View Full Version : سوال: وارد شدن به سایت پس از 5 بار!
noshin2008
سه شنبه 01 مرداد 1387, 22:30 عصر
با سلام وخسته نباشید.
میخواستم بدونم که وقتی میخواهیم وارد سایت بشویم .وقتی بار اول کلمه عبور یا اسم کاربری را اشتباه میزنیم از طرف سایت پیغام میاد که شما 1بار از 5 بار داده خود را اشتباه وارد کردین اگر................................ .
حالا من میخواستم بدونم که اگر ما رد پاهامون رو از طریقه تنظیمات اینترنت پاک کنیم این 5 بار برای کاربر خواهد ماند یعنی مظورم ایینه که از اون 5 بار اشتباه ورود. کم میشود و یا اینکه دوباره باید 5 بار اسم کاربری را اشتباه وارد کنه تا دسترسی به مدت 15دقیقه لازم بشه؟؟!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم سوالم رو خوب پرسیدم یا نه:ناراحت:
امیدوارم منظورمو فهمیده باشین:افسرده:
سه شنبه 01 مرداد 1387, 23:22 عصر
حالا مگه مجبورید ۵ بار اشتباه وارد کنید؟
اون ۵ بار برای هر کاربر هست
یعنی اگه رمز مربوط به کاربر خودتون رو ۵ بار اشتباه وارد کنید
برای اون کاربر دیگه نمیتونید رمز وارد کنید
این برای جلوگیری از استفاده از آزمون و خطا
و پیدا شدن رمز کاربری شماست
noshin2008
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 14:04 عصر
سلام حالتون خوبه.
ممون از پاسختون.ولی منظوره من این نبود.من نمیخوام بگم که حتما باید 5 بار وارد کنم تا دسترسی به مدت 15 دقیقه برای من بسته شه.من فقط میخوام بدونم که اگه بار اول پسورد را اشتباه وارد کردیم و اون پیغام اومد
دوست دارم بدونم که وقتی ما کوکیهای اینترنت را پاک کنیم اون 15 دقیقه برای کاربر پا برجاست یا اینکه با حذف کوکی میتونه بره وارد سات بشه؟
با تشکر
.:KeihanCPU:.
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 17:35 عصر
امتحان کنید!!!
Developer Programmer
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 19:43 عصر
وست دارم بدونم که وقتی ما کوکیهای اینترنت را پاک کنیم اون 15 دقیقه برای کاربر پا برجاست یا اینکه با حذف کوکی میتونه بره وارد سات بشه
تا اونجا که من میدونم نه!
چون فوروم ها و اکثر سایتها از Session یا IPَ آدرس استفاده میکنن و اینطوری متوجه میشن چند بار لاگین کردین.
ShimaIGI
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 23:21 عصر
به نظر من منطقي تره اگه دفعات لوگين فيلد براي هر يوزر داخل خود سرور( كامپيوتر ميزبان نه كلاينت ) ذخيره بشه و مدت زمان 15 دقيقه رو بر حسب ساعت خودش از آخرين لوگين محاسبه كنه در غير اين صورت عملا كارائي خودش رو از دست مي ده چرا كه با تغيير آي پي و حذف كوكي مي شه به راحتي اون رو دور زد.
Developer Programmer
جمعه 04 مرداد 1387, 08:39 صبح
به نظر من منطقي تره ... داخل خود سرور ذخيره بشه
خیر منطقی نیست.
در غير اين صورت عملا كارائي خودش رو از دست مي ده
قرار نیست سیستم پیچیده جلوگیری از کشف رمز پیاده سازی کنیم. فقط میخوایم نذاریم کاربر با استفاده از برنامه های رمز یاب، 1000 تا پسورد رو واسه یه یوزر امتحان کنه.
تغییر IP همیشه مقدور نیست. اگه هم مقدور باشه، به تعداد محدودی میتونه آدرس جدید بسازه.
پانوشت:
همیشه لازم نیست از یک روش خاص استفاده بشه؛ ممکنه از روشهای ترکیبی هم استفاده شده باشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.