View Full Version : سوال: چگونه بانک dbf فاکس پرو را در محیط دلفی 7 استفاده کنم
ALINAMAZI
شنبه 29 تیر 1387, 11:19 صبح
من یکسری اطلاعات dbf که با فاکس پرو ایجاد شده میخواهم آنرا در محیط دلفی قراردهم و از ان عمل گزارش گیری چاپ لیبل و جستجو و .......انجام دهم لطفا راهنمائی کنید(لطفا یکی کمک کند)
با تشکر
mandana2010
دوشنبه 21 مرداد 1387, 11:42 صبح
بايد توي قسمتي از برنامه ات كد هايي بنويسي كه بانك فاكس رو به مثلا SQL تبديل كنه و البته كدهاي ايران سيستم رو به ويندوز تبديل كنه كه فيلدهاييت كه كاركتري هستند رو درست نشون بده من خودم كدها رو ندارم ولي برنامه ايي دارم كه اين كار رو برام انجام ميده يعني اطلاعات بانك فاكس رو ابتدا به sql تبديل مي كنم بعد توي دلفي هر كاري كه بخوام باهاش انجام مي دم توي اينترنت بگردي نرم افزار گيرت مياد ولي اگر كسي كد نويسي رو داشته باشه اينجا بذاره خيلي خوبه
ALINAMAZI
شنبه 26 مرداد 1387, 12:56 عصر
بايد توي قسمتي از برنامه ات كد هايي بنويسي كه بانك فاكس رو به مثلا SQL تبديل كنه و البته كدهاي ايران سيستم رو به ويندوز تبديل كنه كه فيلدهاييت كه كاركتري هستند رو درست نشون بده من خودم كدها رو ندارم ولي برنامه ايي دارم كه اين كار رو برام انجام ميده يعني اطلاعات بانك فاكس رو ابتدا به sql تبديل مي كنم بعد توي دلفي هر كاري كه بخوام باهاش انجام مي دم توي اينترنت بگردي نرم افزار گيرت مياد ولي اگر كسي كد نويسي رو داشته باشه اينجا بذاره خيلي خوبه
با تشکر لطف کن دستورات و یا برنامه را قرار دهید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.