PDA

View Full Version : سوال: C#.Net 2008

miladpc
یک شنبه 23 تیر 1387, 16:43 عصر
سلام
من می خوام با C#.NET 2008 کار کنم و تاحالا با C# کار نکردم . چه طوری می تونم این نرم افزار کامل یاد بگیرم .
متشکر.

akhare_ghese2005
دوشنبه 24 تیر 1387, 01:14 صبح
قراره از مرداد برم کلاس و به صورت جدی در این زمینه کار کنم خوشحال می شم اگه بتونم کمکی کنم

alirezaict
جمعه 28 تیر 1387, 15:39 عصر
اگه می خوای از صفر شروع کنی پیشنهاد می کنم کتاب آموزش سی شارپ آقای محمد هاشمیان رو بخونی البته این ایبوک رایگان هست و تو همین سایت هم در قسمت مقلاتش می تونی دانلود کنی حدود 950 صفحه هست که خیلی عالی درس داده .

miladpc
شنبه 29 تیر 1387, 18:28 عصر
من هرچی بیشتر در باره #C تحقیق می کنم بیشتر گیج می شم.
#C چه جور زبانی ؛ ++VC چطور . کدوم بهتره , اصلا به هم ربطی دارند .
من جایی خوندم که NET. فقط برای Net استفاده می شه یعنی فقط باید برنامه تحت شبکه بنویسی.
و اینکه من #C یاد بگیرم یا ++VC یا جاوا ؟

pesare_ariyayi
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 18:02 عصر
سلام
من راجع به VC++ اطلاعی ندارم اما راجع به دو تای دیگه:
اول این رو راجع به .net بگم که یه هیچ وجه اینطور نیست که توسط زبانهای اون فقط بتونی تحت شبکه بنویسی. .net فقط یه SDK محیط ویرایش کد بسیار پیشرفته هست که توسط مایکروسافت ارائه شده و نسل جدید ویژوال استودیو هست. تفاوتی که این نسل با نسل قبل می کنه کتابخونه ی اشتاکی کامپاننت هاس هست. یعنی قبل از نسل .net اگر کدی رو تو VB مینوشتی نمی تونستی تو C# از اون استفاده کنی. اما الان این کار شدنیه و به همین دلیل تعداد کامپاننت های .net بسیار بسیار زیادند.
C# , جاوا هر دو syntax یا دستور زبانی بسیار شبیه به هم دارن. به طور کل هر دو شون از زبان C مشتق شدن. تفاوت کار تو platformهاشون هست. قابلیت زبان جاوا که اون رو یگانه می کنه اینه که رو هر جونوری اجرا میشه. شعار سازنده های این زبان حتماً واست آشناست "write it once, run it anyware". یعنی یک بار بنویس و همه جا اجراش کن. از گوشیهای موبایل و پیجر و بی سیم گرفته تا سفینه های فضایی و مریخ پیما های ناسا همشون ترجیحاً از زبان جاوا استفاده می کنن. جاوا واسه اینکه بتونه اینطوری انعطافپذیر باشه ماشین مترجمی داره که زبان جاوا رو واسه اون سخت افزار ترجمه می کنه. عده ای می گن کند بودن این زبان نسبت به سایر زبانها به همین دلیله.
همینطور به این دلیل که جاوا از سری زبانهای open-source به حساب میاد کامپاننتهای بی شماری داره.
برای انتخاب C# و جاوا بهتره ببینی میخوای رو کدوم platform برنامه بنویسی.
برای اطلاعات بیشتر راجع به جاوا:http://java.sun.com (http://java.sun.com/)

kiuhnmgtrdcv
دوشنبه 14 مرداد 1387, 17:23 عصر
من هرچی بیشتر در باره C#‎ تحقیق می کنم بیشتر گیج می شم.
C#‎ چه جور زبانی ؛ ++VC چطور . کدوم بهتره , اصلا به هم ربطی دارند .
من جایی خوندم که NET. فقط برای Net استفاده می شه یعنی فقط باید برنامه تحت شبکه بنویسی.
و اینکه من C#‎ یاد بگیرم یا ++VC یا جاوا ؟
vC++‎ برای کارهای سیستمی مناسب است
به نظر من بهترین زبان برای نوشتن برنامه های تحت ویندوز #C هست ولی چون از .net استفاده میکنه محدودیت هایی هم داره اما دلفی دنیای دیگه ای داره :)

