ورود

View Full Version : سوال: تفاوت احساس شد

pm_hamze
سه شنبه 25 تیر 1387, 22:17 عصر
با سلام به همه مديران زحمت كش و عزيز
يه سوال اينكه چرا در بخش دلفي در مورد ويروس يا هك يا اينگونه مطالب نمي شه حرف زد اما در بقيه تاپيك ها مثل vb يا ... كاربران مي تونند پست بدهند.
2-واقعا چرا نبايد حرفي زد در مورد اين چيزها .. اگه بحث ياد گيريه اينا هم يادگيريه...

حامد مصافی
سه شنبه 25 تیر 1387, 23:25 عصر
در واقع در هیچ جای سایت نمیشه (نباید) در این مورد صحبت کرد. متاسفانه دوستان بخش VB کمی در برداشت از قوانین سایت دچار مشکل شدند!

مهران رسا
پنج شنبه 27 تیر 1387, 13:16 عصر
در واقع در هیچ جای سایت نمیشه (نباید) در این مورد صحبت کرد. متاسفانه دوستان بخش VB کمی در برداشت از قوانین سایت دچار مشکل شدند!

. . . . . .

2-واقعا چرا نبايد حرفي زد در مورد اين چيزها .. اگه بحث ياد گيريه اينا هم يادگيريه...

vcldeveloper
پنج شنبه 27 تیر 1387, 17:00 عصر

در خیلی از کشورها وب سایت هایی که به آموزش ساخت بمب یا چگونگی کشتن افراد و مسائلی از این قبیل می پردازند، غیرقانونی هستند و با گردانندگان آنها برخورد شدید میشه. این موارد هم آموزش هستند، مثل آموزش ریاضی، فیزیک و... فقط فرقشون اینه که اینها آموزش مردم آزاری هستند، نه آموزش مثبت. در یک جامعه متمدن، افرادی که به همچین اموری -مردم آزاری - مشغول هستند را می فرستند تیمارستان!
بحث فنی و مثبت درباره امنیت نرم افزار در بخش "امنیت نرم افزار" امکان پذیره، ولی بحث ویروس نویسی و آموزش آن در سایت ممنوع هست و کاربرانی که با این امور در سایت اشتغال داشته باشند، جریمه میشند. البته ببخشید که در یک محیط مجازی مثل این سایت، امکان فراهم کردن تیمارستان را نداریم!

ShimaIGI
پنج شنبه 27 تیر 1387, 19:27 عصر
آقاي كشاورز صحبت هاي شما قابل تامل هست اما نكته اي كه نبايد فراموش كرد اينه كه واقعا ياد گيري ويروس نويسي مي تونه مفيد باشه چرا كه نتنها ديد كاربران رو نسبت به ويروس هاي مختلفي كه كامپيوترشون به اونها دچار مي شه بازتر مي كنه بلكه مي تونه منبع و مرجعي براي آنتي ويروس نويسان هم باشه. چه بسا توليد آنتي ويروس بدون داشتن علم ويروس نويسي متصور نيست.

.:KeihanCPU:.
پنج شنبه 27 تیر 1387, 22:12 عصر
همونطور که دوستمون گفت آیا نویسنده یک آنتی ویروس قوی نباید از ویروسها و نحوه کارشون با خبر باشه.
حرفهای جنابعالی صحیح ,اما به نظر من ترویج فرهنگ درست استفاده از چیزی بهتر از منع کردن اونه

killer-star
پنج شنبه 27 تیر 1387, 23:39 عصر
در خیلی از کشورها وب سایت هایی که به آموزش ساخت بمب یا چگونگی کشتن افراد و مسائلی از این قبیل می پردازند، غیرقانونی هستند و با گردانندگان آنها برخورد شدید میشه. این موارد هم آموزش هستند، مثل آموزش ریاضی، فیزیک و... فقط فرقشون اینه که اینها آموزش مردم آزاری هستند، نه آموزش مثبت. در یک جامعه متمدن، افرادی که به همچین اموری -مردم آزاری - مشغول هستند را می فرستند تیمارستان!
بحث فنی و مثبت درباره امنیت نرم افزار در بخش "امنیت نرم افزار" امکان پذیره، ولی بحث ویروس نویسی و آموزش آن در سایت ممنوع هست و کاربرانی که با این امور در سایت اشتغال داشته باشند، جریمه میشند. البته ببخشید که در یک محیط مجازی مثل این سایت، امکان فراهم کردن تیمارستان را نداریم!
شما خیلی داری تند میری :گیج:
شما فقط توی گوگل سرچ بزن نیترو گلیسیرین - اکسپلوسیو - هر چی میخوای بزن - ببین چنتا نتیجه میگیری !

