PDA

View Full Version : فراخوان مقاله دومین همایش بازیسازان ( شهريور )

mojtaba-cpp
سه شنبه 25 تیر 1387, 16:35 عصر
محورهای همایش :

آشنایی و تبادل اطلاعات بین بازیسازان و علاقه مندان به این صنعت
بررسی راهکار های اجرایی برای پیشبرد دانش و صنعت بازی های رایانه ای در ایران
نقش و جایگاه ایران در بین کشور های تولید کننده بازی های رایانه ای
بررسی دانش موجود در کشور برای دستیابی به جایگاه بهتر در بین یشورهای تولید کننده بازی های رایانه ای

موضوع مقالات:

مقالات تخصصی در حوزه های علمی تولید بازی های رایانه ای از قبیل دانش realtime ، انواع موتور ها و api ها ، نرم افزارهای سه بعدی و دو بعدی
مقالات تخصصی در حوزه های طراحی و استفاده از نرم افزارهای 3 بعدی و 2 بعدی گرافيكي و غير گرافيكي ( مانند تكنيك هاي مدل سازي ) ، تکنیک ها و مسائل مربوط به این نرم افزارها در تولید بازی های رایانه ای
ارائه نو آوری ها و معرفی محصولات و تولیدات داخلی و نقد و بررسی آنها
ضرورتها و راهکار های دستیابی به تولید و توسعه بازی های رایانه ای در کشور

شرایط ارسال مقاله:

مقالات حداکثر در 10 صفحه 30 خطی و یک چکیده 30 خطی به صورت pdf ارسال شون ( چنانچه در مقاله خود از اسلاید استفاده خواهید کرد ، حتما فایل های لازم ضمیمه شوند. )
مقالات تخصصی و فنی از اولویت اول برخوردارند.
از ارسال مقالات در مورد معرفی موتور یا نرم افزاری خاص بازي سازي ، خودداری فرمایید

از کلیه علاقه مندان دعوت میشود مقالات خود را حداکثر تا تاریخ 25 مرداد 87 به صورت پیغام خصوصی و یا به آدرس email: mojtaba.rgb@gmail.com (mojtaba.rgb@gmail.com) ارسال کنند.

گزارش اولين همايش بازيسازان (http://www.persian-designers.com/forum/viewtopic.php?t=3725)
فراخوان مقاله دومین همایش بازیسازان
(http://www.persian-designers.com/forum/viewtopic.php?t=4349)

hserver
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 10:15 صبح
از کلیه علاقه مندان دعوت میشود مقالات خود را حداکثر تا تاریخ 25 مرداد 87 به صورت پیغام خصوصی و یا به آدرس email: mojtaba.rgb@gmail.com (mojtaba.rgb@gmail.com) ارسال کنند.
مقالاتشون رو واسه ی تو بفرستن؟

mojtaba-cpp
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 14:13 عصر
چون برنامه ها زیاد شده اول ای میل بزنید تا مطالب تکراری نشه ...

hserver
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 14:30 عصر
تا حالا مقاله ی چند نفر رو اینجوری دو در کردی؟
من نمی دونم اینا جچوری به شما اجازه ی یه همچین کاری رو دادن
اینکه یکی بیاد و بگه مقاله هاتونو واسه ی من بفرستید اونم کسی که :
0 بار تشکر شده در 0 پست

یه کم بو دار نیست
رئیس بیا مچشو گرفتما

mojtaba-cpp
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 22:54 عصر
lol !
عزیز جان اینجا ایرانه ! آخه مقاله رو بگیرم باهاش چی کار کنم ؟! الان به نظرت خیلی باهوشی ؟! به نظرت آقای رئیس ( به قول خودت ) منتظر شما می مونه تا مچ من رو بگیره ؟! کافی بود تا پست من رو با دقت می خوندی . پایینش لینک گزارش همایش اول هستش .

همایش دوم هم به احتمال زیاد اوایل ماه بعد هستش ...

hserver
جمعه 18 مرداد 1387, 09:01 صبح
چه می دونم ! شاید به نام خودت ارائه بدیش! ....:بامزه:
آخه عزیز تر از جان من این همایشتون یه web site نداره که ایمیل از gmail دادی!؟
البته به قول خودت اینجا ایرانه و بعضی وقتا کاراش خیلی عجیبه
به نظر من درست این بود که به جای
از کلیه علاقه مندان دعوت میشود مقالات خود را حداکثر تا تاریخ 25 مرداد 87 به صورت پیغام خصوصی و یا به آدرس email: mojtaba.rgb@gmail.com (mojtaba.rgb@gmail.com) ارسال کنند. می نوشتی به سایتتون مراجعه کنن

mojtaba-cpp
جمعه 18 مرداد 1387, 10:17 صبح
چه می دونم ! شاید به نام خودت ارائه بدیش! ....:بامزه:

نه ! هرچند الان زوده ولی می گم ... برنامه من Tip & Trick های مدل سازی برای بازی هستش ...