ASKaffash
دوشنبه 14 مرداد 1387, 17:58 عصر
سلام
یک راه انتخاب اینه که دنبال مایکروسافت بدوی چون آهنگ از اون و رقص از ما !
این لینک کمک میکنه ببینی دنیای آماری زبانهای برنامه نویسی و برنامه نویسان چطوری داره حرکت میکنه بهتره خودت انتخاب کنی .
http://www.tiobe.com/index.php/content/paperinfo/tpci/index.html

Hamid.R
شنبه 19 مرداد 1387, 09:51 صبح
سلام
یک راه انتخاب اینه که دنبال مایکروسافت بدوی چون آهنگ از اون و رقص از ما !
این لینک کمک میکنه ببینی دنیای آماری زبانهای برنامه نویسی و برنامه نویسان چطوری داره حرکت میکنه بهتره خودت انتخاب کنی .
http://www.tiobe.com/index.php/content/paperinfo/tpci/index.html

با سلام
دوست عزیز هر چیزی که در وب هست که درست نیست. اگه به دسته بندی این سایت توجه کنید، خواهید دید که اساس درستی ندارد و هیچ دسته بندی نشده، این جا که مثل مغازه های ایران نیست که همه چیز را پیش هم باشند.:متعجب:

اگر از PHP نامی آمده باید از تکنولوژی موازی آن ASP هم می گفته، در ضمن زبان Pascal الان در تمام دنیا به عنوان زبان پایه یاد گیری استفاده می شود و نمی توند به عنوان یک زبان کاری مطرح شود.:متفکر:

afsharm
شنبه 19 مرداد 1387, 10:47 صبح
اولا که بهتر بود اطلاعات مختصری از خودتون و اهداف کاری آیندتون اعلام می‌کردین و دوما خیلی به اینکه کدوم بهتره و کدام بدتر گیر ندین همینکه ی زبان امروز که از ی سری اصول مهم مثل Object Oriented و Exception Handling و Generics و Interface و غیره پشتیبانی می‌کنه یعنی زبان خوبی برای یادگیریه. اگه مفاهیم را خوب یاد بگیرید و استفاده کنید می‌توانید بعدا هم دید خیلی خوبی پیدا کردید و بازار کار رو شناختید سویچ کرده و از زبان دیگری استفاده کنید. در ضمن C# نرم افزار نیست و یک زبان است. پیشنهاد می‌کنم که در ابتدای امر کمی راجع به تفاوت محیط توسعه، زبان، فریم ورک، پلتفورم، محیط اجرا و بقیه تحقیق کنید.
موفق باشید

saeed_Z_F
پنج شنبه 24 مرداد 1387, 14:45 عصر
سلام
C# برای برنامه نویسی برای ویندوز فوق العاده است اللخصوص زمانی که با استفاده از Visual studio باشه .
اما به نظر بنده برای محیطهای غیر ویندوز جاوا حرف اول رو میزنه .
البته این نکته فراموش نشه که بالای 90 درصد مردم دنیا از ویندوز استفاده می کنند .
صحبت afsharm (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=71806) توی پست قبلیو قبول دارم و پیشنهاد می کنم بیشتر سراغ مفاهیم بری اگه مفاهیم رو خوب یاد بگیری تغییر زبان آب خوردن .

آخرین نکته اینکه اگه میخای با ویژوال استدیو کار کنی حواست باشه برنامه نویس C# باشی نه کاربر ویژوال استدیو یعنی اگه یه روز ویژوال استدیو ازت گرفتن فقط فرایند تولید نرم افزارت طولانی تر بشه نه اینکه تخصصت از بین بره .

شاد باشید .