ورود

View Full Version : سوال: نمایش عکس از مسیر فایل در گراید

rezaei manesh
پنج شنبه 27 تیر 1387, 11:00 صبح
می خوام عکس ها رو از یک مسیر بخونم و در گراید نشون بدم
که تا اینجا با کد زیر این کار رو انجام می دم اما مشکل اینجاست که وقتی برنامه رو می بدنم یک خطای ناشناخته می ده مثل اینکه تصویر هنوز باز باشه یا همچین چیزی
کد زیر:

Dim img As Bitmap

Private Sub gridEX1_FormattingRow(ByVal sender As Object, ByVal e As Janus.Windows.GridEX.RowLoadEventArgs) Handles GridEX1.FormattingRow
If e.Row.RowType = RowType.Record Then
Dim fs As New IO.FileStream(e.Row.Cells("AddressPic").Value, IO.FileMode.Open, IO.FileAccess.Read)
Dim imgData(fs.Length) As Byte
fs.Read(imgData, 0, fs.Length)
fs.Close()
fs.Dispose()
img = Image.FromStream(New IO.MemoryStream(imgData))
img = New Bitmap(img, New Size(Int32.Parse(e.Row.Cells("MelkImage").Column.Width), Int32.Parse(e.Row.Cells("MelkImage").Column.Width - 90)))
'img = New Bitmap(img, e.Row.Cells("MelkImage").FormatStyle.BackgroundImage.Size) 'New Size(Int32.Parse(tw.Text), Int32.Parse(th.Text)))
e.Row.Cells("MelkImage").Image = img 'Image.FromFile(e.Row.Cells("AddressPic").Value)

End If
End Sub

کد مشابه اگه کسی داره بده

salehbagheri
پنج شنبه 27 تیر 1387, 23:00 عصر
پسر فكر كنم وقتي اين كد نوشتي، مغزت OverHeat شده باشه!

متأسفانه من جانوس رو ندارم و نتونستم كد شما رو Debug كنم.

ولي آخه چرا اينقدر پيچيده!؟

با دو خط كوچولو مي تونستي اين كار رو انجام بدي! البته خوب به استراتژي كار شما پي نبرم!
لطفا بنويسيد كه مي خواهيد چكار كنيد تا سه سوت كد بيفته اين زير!

rezaei manesh
شنبه 29 تیر 1387, 08:24 صبح
سلام دوست عزیز
من چند نمونه کد نوشتم اما فرقی نکرد و در آخر کد را به این شکل در آوردم
من می خوام آدرس رو از بانک بخونم و عکس رو از آدرس اون بردارم و تو گراید نشون بدم البته می خوام اندازه عکس رو هم به اندازه دلخواه نشوم بدم یعنی به اندازه سلول گراید همین

rezaei manesh
دوشنبه 07 مرداد 1387, 11:08 صبح
من هنوز نتونستم این مشکل رو حل کنم ؟!!!
یک کد مشابه بدین که تصاویر رو از یک مسیر بخونه و در گراید نشون بده