ورود

View Full Version : سوال: error 1104

salamfna
یک شنبه 30 تیر 1387, 20:06 عصر
با سلام خدمت تمامي دوستان

من يه برنامه دارم كه تحت شبكه كار ميكنه يعني تمامي فايلها بر روي فولدري در server share شده و كاربران از آن استفاده مي كنند.در ابتداي برنامه دستــــــــــــــــــــــ ــــــــــــور
SET DEFA TO folder name را گذاشتم .تازه گي ها در پاره اي از زمانها هنگام خواندن فايل يا نوشتن با خطاي 1104 مواجه ميشوم و اصلا مسيري كه ابتداي برنامه تعريف كردم را نميشناسد. بعد از اين كه از برنامه خارج و مجددا وارد ميشوم مشكل بر طرف ميشود. لازم به ذكر ميباشد كه اين برنامه 2 سال است كه با اين روش كار ميكرده و هيچ مشگلي نداشته است. خواهشمند است در صورت آگاهي اينجانب را راهنمايي كنيد.

rezaTavak
دوشنبه 31 تیر 1387, 11:00 صبح
مشکل از این است که درست Map Drive شبکه ساخته نشده است. قبل و علتش به شبکه و ویندوز بر میگردد. سعی کنید از :

\\srvername\path

استفاده کنید. بهتر است.

salamfna
دوشنبه 31 تیر 1387, 12:21 عصر
با تشكر از راهنمايي شما
من دقيقا در ابتداي برنامه از دستور set defa to \\ server name\folder name استفاده كردم
در ضمن اين اتفاق در پاره اي از مواقع رخ مي دهد . و قبلا مشكلي وجود نداشته فقط از زماني كه اقدام به تعويض سوئيچ شبكه و windows 2003 server نمودند اين مشكل بوجود آمده است .

kia1349
دوشنبه 31 تیر 1387, 18:04 عصر
دسترسی ها را چک کنید.ویندوز 2003 یک سرور است و به پالیسی ها خیلی حساس است.

salamfna
یک شنبه 06 مرداد 1387, 12:44 عصر
با سلام و احترام خدمت مديران محترم

اشكال مورد نظر بر طرف شد آنتي ويروسي كه بر روي server نصب شده بود را غير فعال كرديم اشكال بر طرف شد