ورود

View Full Version : مشکل فارسی

navid491
جمعه 21 تیر 1387, 21:16 عصر
سلام
کاراکتر ست database من WE8ISO8859P1 است. من در developer مشکلی ندارم. ولی وقتی با jdbc اطلاعات رو میخونم درست نشون داده نمیشن. در یک مقاله خوندم که oracle به صورت خود کار ازWE8ISO8859P1 به UTF-16 تبدیل میکند . پس قاعدتا نباید مشکلی باشه ولی من در برنامم با JAVAو JDBC مشکل دارم مثل اینکه یه جایی درست تبدیل نمیشه. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:متفکر: در ضمن این مشکل هم با 10g هم با 9i دارم.

alireza1384
شنبه 22 تیر 1387, 09:47 صبح
دررجیستری ویندوز تنظیم زیر را انجام بده :
HKEY_LOCAL_MACHINE ---> SOFTWARE ----> ORACLE -----> KEY_? --- > NLS_LANG = AMERICAN_AMERICA.AR8MSWIN1256

navid491
یک شنبه 23 تیر 1387, 18:51 عصر
سلام
ممنون از جوابتون. کاری که گفته بودید رو انجام دادم ولی باز هم کاراکتر های فارسی که از dbدر برنامه جاوا با jdbc اوراکل 10g میخونم درست نیستند. و قابل خواندن نمیباشند

saeidgab
شنبه 29 تیر 1387, 16:35 عصر
سلام ، من با jdbc کار نکردم ولی توی دات نت وقتی با oledb با اوراکل ارتباط برقرار کنی و دیتاهارو بخونید بخش فارسی رو با علامت سوال نشون میده و وقتی هم با OracleClient ارتباط برقرار کنی فارسی رو درست نمایش میده.
java کار نکردم ولی اگر data provider رو عوض کنی مشکلت حل بشه.

khatereh1
شنبه 05 مرداد 1387, 03:13 صبح
سلام شما باید یک export از دیتا بیس بگیرید سپس data های دیتابیس را delete کنید
character set را ar8mswin1256 بگذارید و درنهایت دوباره data ها را import کنید
توضیح دلیل این امر در اینجا مقدور نمی باشد
موفق باشید
mn_mn_3@yahoo.com

mohammad9531
یک شنبه 13 مرداد 1387, 23:51 عصر
سلام
کاراکتر ست database من WE8ISO8859P1 است. من در developer مشکلی ندارم. ولی وقتی با jdbc اطلاعات رو میخونم درست نشون داده نمیشن. در یک مقاله خوندم که oracle به صورت خود کار ازWE8ISO8859P1 به UTF-16 تبدیل میکند . پس قاعدتا نباید مشکلی باشه ولی من در برنامم با JAVAو JDBC مشکل دارم مثل اینکه یه جایی درست تبدیل نمیشه. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:متفکر: در ضمن این مشکل هم با 10g هم با 9i دارم.
دوست عزیز شما در کنترل پنل در قسمت لنقویچ یک زبان به نام arabic u.a.e اضافه کن و درقسمت regional option د رقسمت اول arbic U.A.E و قسمت دوم را iran قرار بده و بعد دکمه ok را فشار بده بعد سیستمرا ریستارت کن درست میشه.

hanif_x90
دوشنبه 25 شهریور 1387, 18:34 عصر
دستور زبر را اجرا کنید.
select * from v$nls_parameters
اگه NLS_CHARACTERSET :AR8MSWIN1256 نبود ، اشکال کار اینجاست.
اول برید زبان کامپیوتر خود را از قسمت کنترل پنل از فارسی به arabic تغییر دهید.
کامپیوتر ار ریست کنید.
اگه باز هم درست نشد بهتره اوراکل را دویاره نصب کنید.