PDA

View Full Version : سوال: لینک دادن به یه صفحه

hesamy2004
جمعه 28 تیر 1387, 22:59 عصر
دوستان مناز اونجایی که کارم طراحی صفحات اینترنتی نیست به یه مشکل کوچیک برخوردم که در صورت امکان کمکم کنید.

من دارم با Visual Studio یه صفحه اینترنت طراحی میکنم. از قسمت Tool Bax ش چنتا Button به صفحم اضافه کردم. حالا سئوال من اینه :
چه دستوری باید در تابع هر باتون بنویسم تا وقتی کاربر روش کلیک میکنه صفحه مورد نظرش باز بشه. مثلاً در صفحه Home وقتی روی Contact Us کلیک میکنه اون صفحه براش باز بشه.
در ضمن دستورش هم باید به زبان V.B باشه.

ممنون

twelve
جمعه 28 تیر 1387, 23:08 عصر
شما بهتره که از لینک معمولی برای این هدف استفاده کنید

<a href=index.html>کلیک کنید</a>

hesamy2004
جمعه 28 تیر 1387, 23:37 عصر
اتفاقاً تنها طریقه لینک دادنی که بلدمم هم همینه ولی مشکل اینجاست که من فقط بلدم وقتی بخوام یه کلمه رو لینک بدم از این دستور استفاده کنم ولی تو اینجا من یه باتون دارم که میخوام وقتی روش کلیک میکنم صفحه جدید باز بشه. تو کد HTML ش هم که این دستور رو مینویسم قبول نمیکنه.

<asp:Button ID="Books" runat="server" BackColor="#669999" BorderColor="White"
Font-Size="Large" ForeColor="White" Height="50px" Text="Books"
Width="150px" />

این کد برای اون دکمس. حالا وقتی روی این باتون کلیک میکنم باید یه دستوری توی روتینش بنویسم که آدرس صفحه "کتاب"م باشه. این دستور چیه؟

ممنونم

twelve
شنبه 29 تیر 1387, 01:13 صبح
این دستور

response.Redirect("Page.aspx")

هست ولی اگر فقط هدفتون اینه که با کلیک شدن این دکمه صفحه ای رو باز کنید ، این روش توصیه نمیشه!
کنترل های سمت سرور رو معمولا برای اجرای توابع سمت سرور استفاده میکنن!

hesamy2004
شنبه 29 تیر 1387, 02:01 صبح
ممنونم رفیق پس باید چیکار کنم؟

همونطور که گفتی هدف من فقط اینه که وقتی کاربر روی این دکمه کلیک کرد صفحه مربوط به اون دکمه باز بشه.

twelve
شنبه 29 تیر 1387, 02:09 صبح
بهترین روش همون روش اول یعنی استفاده از لینک هست
اگر میخوای حتما دکمه باشه ، از دکمه های Html استفاده کن و صفحه رو با جاوا اسکریپت تغییر بده

<input type="button" onclick="window.location='default.aspx'" value="Click" />

hesamy2004
شنبه 29 تیر 1387, 09:47 صبح
آقا ازت خیلی خیلی ممنونم. خیلی کمکم کردی دستت درد نکنه.

من دکمه هام رو اضافه کردم ولی نمیتونم رنگ باتون و فونت و اندازش رو تغییر بدم. برای این چیکار باید بکنم؟