ورود

View Full Version : سوال: کاربا جداول

maryam82
شنبه 29 تیر 1387, 20:32 عصر
با سلام
من یک انبار مواد اولیه دارم که توی این انبار کد کالا بصورت خودکار وارد میشه.
من می خوام وقتی که مشخصات کالا رو نوشتم قبل از اینکه دکمه ثبت رو بزنم یا حالا بعدش کد کالا از جدول رو فرم نمایش داده بشه؟
اشلا نمی دونم کارم درسته یا نه؟
لطفا منو راهنمایی کنید.
با تشکر

ali_md110
یک شنبه 30 تیر 1387, 01:05 صبح
شما وقتی یگی از فیلدهای بانکتون اتو نامبر هستش و تا زمانیکه رکوردی در یکی دیگر از خانه های جدول ثبت نشده باشه رکورد در این فیلد مثلا همین کد کالا ثبت نمیشه ابتدا باید رکورد ثبت کرد تا نمایش داده بشه
ولی میتونی یک جدول از طریق کدنویسی بسازی و قیل از اینکه داده ها وارد جدول اصلی در بانک برنامتون شدند رو توی این جدول یا دیتاتیبل بریزی و مشاهده کنی و سپس ثبت کنی

kablayi
یک شنبه 30 تیر 1387, 02:56 صبح
سلام ...
من معمولا خودم یه تابع مینویسم و کد کالا یا محصولو درست میکنم ... یعنی قبل از وارد کردن اطلاعات مربوط به اون کالا کدش رو در یه تکس باکس نمایش میدم ......

اینجوری ...

Dim controlID As String
StrSql = "select max(IDCode) From product"
ConStr = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=database.accdb"
Dim cn As New OleDbConnection(ConStr)
Dim cmd As New OleDbCommand(StrSql, cn)
cn.Open()
controlID = cmd.ExecuteScalar.ToString
If controlID = "" Then
controlID = "0"
End If
If controlID = "0" Then
controlID = CStr(CInt(controlID) + 10000)
Else
controlID = CStr(CInt(controlID) + 1)
End If
txtID.Text = controlID
cn.Close()

کد بالا اول از جدول product بزرگترین کد رو پیدا میکنه و یکی به اون اضافه کرده و در تکس باکس مربوطه میریزد ...
اگر در جدول رکوردی نبود عدد 10000 به عنوان اولین کد در نظر میگیره ... به عبارت دیگه کد محصولات از عدد 10000 شروع شده و ادامه پیدا میکنه ...

خوب بعد از به دست آوردن کد محصول اطلاعات محصولو تایپ کرده و با زدن دکمهای تمام اونا رو تو جدول ذخیره میکنیم و بعد دوباره این تابع رو اجرا میکنیم تا کد محصول بعدی بدست بیاد ...
اینجوری هیچ کدی تکراری نیست و قبل از اینکه مشخصات محصولو درج کنیم کد اونو داریم ... :چشمک:

موفق باشید ...

parsavb
یک شنبه 30 تیر 1387, 08:42 صبح
اگه سرچ کنی راه حلهای زیادی پیدا می کنی

maryam82
یک شنبه 30 تیر 1387, 10:39 صبح
خیلی خیلی ممنون
خدا هرچی تو دلتون بهتون بده

kablayi
یک شنبه 30 تیر 1387, 14:43 عصر
خواهش میکنم ... وظیفه بود ...
اگر مشکل دیگه ای داشتید بگید شاید بتونم کمکتون کنم ...