View Full Version : سوال: سوال درباره نام كاربري
Parham.D
پنج شنبه 27 تیر 1387, 07:36 صبح
با سلام خدمت مديريت عزيز سايت:
1. آيا امكان دارد كه نام كاربر را عوض كنم. مثلا به جاي نام فعلي، نام خودم را بزارم.
2. اگر نميشود! آيا ميتوانم عضويت فعلي را حذف و يك عضويت جديد ايجاد كنم؟
با سپاس از پاسخ شما
dkhatibi
پنج شنبه 27 تیر 1387, 10:55 صبح
چند بار دیگر این پرسش مطرح شده بود!
مدیران می گفتند خیر!!! الان نمی دونم!
man4toman
پنج شنبه 27 تیر 1387, 11:04 صبح
سلام
شما میتونید به مدیر درخواست بدید تا نام کاربری شما رو تغییر بده.
vcldeveloper
پنج شنبه 27 تیر 1387, 17:08 عصر
اگر نميشود! آيا ميتوانم عضويت فعلي را حذف و يك عضويت جديد ايجاد كنم؟
یک ID جدید درست کنید و از ID فعلی دیگه استفاده نکنید. البته بعد از ایجاد ID جدید اطلاع بدید تا ID فعلی شما بسته بشه، چون براساس قوانین سایت، هر کاربر باید فقط یک ID داشته باشه.
موفق باشید
.:KeihanCPU:.
پنج شنبه 27 تیر 1387, 22:17 عصر
نام کاربری من چیز دیگه ای بود اما با پیغام دادن به مدیر کل سایت آقای کرامتی نام کاربری عوض شد
با تشکر از آقای کرامتی و همکارانشون
dkhatibi
پنج شنبه 27 تیر 1387, 23:17 عصر
ای بابا
قبلا می گفتن نمی شه که!
vcldeveloper
جمعه 28 تیر 1387, 06:16 صبح
ای بابا
قبلا می گفتن نمی شه که!
الانم میگیم نمیشه. این کار فقط توسط مدیرکل سایت امکان پذیر هست و فقط در صورتی انجام میشه که کاربر دلیل واقعا قانع کننده ایی برای این کار داشته باشه.
M-Gheibi
یک شنبه 30 تیر 1387, 23:25 عصر
برای تغییر شناسه کاربری :
1. دلیل قانع کننده
2. تعداد پستهای کم
...
Parham.D
دوشنبه 31 تیر 1387, 08:18 صبح
سلام خدمت مديرت محترم سايت.
دليل قانع كننده ندارم، دوست داشتم با يك اسم بهتر و يا شايد رسميتري در سايت ظاهر بشوم. مثل اسم خودم Parham. منظور از تعداد پست را متوجه نشدم. به هر حال، اگر اين تغيير نام براي سايت مشكل يا مغاير با قوانين است از درخواست آن صرفنظر ميكنم.
با تشكر از شما.
M-Gheibi
سه شنبه 01 مرداد 1387, 16:59 عصر
منظور از تعداد پست این هست که اگه تعداد پست زیاد بشه به دلیل اینکه حتی تعدادی از کاربران با فرد متقاضی آشنا شدند تغییر نام شخص باعث سردرگمی دیگران خواهد شد .
Parham.D
چهارشنبه 02 مرداد 1387, 08:07 صبح
مديريت محترم سايت؛ با سلام
در ابتدا از اين كه به خواسته من توجه كرديد متشكرم.
آيا دليل من براي تغيير نام كاربري قانع كننده بود؟ تعداد پستهاي من زياد نيستند و به علتي كه تازهكار و آماتور هستم در حال حاضر بيشتر مصرف كننده هستم و ارتباط خصوصي با اعضاء ندارم و پستهاي من بيشتر درخواست كمك بودهاند. به هر حال من همين يك ايمل را دارم و براي ساخت ID جديد آن را از من قبول نميكند و شايد مجبور باشم در Google يك ايمل جديد بسازم و بعد اقدام به ساخت ID جديد در برنامهنويس كنم. در نهايت براي داشتن يك جواب صريح و كامل و با وجود شرايط حاضر، آيا من ميتوانم نام كاربري خود را عوض كنم؟
با سپاس از شما....
M-Gheibi
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 00:02 صبح
27 پست در این موضوع خاص ، زیاد محسوب میشه .
انشالله که از این پس نیز همچون گذشته با شناسهی کاربری فعلی بیش از پیش در سایت به فعالیت بپردازید .
موفق باشید :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.