View Full Version : LOCK کردن یک Textbox
IC_prog
شنبه 29 تیر 1387, 12:00 عصر
اگر در یک فرم مثلا 5 Textbox داشته باشیم چگونه میتوان کرسر را در یک Textbox قفل نمود بطوری که کاربر با tab یا موس نتواند به دیگر Textbox ها برود. و در صورت .t. بودن مقدار اجاز رفتن به دیگر Textboxها داده شود.:ناراحت:
thisform.setfocus ظاهرا در خود شئ عمل نمیکند.
rahro
شنبه 29 تیر 1387, 12:16 عصر
اگر در یک فرم مثلا 5 Textbox داشته باشیم چگونه میتوان کرسر را در یک Textbox قفل نمود بطوری که کاربر با tab یا موس نتواند به دیگر Textbox ها برود. و در صورت .t. بودن مقدار اجاز رفتن به دیگر Textboxها داده شود.:ناراحت:
thisform.setfocus ظاهرا در خود شئ عمل نمیکند.
میتونی در getfocus یک شرط قرار دهی که اگر مثلا ترو نبود وارد نشه .
ashkan_gorg
شنبه 29 تیر 1387, 12:34 عصر
میتونی دراول برنامه مختصات style تمام textboxها رو برابر با 1 قرار بدی وبعدازاینکه شرط برقرار شد style برابر با 0 باشه
IC_prog
شنبه 29 تیر 1387, 13:32 عصر
بزارید واضحتر بگم
من یک کلاس textbox برای دریافت تاریخ نوشتم میخوام کاری کنم که کاربر تا تاریخ رو درست وارد نکرده نتونه به textbox های بعدی بره (روز کمتر از 32 و ماه کمتر از 13 و سال بزرکتر از 86 چک میشود)
rahro
شنبه 29 تیر 1387, 13:50 عصر
خوب تو valid کنترلش کن
IC_prog
شنبه 29 تیر 1387, 14:27 عصر
خوب تو valid کنترلش کن
کنترل میکنم ولی آیا راحی وجود نداره که کرسر نتونه از این textbox خارج بشه .:خجالت:
البته بدون دست زدن به بقیه اشیاء داخل فرم .
ظاهرا راحی بجز disabel کردن بقیه اشیاء و یا همان کنترل در همان getfocus بقیه اشیاء وجود نداره :ناراحت:
binyaz2003
شنبه 29 تیر 1387, 14:45 عصر
من هميشه در برنامه هام وقتي کاربر دکمه ثبت اطلاعات رو کليک کرد اين چنين مواردي رو کنترل و در صورت لزوم فوکس رو به اولين کنترل که شرط در اون رعايت نشده منتقل ميدم.
rahro
شنبه 29 تیر 1387, 17:41 عصر
کنترل میکنم ولی آیا راحی وجود نداره که کرسر نتونه از این textbox خارج بشه .:خجالت:
البته بدون دست زدن به بقیه اشیاء داخل فرم .
ظاهرا راحی بجز disabel کردن بقیه اشیاء و یا همان کنترل در همان getfocus بقیه اشیاء وجود نداره :ناراحت:
من كاري كه ميكنم اينه كه اگر هر يك از اين آيتم ها رو اشتباه وارد كرد سيستم در همان گزينه valid مقدار رو به نزديكترين و صحيح ترين مقدار تغيير بده آنوقت خارج بشه.
اين فكر كنم بهترين راهه.
نهمنهح
شنبه 29 تیر 1387, 18:10 عصر
چرا از validating و validation استفاده نمیکنی
rahro
یک شنبه 30 تیر 1387, 06:50 صبح
چرا از validating و validation استفاده نمیکنی
ببخشيد ميشه در خصوصشون توضيح بدين!!!!!!!!!؟ دفعه اوليست كه به اين مورد بر ميخورم:متعجب:
IC_prog
یک شنبه 30 تیر 1387, 08:06 صبح
من كاري كه ميكنم اينه كه اگر هر يك از اين آيتم ها رو اشتباه وارد كرد سيستم در همان گزينه valid مقدار رو به نزديكترين و صحيح ترين مقدار تغيير بده آنوقت خارج بشه.
اين فكر كنم بهترين راهه.
با تشکر از راهنمایی دوستان.
من هم تا حالا همین کار شمارو انجام میدادم . ولی گفتم شاید راه بهتری هم باشه
rezaTavak
یک شنبه 30 تیر 1387, 08:12 صبح
اگر در رویداد Valid به عبارت
Return .F.
برسد از کنترل خارج نخواهد شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.