بعد هم من کاملا با صحبتهای دوستان موافقم ... شما تا یک ویروس نویس خوب نباشید نمیتونید یک آنتی ویروس خوب بنویسید ! ...

vcldeveloper
جمعه 28 تیر 1387, 06:26 صبح
شما فقط توی گوگل سرچ بزن نیترو گلیسیرین - اکسپلوسیو - هر چی میخوای بزن - ببین چنتا نتیجه میگیری !
گفتم کشورها، نگفتم موتورهای جستجو. شما اگر مایل بودی، یک سایت آموزش ساخت بمب دست ساز در یک سرور آمریکایی بساز، و به دولت آمریکا هم بفهمون که داری توی سایتت چی آموزش میدی، بعد ببین با سایتت چیکار می کنند.

همونطور که دوستمون گفت آیا نویسنده یک آنتی ویروس قوی نباید از ویروسها و نحوه کارشون با خبر باشه.
پلیس هم برای دستگیری دزدها باید با روش های کار دزدها آشنا باشه، ولی لزومی نداره که دوره آموزش دزدی ببینه!
یک برنامه نویس آنتی ویروس خوب باید اولا از انواع آسیب پذیری های سیستم و نحوه پوشاندن آنها مطلع باشه، بعد از نحوه عملکرد ویروس های موجود اطلاع داشته باشه.
از طرفی، خود عمل آموزش و نشر کدهای مخرب در خیلی جاها نوعی جرم محسوب میشه.
نکته آخر هم اینکه، تقریبا تمامی تاپیک های آموزش ویروس نویسی که من در این سایت (بخصوص بخش VB) دیدم، هیچ بار فنی نداشتند و چیزی جز بچه بازی نبودند.
ما در سایت ادعا نکردیم که تمام نیازهای آموزشی شما را پوشش میدیم. سایت های آموزش ویروس نویسی زیادی هستند که می تونید به آنها مراجعه کنید.

نکته ایی که باید بهش توجه کنید، رعایت قوانین سایت هست. آموزش ویروس نویسی در این سایت ممنوع هست، همانطور که Warez Activity در این سایت ممنوع هست. البته هر قانونی یک گروه موافق و مخالف داره، ولی مخالفین هم باید آن قانون را رعایت کنند، حتی اگر باب میلشان نباشه.

miradli
جمعه 28 تیر 1387, 17:46 عصر
سوال :
آیا معرفی یک نرم افزار خارجی که در کشور ما محدودیت کپی رایت برای اون وضع نشده و ما دسترسی به سازنده برای خرید رو نداریم ، همراه کرک برنامه با قوانین سایت مغایر هست ؟
یا اگر خودمون کرکش کنیم ! و کرک رو معرفی کنیم ؟
من قبول دارم که این کار از نظر بین المللی غیر قانونی هست اما باید توجه کنیم که ویندوز ما هم غیر قانونی هست و دلفی و ویژوال استودیو و ..... خواهشا راهنمایی کنید تا اگه مغایر با قانون هست من پست های خودم که اینگونه بوده حذف کنم .
با تشکر از تمام مدیران .

Behrouz_Rad
جمعه 28 تیر 1387, 18:14 عصر
آیا معرفی یک نرم افزار خارجی که در کشور ما محدودیت کپی رایت برای اون وضع نشده و ما دسترسی به سازنده برای خرید رو نداریم ، همراه کرک برنامه با قوانین سایت مغایر هست ؟
یا اگر خودمون کرکش کنیم ! و کرک رو معرفی کنیم ؟

من فکر می کردم که تمامی اعضای سایت دیگه می دونن چرا در این سایت WAREZ ممنوع هست! اما مثل اینکه هر چند وقت یک بار باید شاهد پرسشی در این مورد باشیم...

