PDA

View Full Version : سوال: نحوه استفاده از datamodule

hentjanson
سه شنبه 25 تیر 1387, 09:50 صبح
سلام دوستان
يك سوال ساده
من مي خوام از datamodule استفاده كنم اخه يك عملكرد مفيد هستش اينكه تمام كنترل هاي برنامه در يك جا باشه و روي فرم نباشد .
سوالي كه دارم چطور اينو به فرم متصل كنم منظورم datamodule هستش (dbgird)ميشه توضيحي براي من بديد

shadi.alizadeh
سه شنبه 25 تیر 1387, 10:14 صبح
شما یک فرم دیتا ماجول ایجاد می کنید و در آن کنترل ADOConnection می اندازید، با استفاده از این کنترل می تونید با SQLارتباط برقرار کنید. برای نمایش اطلاعات جداولتون هم بایستی از کنترل ADOTable استفاده کنید و برای هر ADOTable باید یک کنترل Datasource بگذارید.
بعد یه فرم معمولی درست می کنید و توش DBgrid می گذارید. کلید های ترکیبی Alt+f11 رو می زنید و توی پنجره ای که ظاهر می شه آن Unit ای که مربوط به فرم دیتا ماجولتونه رو انتخاب می کنید.به این ترتیب ارتباط بین دو فرم برقرار میشه.
بعد در DBGridخصوصیت datasource اش را برابر آن table ای که در فرم دیتا ماجول درست کردید قرار دهید تا اطلاعات موجود در آن جدول را در DBGrid نمایش دهد.

delphiprog3000
سه شنبه 25 تیر 1387, 10:17 صبح
سلام دوستان
يك سوال ساده
من مي خوام از datamodule استفاده كنم اخه يك عملكرد مفيد هستش اينكه تمام كنترل هاي برنامه در يك جا باشه و روي فرم نباشد .
سوالي كه دارم چطور اينو به فرم متصل كنم منظورم datamodule هستش (dbgird)ميشه توضيحي براي من بديد

در دیتاماژول بیشتر از اشیا دیتابیس استفاده میشود.

برای اتصال هم ابتدا اسم دیتاماژول رو صدا میزنید سپس اسم شی که با آن ارتباط دارید رو صدا میزنید. مثل حالت عادی.

اگه باز مشکل داشتید کاملتر توضیح دهید که چه کاری میخواهید انجام دهید.
موفق باشید.......