View Full Version : سوال: نمايش محتواي فيلد بصورت *
ariobarzan
شنبه 22 تیر 1387, 14:03 عصر
با سلام
در برنامه من جدولي وجود دارد كه در آن نام كاربران و كلمه عبور كه توسط ادمين برنامه تعريف مي شود نگهداري ميشود
اشكال كار اينجاست كه كلمه عبور افراد در sql server قابل ديدن است و با دسترسي به سرور كلمه عبور افراد لو ميرود و ممكن است باعث سو استفاده شود
چطور مي شود كاري كرد كه كلمه عبور افراد مثلا بصورت * ديده شوند
با تشكر
Hsimple11
شنبه 22 تیر 1387, 16:58 عصر
اشكال كار اينجاست كه كلمه عبور افراد در sql server قابل ديدن است و با دسترسي به سرور كلمه عبور افراد لو ميرود و ممكن است باعث سو استفاده شود
چطور مي شود كاري كرد كه كلمه عبور افراد مثلا بصورت * ديده شوند
منظوزتان از دیده شدن در Grid خود است یا در برنامه های SQL؟
در مورد دومی میتوانید Permission ها را مدیریت کنید تا هر فردی دسترسی به Table شما را نداشته باشد.
delphiprog3000
شنبه 22 تیر 1387, 19:15 عصر
با سلام.
دوست عزیز میتوانید از Encrypt استفاده کنید.
یعنی اطلاعات را به صورت کد شده وارد نمایید . اینجوری کسی متوجه کدینگ شما نمیشود....
موفق باشید..........
ariobarzan
یک شنبه 23 تیر 1387, 06:41 صبح
با سلام.
دوست عزیز میتوانید از Encrypt استفاده کنید.
یعنی اطلاعات را به صورت کد شده وارد نمایید . اینجوری کسی متوجه کدینگ شما نمیشود....
موفق باشید..........
منظور من در sql server هست
آيا بايد خودم پسورد ها را Encrypt كنم يا sql يا دلفي امكاناتي داره؟
اگه ميشه بيشتر توضيح بديد لطفا
delphiprog3000
یک شنبه 23 تیر 1387, 09:15 صبح
با سلام.
در مورد Sql2000 تبدیل خاصی ندیدم ولی تا اونجایی که اطلاع دارم از Md5 استفاده میشود که میتوانید در مورد آن در بخش Sql تحقیق کنید.
در مورد Sql2005 و به بالا خود آن امکان تبدیل به کد رو دارد . که بازهم در مورد آ« در بخش تحقیق کنید.
در مورد برنامه نویسی نیز شما میتوانید هنگام درج اطلاعات برای خود روشی تعیین کنید که هنگام در اطلاعات عبارات درج شده به صورت نا مفهوم باشند. و یا هر کارکتر رو به صورت کد اسکی آن ذخیره کنید البته با کمی تغییرات. و هنگام بازیابی همان روش را به صورت برعکس انجام دهید که اطلاعات شما برگردان یا دکد شود.
امیدوارم متوجه شده باشید......
موفق باشید.................
ariobarzan
یک شنبه 23 تیر 1387, 10:16 صبح
با تشكر از توجه شما
خودم هم به اين فكر كرده بودم كه پسورد ها رو با كد نويسي تغيير بدم وموقع خوندنشون به حالت اصلي برگردونم .
گفتم شايد اين روش خيلي جالب نباشه و خود sql يه نوع فيلد رمز شده هم داشته باشه
به هر حال از شما ممنونم
Hsimple11
یک شنبه 23 تیر 1387, 15:41 عصر
حتما باید بصورت Encrypt و بصورت Asterisk باشد؟ امن ترین راه استفاده از سیستم امنیت خود SQL Server است. میتوانید دسترسی افراد را به پایگاه اطلاعاتی خود محدود کنید یا از Login ها استفاده کنید.
delphiprog3000
یک شنبه 23 تیر 1387, 20:33 عصر
با سلام.
من هم نظر شما رو تایید میکنم ولی شنیدم که میتوان فایلهای sql را کرک کرد. برای همین همیشه باید از تمامی راههای موجود استفاده کرد.
یکی این بود که خودم بعضی اوقات از اون استفاده میکنم.
که تغییر حجم فایلهای دیتابیس بود و با دستکاری هد فایل آنها میتوان دو فایل mdf,ldf رو برای sql نامفهوم کرد.
موفق باشید...................
ariobarzan
دوشنبه 24 تیر 1387, 07:24 صبح
حتما باید بصورت Encrypt و بصورت Asterisk باشد؟ امن ترین راه استفاده از سیستم امنیت خود SQL Server است. میتوانید دسترسی افراد را به پایگاه اطلاعاتی خود محدود کنید یا از Login ها استفاده کنید.
با تشكر از توجه شما
مشكل اينه كه ادمين سرور بخواد از جدولي كه نام كاربر ها و كلمه عبور را ذخيره كرده سو استفاده كنه.
بطور مثال بتونه نام كاربر و كلمه عبور يك برنامه مالي را از اين جدول بيرون بكشه و توي برنامه ازش استفاده كنه
استفاده از داده هاي خام مالي كه توي چندين جدول پخش شده و فهم ارتباط بين اون ها سخته ولي اگه نام كاربر و كلمه عبور را داشته باشه .......
delphiprog3000
دوشنبه 24 تیر 1387, 09:37 صبح
با سلام.
اصولا مدیر یا ادمین فردی امینی باید باشد.
اگر فرض رو بر این بگیرید به مشکلات زیادی بر میخورید که عدم اعتماد باعث به وجود آمدن آن میشود.
در این صورت از رمزگذاری برنامه نویسی استفاده کنید و اطلاعات ضروری را کد کنید. نیاز نیست همه اطلاعات کد شود.
فقط اطلاعات مهم رو کد کنید.
برای کد کردن دیتابیس از بخش sql کمک بگیرید........
ariobarzan
دوشنبه 24 تیر 1387, 10:08 صبح
با سلام.
اصولا مدیر یا ادمین فردی امینی باید باشد.
برای کد کردن دیتابیس از بخش sql کمک بگیرید........
حق با شماست ولي انتخاب افراد در اختيار من نيست
در مورد كمك گرفتن از بخش sql منظورتون شاخه بانكهاي اطلاعاتي sql در اين سايته يا اينكه sql server امكانات خاصي داره؟
Hsimple11
دوشنبه 24 تیر 1387, 14:00 عصر
اگر در مورد Loginها و Permission Management توضیحی خواستید بفرمایید.
delphiprog3000
دوشنبه 24 تیر 1387, 18:54 عصر
با سلام.
بله دوست من منظور بخش بانکهای اطلاعاتی => sql server
موفق باشید.............
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.