شما اگر توی خونه ی خودت با شلوارک و مینی ژوپ بگردی کسی کاری باهات نداره اما اگر در ملا عام با این حالت ظاهر بشی تو رو به جرم هنجار شکنی بازداشت و بازخواست می کنن!
توجه داری که یک سایت اینترنتی هم در معرض دید تمامی بشرهای دو پای ساکن زمین هست. در نتیجه اگر نرم افزاری که فردی نوشته و دارای حق مالکیت هست در این سایت قرار داده بشه و مالک متوجه بشه و شکایت کنه (همان گونه که قبلا مایکروسافت از این سایت شکایت کرده بود)، به راحتی سایت رو میبندن.

موفق باشید.

vcldeveloper
جمعه 28 تیر 1387, 18:22 عصر
لطفا دقت کنید که:
1- در هر تاپیک فقط به یک موضوع پرداخته میشه. سوال شما مربوط به موضوع این تاپیک نبود.
2- اگر در همین بخش جستجو می کردید، می دیدید که چندین تاپیک درباره سوال شما مطرح شده و در آنها به سوال شما جواب داده شده.
3- بله، این کار مغایر قوانین سایت هست و پست های اینچنینی حذف میشند.

من قبول دارم که این کار از نظر بین المللی غیر قانونی هست اما باید توجه کنیم که ویندوز ما هم غیر قانونی هست و دلفی و ویژوال استودیو و ..... خواهشا راهنمایی کنید تا اگه مغایر با قانون هست من پست های خودم که اینگونه بوده حذف کنم .
در همون تاپیک های قبلی که در بالا به آنها اشاره کردم، توضیح داده شده که این اقدام نه در جهت حفظ منافع شرکت های خارجی یا ترویج فرهنگ احترام به Copyright، بلکه در جهت حفظ سایت از شرکت ها و سازمان های فعال در عرصه Copyright صورت گرفته. با توجه به موقعیت هاست مربوطه در آمریکا، همچین محافظه کاری هایی الزامی هست.

در هر حال، لطفا این بحث را در این تاپیک ادامه ندید، چون ربطی به این تاپیک نداره.

موفق باشید

pm_hamze
شنبه 29 تیر 1387, 08:58 صبح
با سلام به همه مديران عزيز اين سايت به خصوص جناب كشاورز عزيز
اول اينكه خيلي سريع برخورد مي كنيد و از كلمات ميني ژوپ يا تيمارستان به راحتي استفاده مي كنيد كه خيلي جالبه...
دوم اينكه فقط سوال شد و اينقدر پاي كشور هاي ديگه و سايتهاي بمب و آدمكشي رو نبايد كشيد وسط..
سوم اينكه همين ويندوزي كه داريم همه استفاده مي كنيم يا همين دلفي يا وي بي همش كرك شده و اگر از نظر قانون كلي بررسي بشه همش دزديه...
خواهش مي كنم نگيد كه ويندوز من ريجستر شدس يا بر نامه هام رو از شركت سازنده خريدم چون محاله همه اين كار رو انجام بدند...
كرك كردن برنامه ها با هك يا به قول شما هيچ فرقي با دزدي نداره.
و شما مي گيد كه بحثهاي وي بي بار اطلاعاتي نداره اما من خودم از يكي از همين پست ها يه ايده گرفتم براي ساخت يه بر نامه پس شما يا من نمي تونيم بار اطلاعاتي يه نوشته رو بررسي كنيم چون همه آدمها كه مثل هم فكر نمي كنند...
چهارم اينكه چشم اگه شما راضي نيستسد ديگه در مورد اين قضيه حرفي زده نميشه اما با اين طور قوانين دستو پاي يه سري برنامه نويس ماهر رو نبنديد كاري به ويروس يا هك ندارم در كل ميگم...
بازم دست همتون درد نكنه واقعا سايت خوبيه....

