ورود

View Full Version : گفتگو: اینا برای چه component ی هستند؟

djscsi
یک شنبه 30 تیر 1387, 10:41 صبح
idpop3.autologin و idpop3.sasLmechanisms

Hsimple11
یک شنبه 30 تیر 1387, 11:02 صبح
برای اتصال به یک سرور POP3 توسط کنترلهای Indy.

vcldeveloper
یک شنبه 30 تیر 1387, 11:03 صبح
کامپوننت idPop3 از مجموعه Indy که بطور پیش فرض با دلفی نصب میشه.

djscsi
یک شنبه 30 تیر 1387, 11:11 صبح
پس چرا این برنامه ای که دانلود کردم این ارور رو میده واین رو نمیشناسه؟

Hsimple11
یک شنبه 30 تیر 1387, 11:42 صبح
ببینید سری Indy را همراه دلفی نصب کرده اید؟
یونیت مربوطه در Uses قرار دارد؟

djscsi
یک شنبه 30 تیر 1387, 11:52 صبح
دقیقا باید چه کار کنم؟منظورتون همون indy misc و client و server و intercepts و i/o hendlers هست ؟
بله اینا رو دارم اما اینو توضیح بده
یونیت مربوطه در Uses قرار دارد؟
ممنون

Hsimple11
یک شنبه 30 تیر 1387, 14:31 عصر
بله Indy Client .

و یونیت IdPOP3 برای این کامپوننت.

djscsi
دوشنبه 31 تیر 1387, 01:42 صبح
IdPOP3,
اگه منظورتون اینه بله این تو قسمت uses هست ولی pop3.autologin اصلا کامپایل نمیشه اگه ممکنه شما خودت امتحان کن ببین برام خیلی مهم خیلی وقته دارم یه mail notifier ساده می نویسم اما هر کاری میکنم connect نمیشه بد جوری اعصابمو ریخته به هم
ممنون

Hsimple11
دوشنبه 31 تیر 1387, 11:36 صبح
من خودم تا حالا کار نکردم.
این لینک (http://www.devarticles.com/c/a/Delphi-Kylix/Creating-an-Email-Client-with-Borland-Delphi-conclusion/2/) را ببینید.

djscsi
دوشنبه 31 تیر 1387, 22:48 عصر
RapidShare: Easy Filehosting (http://rapidshare.com/files/131413490/MailClient.rar.html)
اقا کسی میتونه اینو دانلود کنه ببینه مشکل از چیه
hsimple11 عزیز اون رو هم نوشتم عین اون مثال ولی ارور داد که نتونستم عکس ارورشو upload کنم شما ببین میتونی اجراش کنی

djscsi
دوشنبه 31 تیر 1387, 22:54 عصر
http://i38.tinypic.com/13z3m6o.jpg
این ارور رو میده

djscsi
چهارشنبه 02 مرداد 1387, 02:34 صبح
این همه حرفه ای یعنی حتی یه راهنمایی هم کسی نمی تونه بکنه؟

vcldeveloper
چهارشنبه 02 مرداد 1387, 10:06 صبح
ولی pop3.autologin اصلا کامپایل نمیشه
بخاطر اینکه سورسی که دارید، مربوط به Indy 10 هست، ولی نسخه Indy ایی که استفاده می کنید، Indy 9 هست. احتمالا دارید سعی می کنید دموی Indy 10 را با دلفی 7 کامپایل کنید!

فایل پیوست شده، همون دموی MailClient هست، ولی برای Indy 9؛ که در دلفی 7 بدون مشکل کامپایل میشه و کار میکنه.

djscsi
چهارشنبه 02 مرداد 1387, 14:42 عصر
ممنون
ولی این هم اون ارور بالا که عکسش رو گذاشتم میده مشکل اون چیه؟

djscsi
چهارشنبه 02 مرداد 1387, 14:43 عصر
ممنون

vcldeveloper
چهارشنبه 02 مرداد 1387, 16:30 عصر
از چه ورژن دلفی استفاده می کنید؟ از چه ورژن Indy استفاده می کنید؟
خطا بالا در چه زمانی اتفاق میافته؟

djscsi
چهارشنبه 02 مرداد 1387, 22:52 عصر
ورژن 7
در مورد ورژن indy از کجا باید بفهمم ؟ولی فکر کنم ورژن 9 باشه
در مورد سوال اخرتون وقتی روی connect (در برنامه ای که خودتون تو پست 13 upload کردین) یا برنامه هایی که تا حالا نوشتم یا download کردم اون ارور میاد اگه میشه لطف کنید خودتون امتحان کنید