آخه عزیز تر از جان من این همایشتون یه web site نداره که ایمیل از gmail دادی!؟

در این مورد حق با شماست ولی خوب ما گروه خودجوش هستیم ! البته می خواستیم یه کارهایی بکنیم ولی نشد ... به هر حال مهمترین سایت مورد نظر ما طراحان ایرانی هستش که خوب اونجا به اندازه کافی اعتبار دارم lol !

hserver
جمعه 18 مرداد 1387, 10:54 صبح
خوب ما گروه خودجوش هستیم !
بابا خود جوش ! بابا گروه ! منم بازی

مهمترین سایت مورد نظر ما طراحان ایرانی هستش
آدرسشو بده ثواب داره

راستی منم تا الان فقط یه مقاله دارم (در مورد level editor یه موتور دو بعدی که خودم ساختمش) البته یه کارآموز خانم(خودت تا آخرشو بخون!) واسم نوشته! وگرنه من که حوصله ی document نوشتن ندارم!

عکسای همایشتونو دیدم فکر کنم بیشتر رفقای خودتون بودن تا افراد دیگه (منو داداشمو رضا و پسر خاله شو!!! ...)

hserver
جمعه 18 مرداد 1387, 10:56 صبح
به هر حال خوشحال شدم از شنیدن تشکیل گروهتون
موفق باشید

mojtaba-cpp
جمعه 18 مرداد 1387, 11:12 صبح
همون جا که عکس ها رو دیدی ... http://www.persian-designers.com/forum/index.php

اگه همون طور که می گی مقالت آمادست برام میلش کن ( البته اگه نگران دودر شدنش نیستی ؟! ) اگه هم نه یه شماره می دم تماس بگیر و در مورد مطلبی که می خواهی صحبت کنی بگو ...

عکسای همایشتونو دیدم فکر کنم بیشتر رفقای خودتون بودن تا افراد دیگه

تو اون همه عکس همون یه دونه رو دیدی ؟! بله همه رفقای خودم بودند ! من اکثر بازی سازها رو می شناسم و دفعه قبل خیلی ها رو مستقیم دعوت کردیم . اشکالی داره آدم با بازی سازها رفیق باشه ؟! تعجب من اینه که شما چه طور اونها رو نمی شناسید ؟!!
البته گزارش همایش علمی نبود و خیلی کلی بود ولی گزارش مجله بازی رایانه رو هم گذاشتم که بیشتر شبیه گزارشه ! ( فکر کنم الان دیگه کار نکنه ... 3 ماه بدون دانلود ... )

pswin.pooya
سه شنبه 29 مرداد 1387, 22:39 عصر
سلام
من شخصا mojtaba.cpp رو میشناسم و باهاشم رفیقم. یه مقدار داری تند میری. تقریبا تمام بازی سازهای ایرانی مجتبی رو خیلی خوب میشناسند و اگه اشتباه نکنم چند وقت دیگه بازیش میاد بازار.
این سایت فعالیت ضعیفی توی بازی سازی داره و بازیسازهای کمی توش فعال هستند. و اکثر بازی سازها داخل fw و p.d جمع هستن (به همین علت مجتبی اینجا پست نمیده ) که اونجا بری متوجه میشی که مجتبی جایگاه ویژه‌ای بینشون داره.

به هر حال این همایش با تمام مخالفهاش و موافقاش برگزار میشه. و ...

mojtaba-cpp
چهارشنبه 30 مرداد 1387, 05:44 صبح
سلام پویا جان
مشکلی نیست . دوستمون قبول کردند . حتی در مورد مقالشون با پیمان هم صحبت کردند ولی نمی دونم چرا pdf رو برای پیمان نفرستادند ...

در مورد شناخته شدن و جایگاه و ... یه مقدار بزرگنمایی کردی که راستیتش این طور نیست . من هم مثل همه علاقه مند هستم چند وقتی هست که در حال یادگیری هستم 2 ماهی هم هست که مدلسازی لوپلی رو شروع کردم و حالا حالا ها مخصوصا در برنامه نویسی باید آموزش ببینم . این وسط هم ( چون علاقه ویژه ای به بقیه بازی ساز ها دارم ! ) با بعضی هاشون آشنا شدم ولی نه همه ...

همایش هم 3 شنبه برگزار خواهد شد که اطلاعیه اش تو همین انجمن هستش ...

ممنون ...

توسعه نویس
یک شنبه 03 شهریور 1387, 11:41 صبح
بابا برای ارسال مقاله دیگه خیلی دیر شده. باید یکی دو ماه جلوتر اعلام می کردید. الان دیگه نمیشه چیزی رو جمع و جور کرد.