vahid4134
یک شنبه 30 تیر 1387, 13:28 عصر
به نظر من هک و ویروس در محدوده خودش قابل بحث هست (در محدوده خودش) به نظر من باید یک تالار به عنوان امنیت باز بشه. که در اون روش های هک و روشهای جلویگری ازش نام برده بشه.
کسی که بمب رو خنثی می کنه باید بدونه که اصلا بمب چه جوری کار می کنه پس لازم هست که صحبت بشه البته تنها در محدوده آموزش جهت جلوگیری نه اینکه یارو یه نرم افزار بده بگه اینجوری و اونجوری بلا سر نرم افزار و کامپیوتر در بیارید.
بحث در محدوده ای که عرض کردم واقعا مفید و تاثیر گذار خواهد

pm_hamze
یک شنبه 30 تیر 1387, 13:45 عصر
بله به قول دوست عزیزمون فقط آموزش و به نظر من در این وحله نیاز به چنین آنالیز یا آموزش هایی هست.
در حد آموزش.... با بار اطلاعاتی مناسب....

vahid4134
یک شنبه 30 تیر 1387, 13:56 عصر
به عنوان مثال در مورد trojan ها. همه جا دامنگیر شده و همه دارند می نالند. اما داداش خود من چون اطلاعاتی در مورد trojan ها و روش کارشون داره تا به حال نشده که کامپیوترش trojan بگیره و نتونه خودش دستی پاک کنه

vcldeveloper
یک شنبه 30 تیر 1387, 20:15 عصر
سوم اينكه همين ويندوزي كه داريم همه استفاده مي كنيم يا همين دلفي يا وي بي همش كرك شده و اگر از نظر قانون كلي بررسي بشه همش دزديه...
خواهش مي كنم نگيد كه ويندوز من ريجستر شدس يا بر نامه هام رو از شركت سازنده خريدم چون محاله همه اين كار رو انجام بدند...
كرك كردن برنامه ها با هك يا به قول شما هيچ فرقي با دزدي نداره.
فکر کنم شونصد باری در این زمینه در همین بخش توضیح داده شده. یک نگاهی به تاپیک های قبلی درباره موضوع Copyright بندازید، بد نیست.

و شما مي گيد كه بحثهاي وي بي بار اطلاعاتي نداره اما من خودم از يكي از همين پست ها يه ايده گرفتم براي ساخت يه بر نامه پس شما يا من نمي تونيم بار اطلاعاتي يه نوشته رو بررسي كنيم چون همه آدمها كه مثل هم فكر نمي كنند...

شما ممکن هست که از خیلی چیزها ایده بگیرید، ولی این به معنی آن نیست که آن مطلب لزوما فنی هست!

به عنوان مثال در مورد trojan ها. همه جا دامنگیر شده و همه دارند می نالند. اما داداش خود من چون اطلاعاتی در مورد trojan ها و روش کارشون داره تا به حال نشده که کامپیوترش trojan بگیره و نتونه خودش دستی پاک کنه
برای مقابله با ویروس ها و تروجان ها نیاز ندارید که حتما خودتان ویروس نویس یا تروجان نویس باشید! من هم با این ویروس ها یا تروجان ها مشکلی نداشتم. اگر هم داشتم، شاید یکی دو بار بوده و مربوط به سالها قبل هست. ولی نه ویروس نویسم، نه تروجان نویس، نه از جزئییات کار خیلی از اینها اطلاعی دارم.
پس این دلایل شما دلیلی برای ایجاد بخش آموزش ویروس نویسی نیست.
قبلا هم گفتم، این فعالیت ها و آموزش ها در اکثر کشورها جرم شناخته میشه. در ایران هم فکر کنم جرم باشه، من اطلاع دقیقی از قوانین الکترونیکی کشور ندارم -البته اگر قانونی داشته باشیم.

Bahram0110
یک شنبه 30 تیر 1387, 20:57 عصر
تو كشور ما آموزش هاي اين چنيني (ويروس نويسي) بدون فرهنگ سازي نتيجه اي جز سواستفاده ي برخي (اكثر) افراد نخواهد داشت (فرهنگ سازي هم بشه همين وضعو داريم، حالا فردا نيان 6ميليارد واسه فرهنگ سازي ويروس نويسي بذارن كنار!)
مطمين باشيد كسي كه سراغ ويروس نويسي ميره هدفي جز خرابكاري، كسب شهرت، دسترسي به اطلاعات خصوصي و محرمانه افراد و (خيلي ببخشيد) كرم ريزي نداره

خدا وكيل كدوم يك از شما با هدف كسب آموزش رفتين سراغ ويروس نويسي؟
هدف خودم (خيلي وقت پيش) خرابكاري بود با دسترسي به اطلاعات شخصي + مورد آخر!