ادرس =mail.uoz.ac.ir
port=110
uname=ss (اگه باید به صورت ادرس کامل وارد بشه =ss@mail.uoz.ac.ir)
pass=123456

vcldeveloper
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 01:21 صبح
وقتی روی connect (در برنامه ای که خودتون تو پست 13 upload کردین) یا برنامه هایی که تا حالا نوشتم یا download کردم اون ارور میاد اگه میشه لطف کنید خودتون امتحان کنید

من قبلا با همین دمو کار کردم و درست جواب داده. مشخصاتی که برای سرور دادید، درست کار نکرد، من خطای Host not found گرفتم.

djscsi
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 02:15 صبح
شاید اون لحظه سرور مشغول بوده ولی من مطمن هستم که ادرس و پورت رو درست ذادم و uname و pass هم که mail خودم هست و نمی تونه اشتباه باشه
البته منم بعضی وقتها و فقط بعضی وقتها این ارور رو دریافت می کنم و ارروری که بیشتر وقتها دارم همونه که عکشو گذاشتم
لطفا اگه میشه یه وقت دیگه هم تلاش کنید تا connect شه
راستی یه سوال من چه جوری می تونم indy 10 رو نصب کنم تواینترنت گشتم چیزی برای دانلود پیدا نکردم
ممنون

vcldeveloper
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 02:24 صبح
راستی یه سوال من چه جوری می تونم indy 10 رو نصب کنم تواینترنت گشتم چیزی برای دانلود پیدا نکردم
روی دلفی 7 از همون Indy 9 استفاده کنید بهتره.

vcldeveloper
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 03:01 صبح
لبته منم بعضی وقتها و فقط بعضی وقتها این ارور رو دریافت می کنم و ارروری که بیشتر وقتها دارم همونه که عکشو گذاشتم علت گرفتن خطای بالا، استفاده سرور شما از TLS هست. یعنی اجازه نمیده که Username\password بصورت متن ساده ارسال بشند، باید به سرور بصورت امن متصل بشید، یا سرور خودتون رو طوری تنظیم کنید که از خیر ارتباط امن بگذره.
برای برقراری ارتباط امن با Indy باید از Indy Open SSL استفاده کنید که SSL را بصورت آزاد پیاده سازی کرده و در دو DLL ارائه میشه که باید به همراه فایل برنامه تون باشند. برای استفاده از آنها، باید یک کامپوننت TIdSSLIOHandlerSocket از تب Indy IO Handlers روی فرم بیاندازید و خصوصیت IOHandler کامپوننت idPOP3 خودتون را روی نام آن تنظیم کنید. چون مشکل شما از TLS هست، باید SSLMode را در SSL Option روی sslvTLSv1 تنظیم کنید. البته ممکنه سرور شما نیاز به تنظیمات دیگه هم داشته باشه.
در هر حال، مشکل شما از Indy نیست، بلکه از پیکربندی سرور و چگونگی پیکربندی کلاینت برای ارتباط با آن هست. مثلا GMail هم از اتصال امن TLS استفاده میکنه، ولی با همین کاری که در این پست توضیح دادم، می تونید به راحتی بهش وصل بشید و ای میلها را از Inbox بگیرید.

djscsi
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 03:11 صبح
علت گرفتن خطای بالا، استفاده سرور شما از TLS هست. یعنی اجازه نمیده که Username\password بصورت متن ساده ارسال بشند، باید به سرور بصورت امن متصل بشید، یا سرور خودتون رو طوری تنظیم کنید که از خیر ارتباط امن بگذره.
برای برقراری ارتباط امن با Indy باید از Indy Open SSL استفاده کنید که SSL را بصورت آزاد پیاده سازی کرده و در دو DLL ارائه میشه که باید به همراه فایل برنامه تون باشند. برای استفاده از آنها، باید یک کامپوننت TIdSSLIOHandlerSocket از تب Indy IO Handlers روی فرم بیاندازید و خصوصیت IOHandler کامپوننت idPOP3 خودتون را روی نام آن تنظیم کنید. چون مشکل شما از TLS هست، باید SSLMode را در SSL Option روی sslvTLSv1 تنظیم کنید. البته ممکنه سرور شما نیاز به تنظیمات دیگه هم داشته باشه.
در هر حال، مشکل شما از Indy نیست، بلکه از پیکربندی سرور و چگونگی پیکربندی کلاینت برای ارتباط با آن هست.تقریبا هیچی نفهمیدم:اشتباه:
با عرض شرمندگی میشه شما این کارا رو بکنی و ببینی که جواب میده یا نه؟:خجالت:
ممنون

