View Full Version : نرم افزار باfoxpro نوشتم که در محیط. windows xp اجرا می شود. با فایل setlaser.com
alivafadarpour
شنبه 22 تیر 1387, 15:22 عصر
دوستان سلام .
نرم افزار باfoxpro نوشتم که در محیط. windows xp اجرا می شود. با فایل setlaser.com پرینتر hp1300 را فارسی می کنم .اما جهت پرینت گرفتن باید فرمان پرینت را دوبار صادر کنم.
که این باعث پرینتر گرفتن دو نسخه می شود.لطفا در صورت ممکن راهنمایی کنید.
shamim_41
یک شنبه 23 تیر 1387, 15:24 عصر
سلام دوست عزیز
چرا باید دو بار فرمان چاپ رو صادر کنی ؟
یک فایل به نام dosprn وجود داره که نیازی به فارسی کردن چاپگرهای لیزری نیست میتونی از اون استفاده کنی تو همین بخش هم است.
abdorreza
چهارشنبه 26 تیر 1387, 02:33 صبح
سلام
دستور EJECT بعد از فرمان چاپ یادت نره !
IC_prog
شنبه 29 تیر 1387, 08:22 صبح
سلام دوست عزیز
چرا باید دو بار فرمان چاپ رو صادر کنی ؟
یک فایل به نام dosprn وجود داره که نیازی به فارسی کردن چاپگرهای لیزری نیست میتونی از اون استفاده کنی تو همین بخش هم است.
اگر ممکنه در مورد برنامهنحوه کار با dosprint کمی توضییح دهید .من این برنامه رو روی سیستم دارم ولی عملا کاری انجام نمیده !:ناراحت:
shamim_41
شنبه 29 تیر 1387, 14:51 عصر
سلام دوست عزیز
یک سری توضیحاتی قبلا در رابطه با dosprn دادم و چند نمونه از انواع ورژنهای مختلفش رو هم تو لینک گذاشتم که بهترین ورژنش 1.78 هست حالا یک نگاه به این عکسها بنداز ببین کمکت می کنه .
IC_prog
یک شنبه 30 تیر 1387, 08:41 صبح
سلام دوست عزیز
یک سری توضیحاتی قبلا در رابطه با dosprn دادم و چند نمونه از انواع ورژنهای مختلفش رو هم تو لینک گذاشتم که بهترین ورژنش 1.78 هست حالا یک نگاه به این عکسها بنداز ببین کمکت می کنه .
با تشکر از شما
برنامه قبلی که نصب کرده بودم اصلا این نبود (اشتباه کرده بودم ).
حالا dosprn رو نصب کردم ولی وقتی پرینت میکنه جقول پقول پرینت میکنه ! و فارسی نیست . آیا باید فونت خاصی معرفی یا تنظیمی غیر از آنها که فرمودید داره ؟:متعجب:
shamim_41
یک شنبه 30 تیر 1387, 13:02 عصر
حالا dosprn رو نصب کردم ولی وقتی پرینت میکنه جقول پقول پرینت میکنه ! و فارسی نیست . آیا باید فونت خاصی معرفی یا تنظیمی غیر از آنها که فرمودید داره ؟:متعجب:
در قسمت fonts گزینه cp باید farsi رو انتخاب کنی البته این نرم افزار در اغلب چاپگرهای لیزری فارسی چاپ می کنه اما تو بعضی از چاپگرها هم خطا می ده(چاپگرهای سه کاره قدیمی) اما 1020 و 1010 و 1018 و.... خیلی خوب کار میکنه
naderi99_bn
سه شنبه 08 مرداد 1387, 07:16 صبح
دستور (12)chr را به انتها اضافه کنید .
چرا وقتی reg. code را در dosprn وارد میکنم اجق و جق چاپ مکنه ؟
shamim_41
سه شنبه 08 مرداد 1387, 12:08 عصر
چرا وقتی reg. code را در dosprn وارد میکنم اجق و جق چاپ مکنه ؟
متوجه منظورتان نشدم لطفا بیشتر توضیح بدید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.