ShimaIGI
یک شنبه 30 تیر 1387, 22:52 عصر
خدا وكيل كدوم يك از شما با هدف كسب آموزش رفتين سراغ ويروس نويسي؟
هدف خودم (خيلي وقت پيش) خرابكاري بود با دسترسي به اطلاعات شخصي + مورد آخر!

يه ضرب المثلي هست كه مي گه كافر همه را به كيش خود پندارد ! :چشمک: { البته خداي نكرده قصد جسارت به كسي رو ندارم }

ياد گيري و ياد دادن ويروس نويسي ، هك ، كرك و ... بايد همراه با آموزش فرهنگ استفاده از اين اطلاعات باشه در غير اينصورت تنها باعث ايجاد دردسر و خسارت مي شه هر چند خسارتهاي ناشي از عدم آگاهي كاربران نيز اگر بيشتر از اين نباشه كمتر هم نخواهد بود.

به نظر من ، منابع و سورس هاي فراواني براي ويروس نويسي در اينترنت وجود دارند كه ويروس نويس ها و كاربران علاقه مند به ويروس نويسي بالاخره به اونها دسترسي پيدا مي كنند و ويروس هاي خود را هم خواهند نوشت. شايد بهتر باشه قبل از اون خود ما اين آموزش ها رو همراه با فرهنگ درست استفاده كردن از اطلاعات به كاربران انتقال بديم.
مي تونيد به عاقبت ويروس نويسي (http://www.forum.iranled.com/showthread.php?tid=9099) و همچنين آناليز بد افزارها (http://www.forum.iranled.com/showthread.php?tid=8776)سري بزنيد .

M-Gheibi
یک شنبه 30 تیر 1387, 23:07 عصر
قطعاً هر کسی که دنبال کسب علم هست تنها به دنبال یک راهکار برای رسیدن به هدفش نیست . پس اگر شما نوعی به دنبال کسب اطلاعات در مورد نحوه‌ی کار انواع و اقسام ویروس‌ها هستید و می‌خواید از این طریق کسی رو مورد آزار قرار بدید / یا نه فقط می‌خواید نحوه‌ی عملکرد و در پی اون نحوه‌ی مبارزه با چنین کدهای مخربی رو یاد بگیرید ، به سایت‌های دیگه برید چون متاسفانه این سایت محل مناسبی برای اینکار نیست ! دلیلی نداره هرچیزی که احساس میشه به برنامه‌نویسی مرتبط هست در این سایت مورد بحث قرار بگیره . شاید فردا یکی پیدا شد گفت : "من می‌خوام یه قفل دیجیتالی برای گاوصندوق بسازم . لطفاً بخشی برای آموزش نحوه‌ی باز کردن چنین قفل‌هایی با استفاده از کامپیوتر بسازید . خدای نکرده نه به این خاطر که بخوام صندوقی رو باز کنم ! نههه !! فقط جهت پوشش ضعف‌ها در نمونه‌های آتی ..." . متاسفانه جو حاکم به ما این اجازه رو نمی‌ده که هدف همه رو مثبت ببینیم و این از ضعف ما هست و خدای نکرده نه از قصد بد بعضی افراد ( اون هم اگه 1 درصد قصد بد داشته باشند ) !!!
برادر / خواهر من آخرین چیزی که می‌تونم در این مورد عرض کنم این هست که : "سایت برنامه‌نویس بنا به دلایل منطقی‌ای که هزاران بار در همین بخش در موردش بحث شده با فعالیت‌های مخرب مخالف هست و هر پستی که به نحوی به این موضوع مرتبط میشه حذف خواهد شد . اگر واقعاً علاقه‌مند به یادگیری چنین مطابی هستید حتماً منتظر فعال شدن این بخش در سایت برنامه‌نویس نخواهید موند و از گوگل استفاده‌ی بهینه رو خواهید کرد ."
چون آقای کشاورز جواب کافی در مورد موضوع مطرح شده رو نوشتند و از اونجایی که تجربه ثابت کرده ادامه‌ی چنین تاپیکهایی هیچ نتیجه‌ای نخواهد داشت ، به همین دلیل این تاپیک قفل می‌شه . لطفاً موضوع رو کش ندید . ممنون