vcldeveloper
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 03:19 صبح
با عرض شرمندگی میشه شما این کارا رو بکنی و ببینی که جواب میده یا نه؟
روی سرور شما از SSL Connection ایراد میگیره. یه جای کار اتصال به سرور شما ایراد داره، یا نام سرور، یا نام پورت، یا پیکربندی سرور. اما روی GMail بدون مشکل جواب میده. دقت داشته باشید که معمولا سرورهایی که از TLS استفاده می کنند، از پورت پیش فرض 110 استفاده نمی کنند.

djscsi
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 03:43 صبح
بله بله حق با شماست پورت 995 باید باشه من کر می کردم من اشتباه میکنم و پورت 110 درسته پس معلوم شد پورت 995 درسته
راستی من کارهای بالا رو انجام دادم ولی ارور میده acnnot load ssl lib یا یه چی شبیه این این ربطی به اون dll ها که گفتید داره ؟ راستش من اون قسمتو نفهمیدم از کجا بیرم و توی فایلم بزارم؟
ممنون

vcldeveloper
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 04:04 صبح
راستی من کارهای بالا رو انجام دادم ولی ارور میده acnnot load ssl lib یا یه چی شبیه این این ربطی به اون dll ها که گفتید داره ؟ راستش من اون قسمتو نفهمیدم از کجا بیرم و توی فایلم بزارم؟بله، DLLهای مربوطه ضمیمه شد.
(http://www.gumpi.com/downloads/3rdParty/openssl-0.9.8g_indy_patched.zip)

djscsi
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 04:29 صبح
شرمنده علی جان که این در خواستو می کنم ولی باور کن من شاید بعضی وقتها حتی 7 یا 8 دقیقه به خاطر باز شدن یه صفحه وب الاف میشم
میشه شما فایل compile شده رو هم upload کنید و اینکه یه توضیحی هم در باره اون صفحه html تو فایل ضمیمه توضیح بدبد اخه توش نوشته

OpenSSL sources (about 2.7 MB)
MinGW: Minimalist GNU For Windows (about 12 MB)
Perl - e.g. ActivePerl (Version 5.6 about 8 MB)
من اگه بخام اینا رو download کنم چیزی حدود 4 یا 5 سال طول میکشه

vcldeveloper
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 14:59 عصر
من اگه بخام اینا رو download کنم چیزی حدود 4 یا 5 سال طول میکشه
شما نیازی ندارید که اونها رو دانلود کنید. فایل Zip ضمیمه شده (http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=20875&d=1216858401) دو تا فایل DLL داره، اونها را در پوشه فایل اجرایی برنامه تون بزارید. در سورس برنامه تون هم اون تغییراتی که در پست شماره 21 (http://barnamenevis.org/forum/559056-post21.html) گفتم انجام بدید و برنامه را کامپایل و اجرا کنید.

djscsi
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 15:35 عصر
منم دقیقا همون کارا رو کردم ولی ارور زیز رو میده
راستی در پست 21 منظور از SSLMode ه ssmethod هست ؟اخه این sslvTLSv1 در ssmethod هست نه در ssmode
http://i33.tinypic.com/20fp1qg.jpg

djscsi
جمعه 04 مرداد 1387, 03:31 صبح
کسی چیزی نمیدونه؟علی اقا شما یه چیزی بگو

vcldeveloper
جمعه 04 مرداد 1387, 16:47 عصر
استی در پست 21 منظور از SSLMode ه ssmethod هست ؟اخه این sslvTLSv1 در ssmethod هست نه در ssmode
بله.

منم دقیقا همون کارا رو کردم ولی ارور زیز رو میده
یعنی هنوز فایل EXE شما نمی تونه فایل های DLL مربوطه را پیدا کنه، یعنی یا فایل های اشتباهی در پوشه مربوطه گذاشتید، یا اصلا فایل ها را در پوشه مربوط به فایل EXE نگذاشتید.

