ورود

View Full Version : سوال: تبدیل کامپیوتر به سرور؟

A_mojgan
چهارشنبه 26 تیر 1387, 21:54 عصر
برای اینکه بتونیم کامپیوترم را به سرور تبدیل کنم که دیگران بتونن با دادن ip کامپیوتر من وارد سایت های موجود در IIS کامپیوترم بشن چی کار باید انجام بدم؟
میشه کاری کرد که سایت های تحت IIS قابل اجرا بشن بر روی اینترنت؟

مراحل تبدیل شدن به سرور چیه؟ چه امکانانی نیاز داره؟(سخت افزاری و نرم افزاری)
بعد منظور از داشتن IP Valid چیه؟ چطور باید این کار رو کرد؟

A_mojgan
پنج شنبه 27 تیر 1387, 08:36 صبح
سلام
اگه سوالم غلطه يكي كمك كنه:افسرده:
حالا IIS نه اصلا چطور يه كامپيوتر مي شه سرور؟ دامين كه تعريف مي كنيم يا DNS چطور با مبحث دسترسي به يك سرور از طريق اينترنت ارتباط داره؟ اصلا ربطي داره؟

mnajafi
پنج شنبه 27 تیر 1387, 12:56 عصر
برای اینکه بتونیم کامپیوترم را به سرور تبدیل کنم که دیگران بتونن با دادن ip کامپیوتر من وارد سایت های موجود در IIS کامپیوترم بشن چی کار باید انجام بدم؟
میشه کاری کرد که سایت های تحت IIS قابل اجرا بشن بر روی اینترنت؟

مراحل تبدیل شدن به سرور چیه؟ چه امکانانی نیاز داره؟(سخت افزاری و نرم افزاری)
بعد منظور از داشتن IP Valid چیه؟ چطور باید این کار رو کرد؟

از نظر سخت افزاري بستگي داره به ترافيك استفاده از سرور يعني اگر در حد يك آزمايش كوچك و يا شبكه محلي كوچك هستش يك كامپيوتر متوسط مي تونه كمك بكنه .
اما از نظر نرم افزاري شما بايد يه سيستم عامل سرور نصب بكني مثلا ويندوز سرور 2003 .وب سرور هم خودش نصب مي شه مي توني سايتت رو توي فولدر وب سرور ت و از استيشنهاي ديگه با آي پي سرورت به اون دسترسي پيدا كني.
مابقي روهم توي همين تالار بگرد پيدا مي كني

A_mojgan
پنج شنبه 27 تیر 1387, 19:29 عصر
ممنون از راهنمایی شما ولی می خوام مثلا یه دامین تعریف کنم تو سرور که خارج از محیط شبکه و استیشن ها بشه بهش دسترسی داشت؟ یه جورایی external access ولی کاربرا رو نمی خوام تو active directory تعریف کنم می خوام همه بتونن به سرور متصل بشن؟

smile17
جمعه 28 تیر 1387, 10:12 صبح
ممنون از راهنمایی شما ولی می خوام مثلا یه دامین تعریف کنم تو سرور که خارج از محیط شبکه و استیشن ها بشه بهش دسترسی داشت؟
در اين صورت براي ثبت دامنه نياز به dns server داريد
درست گفتم دوستان؟؟؟