؟
نه اینکه کد جاوا بنویسیم که وارد هر تکستی شد در آن تکست بتواند فارسی بنویسد.
بلکه کلا زبان سیستم فارسی شود.؟

raravaice
جمعه 21 تیر 1387, 16:27 عصر
باید معجزه بشه! چون در حالت معمول امکان پذیر نیست.;)

موفق باشید

MehranZand
جمعه 21 تیر 1387, 16:35 عصر
فکر میکنم منظور شما تغییر Culture در Browser باشه ..

mahdi_farhani
جمعه 21 تیر 1387, 22:14 عصر
نه منظورشون تغییر KeybordLayout سیستم هست ، مثل برنامه های معمولی که خودکار KeybordLayout را تغییر میدن .قبلاً که با API میشود ، حالا دیگه نمیدونم تحت وب میشه اینکارو کرد یا نه

c#_web
شنبه 22 تیر 1387, 13:20 عصر
ممنون از راهنماییهاتون.
من منظورم همان زبان سیستم بود.
به این دلیل اینرا میخواستم که در برنامه ، باید وقتی وارد فرم میشدم فارسی بنویسم. برای اینکار از کدهای جاوا استفاده کردم.
مشکلی برای فارسی نویسی ندارم. اما اگر روی یک dropdown list کلیک و مثلا ش را زد میخوام روی اولین آیتمی در dropdown list برود که حرف اولش ش است.
اما اینکار انجام نمیشود مگر وقتی که زبان سیستم را عوض کرده و آنرا فارسی کند.
آیا برای دادن این قابلیت به dropdown list چه کار باید کرد؟؟

mahdi_farhani
شنبه 22 تیر 1387, 13:28 عصر
فقط حرف ش مشکل داری ، یا همه حروف ......
احتمال این هست که کدها فرق کنه ، منظورم اینه که اطلاعات قبلاً با فارسی سیستم وارد شده ، و حالا شما با این کدینگ جدید دارید جستجو میکنید ، اطلاعات را با همین کدیکنگ وارد کنید و جستجو کن ببین درست میشه یا نه

c#_web
یک شنبه 23 تیر 1387, 07:49 صبح
اطلاعات را با همین کدینگ وارد کرده ام. برای همه حروف اینطور است. منظورم را با مثال بیان کردم.
آیا باید فارسی نویسی را به رویدادی از dropdown list نسبت دهم؟ تا وقتی روی dropdown list کلیک کرد باز هم بتواند مثل تکستها فارسی نویسی را ساپورت کند؟
در کد جاوایی که دارم این کر را به رویداد keydown از تکست به صورت

txt.attributes["onkeydown"]="return farsi"

حالا آیا باید برای dropdown list هم همین کار رابکنم؟ اگر بله به چه رویدادی ؟ اگر نه چه روشی را در پیش بگیرم؟
چون تا زبان سیستم را عوض نکند نمیتواند اینگونه جستجویی انجام دهد.

mahdi_farhani
یک شنبه 23 تیر 1387, 22:21 عصر
دقیقاً نمیدونم شما چه کاری رو انجام دادید ولی برای کاری که شما می خواهید من از AjaxControlToolkit استفاده میکنم و همچنین برای فارسی کردم از اسکریپت استفاده کردم . و هیچ مشکلی تو جستجو ندارم به غیر از زمانی که ترکیب انگلیسی و فارسی باشه .
شما هم میتونید از AjaxControl toolkit استفاده کنی .