علی اقا شما یه چیزی بگو
دیگه چی بگم؟! اینجوری که شما پیش میرید، فکر نکنم تا یکی نشینه و کد را براتون ننویسه و کامپایل نکنه و در یک بسته بندی کامل به همراه راهنمای نصب قرار نده، شما رضایت نمیدید!

djscsi
شنبه 05 مرداد 1387, 00:53 صبح
یعنی یا فایل های اشتباهی در پوشه مربوطه گذاشتید، یا اصلا فایل ها را در پوشه مربوط به فایل EXE نگذاشتید.دست شما درد نکنه دیگه ما انقدرا هم ..... نیستیم

دیگه چی بگم؟! اینجوری که شما پیش میرید، فکر نکنم تا یکی نشینه و کد را براتون ننویسه و کامپایل نکنه و در یک بسته بندی کامل به همراه راهنمای نصب قرار نده، شما رضایت نمیدید!نه ممنون کد نوشته شدس شما فقط در مورد ارور بالا راهنایی کنید بسه
شما فکر میکنید همین که قرار شد اینو بنویسم اومدم اینجا نه خیر جانم من الان 2 ماه که دارم روش کار میکنم دیگه کسی رو نمیشناسم از ش بپرسم مجبورم بیام اینجا
ولش کن
اقا یه چیزی ورژن دلفی من 7 و indy 9 هست اگه شما تست کردی ارور نداده شاید برای اینه که ورژن شما فرق میکنه
راستی سایتش پروتکل https هست این مهمه یعنی فرقی میکنه ؟

vcldeveloper
شنبه 05 مرداد 1387, 07:17 صبح
اقا یه چیزی ورژن دلفی من 7 و indy 9 هست اگه شما تست کردی ارور نداده شاید برای اینه که ورژن شما فرق میکنه
من هم با همون ورژن تست کردم.

راستی سایتش پروتکل https هست این مهمه یعنی فرقی میکنه ؟
می بینید که از TLS استفاده میکنه.
در هر حال، خطای لود نکردن Library SSL مربوط به DLLها هست، و هنوز شما به مرحله کانکت شدن به سایت نرسیدید.

djscsi
شنبه 05 مرداد 1387, 07:38 صبح
یعنی برا شما کار کرد؟

در هر حال، خطای لود نکردن Library SSL مربوط به DLLها هست
خوب در این باره یه راهنمایی می کنید؟چرا برای من کار نکرد؟
یه نگاه هم به این عکس بندازید اگه باز نشد این لینکش http://i33.tinypic.com/x35lhw.jpg
میبینید که من مو به مو به حرفاتون عمل کردم پس چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟ببینم ایراد از شبکه که نیست نه؟منظورم isp و یا dial up بودن و از این جور چیزهاست
http://i33.tinypic.com/x35lhw.jpg

vcldeveloper
شنبه 05 مرداد 1387, 08:11 صبح
از همون سورسی که مربوط به دموی Indy 9 بود و در صفحه قبل آپلود کردم استفاده کنید و دو تا DLL هم در پوشه مربوط به آن کپی کنید، ببینید آیا با اون برنامه هم همین خطای لود شدن کتابخانه SSL رو میگیرید یا نه.

یعنی برا شما کار کرد؟
بله، 10 تا پیام در Inbox شما بود.

djscsi
شنبه 05 مرداد 1387, 08:44 صبح
نه دقیقا همون ارور رو میده
فقط خواهش میکنم نگید پس اونجا کپی نکردی چون انقدر این کارو کردم و از اول همه چیزو چک کردم که دیگه وقتی دلفی رو باز میکنم به صورت اتومات همه کار ها رو تکرار میکنم تا حالا هم روی 1000 تا کد جور وا جور این کارو کردم ولی همشون همین ارورو میدن

djscsi
یک شنبه 06 مرداد 1387, 00:56 صبح
علی اقا میشه من اینو که کار نکرد رو upload کنم (همه چیزهاشو )شما یه نگا بندازی ؟از نظر منطقی نباید مشکلی باشه

vcldeveloper
یک شنبه 06 مرداد 1387, 02:18 صبح
میشه من اینو که کار نکرد رو upload کنم (همه چیزهاشو )شما یه نگا بندازی ؟از نظر منطقی نباید مشکلی باشه
بله
------------

djscsi
یک شنبه 06 مرداد 1387, 03:17 صبح
http://rapidshare.com/files/132708697/MailDemo.rar.html
ممنون

vcldeveloper
یک شنبه 06 مرداد 1387, 04:41 صبح
DLLها را درست دانلود نکردید. فایل های DLL را مجددا از همون لینکی که گذاشتم دانلود کنید. با جایگزین کردن DLLهای شما با DLLهایی که در اون پست گذاشتم، مشکل عدم شناسایی SSL Library برطرف شد.

