ورود

View Full Version : سوال: جمع نادرست در کوری

Saeid59_m
دوشنبه 24 تیر 1387, 10:38 صبح
سلام
من یه بانک اکسس دارم کی توی اون جداول فروش ، برگشت از فروش ، دریافتها و پرداختها قراردارد

حالا می خوام یک کوری ایجاد کنم که مجموع هر کدوم از جداول بالا رو جلوی نام هر شخص نشون بده .
این کار رو انجام دادم ولی جمعی که می زنه نادرسته !!!

davood-ahmadi
دوشنبه 24 تیر 1387, 11:13 صبح
هنوز بانک شما را ندیدم. ولی یک پیشنهاد دارم:
شما هر کووری را جداگانه گرفته و بصورت جدا محاسبات خود را گرفته و در یک جدول موقت ذخیره کنید و بعد از ثبت نتایج کووری های خود جدول را به یک فرم یا گزارش داده تا بتوانید نتایج خود را نشان دهید.

Saeid59_m
دوشنبه 24 تیر 1387, 11:28 صبح
هنوز بانک شما را ندیدم. ولی یک پیشنهاد دارم:
شما هر کووری را جداگانه گرفته و بصورت جدا محاسبات خود را گرفته و در یک جدول موقت ذخیره کنید و بعد از ثبت نتایج کووری های خود جدول را به یک فرم یا گزارش داده تا بتوانید نتایج خود را نشان دهید.
نمی توانم این کار رو بکنم . چون زمان زیادی هدر می ده . این لیست بایستی سریع جلوی کاربر ظاهر بشه . قبلاً از روشی که شما گفتید استفاده کردم ولی جواب 20 برابر کندتر از یک کوری واحد بود .

در ضمن از کوری های تو در تو نیز نمی توانم استفاده کنم زیرا من کد SQL کوری ایجاد شده را نیاز دارم .

صبا9841
دوشنبه 24 تیر 1387, 13:05 عصر
سلام
من یه بانک اکسس دارم کی توی اون جداول فروش ، برگشت از فروش ، دریافتها و پرداختها قراردارد

حالا می خوام یک کوری ایجاد کنم که مجموع هر کدوم از جداول بالا رو جلوی نام هر شخص نشون بده .
این کار رو انجام دادم ولی جمعی که می زنه نادرسته !!!

بزرگوار فایل پسورد دار را چطور باید بازکرد تا ...؟ یا پسورد را بده یا برش دار.

Saeid59_m
دوشنبه 24 تیر 1387, 14:10 عصر
شرمنده پسورد : sdco3916goli

dadsara
دوشنبه 24 تیر 1387, 14:28 عصر
باسلام خدمت جنابعالی
کوئری 2 را نگاه کن
با عرض معذرت امام فکر می کنم می توانی با یک نگاه ساده بانک رو خیلی کوچکتر و سبک تر از این طراحی کنی و فیلدهای تکرای را حذف کنی

Saeid59_m
دوشنبه 24 تیر 1387, 15:22 عصر
باسلام خدمت جنابعالی
کوئری 2 را نگاه کن
با عرض معذرت امام فکر می کنم می توانی با یک نگاه ساده بانک رو خیلی کوچکتر و سبک تر از این طراحی کنی و فیلدهای تکرای را حذف کنی

با تشکر دوست عزیز
اما کوری که شما ایجاد کرده اید دقیقاً با کوری که خودم ایجاد کردم یکی است و نتیجه واحد دارد که حاصل جمع اشتباه است !!!
فکر می کنم وقتی از Group By استفاده می کنیم جداولی که تعداد رکورد کمتری دارند در جمع تکرار می شوند و این باعث بروز چنین حالتی می شود .

Saeid59_m
سه شنبه 25 تیر 1387, 07:19 صبح
کسی از دوستان نمی تونه راهنمائی کنه .

صبا9841
سه شنبه 25 تیر 1387, 12:04 عصر
کسی از دوستان نمی تونه راهنمائی کنه .
دوست گرامی
به نظر میرسه باید توضیح دقیقتری بگی مثلاً اگر بتونی بگی کدام فیلدها از کدام جدولها را باید چکار کنی بهتر میشه جواب داد.

Saeid59_m
شنبه 29 تیر 1387, 08:21 صبح
دوست گرامی
به نظر میرسه باید توضیح دقیقتری بگی مثلاً اگر بتونی بگی کدام فیلدها از کدام جدولها را باید چکار کنی بهتر میشه جواب داد.
من که بانک رو گذاشتم . توی اون مشخصه چه فیلهایی از چه جدولهایی در کوری استفاده شده

Saeid59_m
یک شنبه 06 مرداد 1387, 08:27 صبح
دوستان به این قضیه خیلی نیاز دارم لطفاً راهنمائی کنید .

davood-ahmadi
یک شنبه 06 مرداد 1387, 08:45 صبح
بقولی دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است. شما ابتدا این کووری که می خواهید را به چندین کووری کوچک تبدیل کنید و بعد به نتیجه خود برسید. چون به این شکل شما به جواب نخواهی رسید.

smderfan
یک شنبه 06 مرداد 1387, 22:03 عصر
سلام
دو قسمتش رو درست کردم .... بقیه رو مشابه نمونه تکمیل کن.