ورود

View Full Version : گفتگو: فونت اعداد

rahro
یک شنبه 23 تیر 1387, 12:43 عصر
سلام
در طراحي گزارشات يكي از مهمترين مشكلاتي كه ممكن است برنامه نويس با اون مواجه شود (همانطوركه حقير مواجه شدم) انتخاب نوع فونت است كه هم زيبا باشد و هم عرض زيادي هم اشغال نكند اين مهم وقتي اتفاق مي افتد كه برنامه نويس بخواهد گزارشي استاندارد و با حداكثر استفاده فيلد تهيه كند(مثال ليست حقوق و دستمزد كه اكثر فيلدها آن عددي و داراي آيتمهاي زيادي ميباشد). در اين صورت انتخاب تعداد فيلدها , منوط به نوع فونت بر ميگردد چرا كه انتخاب نادرست موجب نمايش كاركتر "*" در نمايش گزارش خواهد شد.
من فونتهاي زيادي رو تست كردم و بهترين آنها در اين دو فونت ديدم MITRA و H_NAZANIN B
ولي باز ارضام نميكنه . براي يافتن فونت بهتر از نرم افزارهاي مختلفي استفاده كردم ولي باز موفق نشدم .
اگر از دوستان كسي هست كه فونت خاصي سراغ داشته باشه تقاضا دارم اينجا معرفي كنه تا در آينده اگر كسي اين مشكل رو داشت درد سر كمتري داشته باشه .
خاطر مباركتان باشد هدف در حال حاضر زيبايي و كم عرضي فونت عددي فارسي ست نه غير آن.

rahro
یک شنبه 23 تیر 1387, 13:05 عصر
فونت MASHHAD رو هم تست كردم بدك نبود.

mehran_337
یک شنبه 23 تیر 1387, 15:12 عصر
فونتی که خودت استفاده می کنی خیلی خوب بود اما فکر کنم گفته بودی مربوط به پارس پنداره درسته؟

rahro
دوشنبه 24 تیر 1387, 06:50 صبح
درسته . ولي خاطر نشان كنم اون فونت مربوط به حروف فارسي بود و راضيم فقط اعداد مانده.
تا حالا فونت SMASHHAD قناعت كردم و منتظر بهتر از اينم.
اين فونت در سايز 16 كه حالتي نرمال ميباشد با فرمت 12 رقمي ###,###,###### عرضي معادل 2.56cm
رو اشغال ميكنه .
اين فونت را ضميمه ميكنم شايد به درد بعضي دوستان خورد .
كماكان منتظر پيشنهادات دوستان هستم .