DLLهای مورد نیاز:
libeay32.dll --> 680KB
ssleay32.dll --> 152KB

djscsi
یک شنبه 06 مرداد 1387, 06:53 صبح
با تشکر فراوان از علی اقای کشاورز
اگه میشه به چند سوال پیش اومده هم جوابی بدید ممنون میشم
1.اونی که دانلود کردم 375 kb هست و یه مشکل اینه که message ها رو لیست نمیکنه شاید به خاطر کامل نبودن dll هست
2.property apop چیه؟دقیقا چه کار میکنه ؟
3.من چه طور میتونم یه کاری کنم که مثلا هر 1 دقیقه 1 بار چک کنه که پیام جدید اومده یا نه؟ایا باید timer بزارم و کد زیر رو توش copy کنم؟این راه حل دزسته؟
FMsgCount2 := POP.CheckMessages;
hf fmsgcount2>fmsgcount then
showmessage(inttostr(fmsgcount)+' you have new message');

vcldeveloper
یک شنبه 06 مرداد 1387, 19:52 عصر
1.اونی که دانلود کردم 375 kb هست و یه مشکل اینه که message ها رو لیست نمیکنه شاید به خاطر کامل نبودن dll هست
ربطی به DLL نداره. احتمالا جایی در خود کدهای برنامه مشکل وجود داره.

2.property apop چیه؟دقیقا چه کار میکنه ؟

نمی دونم. برای کار با کامپوننت های Indy لازم هست که با پروتکل مربوطه کاملا آشنا باشید.

من چه طور میتونم یه کاری کنم که مثلا هر 1 دقیقه 1 بار چک کنه که پیام جدید اومده یا نه؟ایا باید timer بزارم و کد زیر رو توش copy کنم؟ا
بله

djscsi
یک شنبه 06 مرداد 1387, 20:56 عصر
ربطی به DLL نداره. احتمالا جایی در خود کدهای برنامه مشکل وجود داره.
کد همونه که upload کردم فکر نکنم ایراد داشته یاشه
راستی چرا سایز dll های upload شده یا اندازهای که شما گفتید فرق داره؟این 375 واندازه شما نزدیک به 800 kb هست
ایا iohandher برای smtp هم که میخام برای فرستادن mail ازش استفاده کنم هم باید روی Form1.IdSSLIOHandlerSocket1تنظیم بشه؟
ممنون

vcldeveloper
دوشنبه 07 مرداد 1387, 08:52 صبح
راستی چرا سایز dll های upload شده یا اندازهای که شما گفتید فرق داره؟این 375 واندازه شما نزدیک به 800 kb هست
تا جایی که من یادم هست، هر دو یکی هستند.

کد همونه که upload کردم فکر نکنم ایراد داشته یاشه
من بررسی نکردم، اما کدهای Demo هم عاری از اشکال نیستند.

ایا iohandher برای smtp هم که میخام برای فرستادن mail ازش استفاده کنم هم باید روی Form1.IdSSLIOHandlerSocket1تنظیم بشه؟
بله

djscsi
چهارشنبه 09 مرداد 1387, 19:56 عصر
علی اقا من سرچ کردم ولی ادرس pop و smtp سایت google رو پیدا نکردم میشه ادرس و port اونا رو بگید رو اون هم امتحان کنم اخه مثل اینکه سروری که براش اون برنامه رو نوشتم مشکل داره نه سایت باز میشه و نه برنامه host رو پیدا میکنه

vcldeveloper
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 11:28 صبح
پیدا کردن آدرس های GMail کار سختی نیست:
http://www.google.com/search?q=GMail+POP3+SMTP+Address

