ورود

View Full Version : crystal Report viewer

corona
دوشنبه 24 تیر 1387, 21:51 عصر
با سلام به همه دوستان که اینجا زحمت می کشن کار هم رو راه می اندازن . من یک برنامه نوشتم با سی شارپ و می خوام از crystal report viewer,report document توی پروژم استفاده کنم و دادهام رو که هر سطرش دو فیلد داره براش با کریستال ریپورت نمودار رسم کنم .ممنون میشم اگه لطف کنید و آموزش کار با این دو ابزار و نحوه برقراری اتصال با کریستال رو همراه با یک مثال کامل توضیح بدین . راستی من الان دادهایی که می خوام براش نمودار رسم کنم توی یک datatable داخل یک dataset ذخیره کردم .

مهدی رحیم زاده
دوشنبه 24 تیر 1387, 22:42 عصر
اگه تو بخش کریستال ریپورت مطرح کنید زود تر به جواب می رسید.

corona
سه شنبه 25 تیر 1387, 07:40 صبح
آخه این ابزاری که گفتم دیدم مال سی شارپ هستش واسه همین تو این بخش مطرح کردم . حالا دوستان لطف کنند جواب بدن ممنون میشم .

komail_sh
سه شنبه 25 تیر 1387, 08:46 صبح
شما dataset رو توی یه فایلxml رایت کن
بعد توی کریستال به اون فایل کانکت شو
و insert chart کن

corona
شنبه 29 تیر 1387, 19:25 عصر
با سلام . من همونطور که گفتم می خوام برای یک سری داده که توی یک دیتاست در یک دیتاتیبل ذخیره شده ، باااستفاده از کریستال نمودار بکشم . برای همین منظور یک crsytal report viewer,یک report document به فرمم اضافه کردم و همچنید یک فایل کریستال ریپورت به soloution اضافه کردم و دیتا تیبل خودم رو به عنوان ورودی بهش دادم وحالا توی فرمی که می خوام نمودار توی برنامه #c من در اون رسم بشه توی form_load کد زیر رو نوشتم ، ولی وقتی برنامه رو اجرا می کنم هیچ نموداری نشون داده نمیشه !
String Path = Application.StartupPath+ "\\" + "CrystalReport1.rpt";
crystalReport11.Load(Path);

crystalReportViewer1.ReportSource = crystalReport11;

به نظر شما ایم کد چه مشکلی داره که نمودار رسم نمیشه ! ازتون خواهش می کنم کمکم کنید چون کارم شدید گیره . اگه یک مثال مشابه برام بزارید خیلی ممنون میشم .

corona
یک شنبه 30 تیر 1387, 09:03 صبح
دوستان یعنی هیچ کس نمیخواد به من کمک کنه !