این لینک هم برای تنظیماتی که باید در Indy اعمال کنید:
http://delphiptt.blogspot.com/2006/02/making-life-easier-with-indy.html

djscsi
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 19:41 عصر
ممنون علی اقا من قبلا این ادرس رو پیدا کرده بودم pop.googlemail.com ,و 995 و همچنین smtp.googlemail.com و 587 ولی موقع اجرا host not found میزد ولی دیشب که امتحان کردم بدون مشکل اجرا شد نمی دونم چرا مشکل load کردن mail ها هم حل شد
فقط مشکل برای send کردن هست من هر وقت می خام send mail کنم اروری میده که الان دارم عکشو upload میکنم ممنون میشم در این مورد کمکم کنید
SMTP.Username := form1.uname.text;
SMTP.Password := form1.pass.Text;

{General setup}
//SMTP.Host := edit2.text;
//SMTP.Port := strtoint(edit3.Text);

{now we send the message}
//form1.POP.disConnect;
SMTP.Connect;
try
SMTP.Send(IdMsgSend);
finally
SMTP.Disconnect;
این کدشه اگه smtp .connect باشه میزنه already connected اگه پاکش کنم میزنه malformed command و یه سری چیزهای نا مفهوم ادامش اگه بخام به جای pop ابتدا با smtp کانکت بشم میزنه socket not connected حالا موندم چه کار کنم
ممنون

vcldeveloper
جمعه 11 مرداد 1387, 03:11 صبح
از همون کد MailClient برای آزمایش استفاده کنید. در ضمن، توجه داشته باشید که باید یک IdSSLIOHandlerSocket هم به IdSMTP متصل باشه و Method آن هم sslvTLSv1 باشه. خصوصیت AuthenticationType در IdSMTP هم باید atLogin باشه. در ضمن، آدرس سرور SMTP مربوط به GMAIL این هست:
smtp.gmail.com
port = 465

aserfg
جمعه 11 مرداد 1387, 10:09 صبح
تا جايي كه من مي دونم براي اتصال به سرور pop3جي ميل بايد از اتصال امن ssl استفاده كنين ولي مي تونين براي تست دموي خودتون يه اكانت از سرور runbox ايجاد كنين و آدرس رو به صورت (pop3.runbox.com) و پورت رو هم (110 ست كنين ).

HamedNET
جمعه 11 مرداد 1387, 11:45 صبح
یه جای دیگه بزارید که بشه

vcldeveloper
جمعه 11 مرداد 1387, 15:51 عصر
تا جايي كه من مي دونم براي اتصال به سرور pop3جي ميل بايد از اتصال امن ssl استفاده كنين
برای همین هم هست که از IdSSLIOHandlerSocket به عنوان IOHandler برای IdPOP3 استفاده شده. مشکلی در ارتباط برقرار کردن با SMTP Server و POP3 Server مربوط به GMail از طریق Indy وجود نداره.

یه جای دیگه بزارید که بشه
چی رو یه جای دیگه بزارند؟!

djscsi
شنبه 12 مرداد 1387, 01:39 صبح
از همون کد MailClient برای آزمایش استفاده کنید. در ضمن، توجه داشته باشید که باید یک IdSSLIOHandlerSocket هم به IdSMTP متصل باشه و Method آن هم sslvTLSv1 باشه. خصوصیت AuthenticationType در IdSMTP هم باید atLogin باشه. در ضمن، آدرس سرور SMTP مربوط به GMAIL این هست:
smtp.gmail.com
port = 465
منم هم دقیقا همین تنظیمات رو انجام دادم ولی مشکل تغریبا حله میدونید چی بود تنظیمات iohandler برای smtp باید با یه IdSSLIOHandlerSocket دیگه باشه چون قبلی یه بار connect شده ولی 3 سوال
1.ایا راهی برای افزایش سرعت هست ؟
2.اینجا رو بیشتر توضیح میدید بقیه گزینه ها کی به کار میره؟
sslvTLSv1
3.چرا بعضی وقتها send mail و همچنین نمایش header ها اینقدر طول میکشه که من مجبورم اون رو قطع کنم ولی بعضی وقتها (کمتر وقتها) درست کار میکنه؟
ممنون

vcldeveloper
شنبه 12 مرداد 1387, 11:53 صبح
.اینجا رو بیشتر توضیح میدید بقیه گزینه ها کی به کار میره؟
سرور شما از خر کدوم از اون استانداردها که استفاده میکنه، شما هم باید این گزینه را روی همون استاندارد تنظیم کنید.

چرا بعضی وقتها send mail و همچنین نمایش header ها اینقدر طول میکشه که من مجبورم اون رو قطع کنم ولی بعضی وقتها (کمتر وقتها) درست کار میکنه؟

نمیدونم. میتونه دلایل مختلفی داشته باشه، حتی مشکل در سرعت شبکه.

.ایا راهی برای افزایش سرعت هست ؟
افزایش سرعت چی؟

aserfg
شنبه 12 مرداد 1387, 20:02 عصر
جناب كشاورز با عرض شرمندگي من قسمت dllها رو درست متوجه نشدم ما كه به صورت مستقيم (كد نويسي) از dllها استفاده نكرديم مي شه بگين چجوري اينا به برنامه متصل مي شن؟

vcldeveloper
شنبه 12 مرداد 1387, 20:08 عصر
من قسمت dllها رو درست متوجه نشدم ما كه به صورت مستقيم (كد نويسي) از dllها استفاده نكرديم مي شه بگين چجوري اينا به برنامه متصل مي شن؟
این DLLها پیاده سازی OpenSSL هستند. کامپوننت IdSSLIOHandlerSocket از آنها استفاده میکنه. سورس اصلی این DLLها به زبان C هست.

djscsi
یک شنبه 13 مرداد 1387, 06:43 صبح
سرور شما از خر کدوم از اون استانداردها که استفاده میکنه، شما هم باید این گزینه را روی همون استاندارد تنظیم کنید.
پس اونا استانداردها هستند میشه یکم راجع به این استانداردها به طور خلاصه توضیح بدین من از کجا باید بفهمم سرور ارز کدوم استفاده می کنه ؟ایا به جز پرسیدن از خودشون راهی نیست

افزایش سرعت چی؟
منظورم همون سرعت در load کردن header ها و send mail کردن است
در کل تو برنامه نویسی شبکه چه جوری مسشه دست کاری کرد تا سرعت بره بالا مثلا من یه browser با دلفی نوشتم حالا من می خام این browser من مثلا از ie سریعتر صفحه هارو load کنه مثل firefox ابته این مثال بود که بتونم منظورم بهتر برسونم
ممنون در مورد سوال یک منظورم اون استاندارهاست برام مهمه که بدونم ممنون میشم اونو بیشتر توضیح بدین

djscsi
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 05:00 صبح
علی اقا راهی هست که بشه تعداد پیام های inbox و sent items و trash و ....رو جدا از هم بدست اورد ؟
ممنون

vcldeveloper
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 12:25 عصر
مثلا من یه browser با دلفی نوشتم حالا من می خام این browser من مثلا از ie سریعتر صفحه هارو load کنه مثل firefox ابته این مثال بود که بتونم منظورم بهتر برسونم
Browserهایی که شما با دلفی می نویسید و درش از TWebBrowser استفاده می کنید، در واقع همون IE هستند با یک پوسته جدید. چون TWebBrowser یک کنترل ActiveX برای IE هست. برای نوشتن چیزی متفاوت - مثل Firefox - باید همه چیز را خودتان بنویسید و چندین پروتکل رایج را خودتان کاملا پیاده سازی کنید، و برای کدهای HTML و XML هم Parser بنویسید، و برای نمایش آنها هم موتور رندر بنویسید، و... یعنی یک Browser با یک موتور جدید، نوشتنش کار هر کسی نیست، برای همین هم می بینید که تعداد Browserهای مستقل از هم که قابلیت های قابل قبولی هم داشته باشند، به تعداد انگشت های یک دست هم نمیرسه.

در مورد سوال یک منظورم اون استاندارهاست برام مهمه که بدونم ممنون میشم اونو بیشتر توضیح بدین
در موردشان تا دلتان بخواد منبع در اینترنت هست، فقط کافیه عباراتی مثل POP3 Protocol یا SMTP Protocol را جستجو کنید تا هم متن این پروتکل ها را پیدا کنید، هم توضیحاتی که افراد مختلف درباره آنها دادند.

راهی هست که بشه تعداد پیام های inbox و sent items و trash و ....رو جدا از هم بدست اورد ؟
مگه POP3 غیر از پوشه Inbox، پیام های سایر پوشه ها را هم بر می گردونه؟! برای اینکه کنترل بیشتری روی پیام ها و پوشه های آنها و تعیین چگونگی دریافت آنها داشته باشید، پروتکل IMAP معرفی شد. ولی همه سرورهای از آن پشتیبانی نمی کنند. اگر سرور مدنظر شما از آن پشتیبانی میکنه، می تونید از آن بجای POP3 استفاده کنید.