PDA

View Full Version : grid & microsoft form 2.0

frahimi
چهارشنبه 02 مرداد 1387, 10:49 صبح
با سلام

شاید این سوال بنده منطقی نباشد ببخشید

آیا میشود در یک ستون گرید از microsoft form 2.0 textbox استفاده کرد البته بخاطر فارسی نویسی چون هنگام ویرایش فارسی یک فیلد در گرید باید همه فیلد را مجدد بازنویسی کرد

دوستان اگر راه حلی ارائه نمایند متشکر میشوم.

ashkan_gorg
چهارشنبه 02 مرداد 1387, 13:19 عصر
بله چرا نمیشه.شما میتوانید از microsoft form 2.0 textboxهمانند یک کنترل استفاده کنید.وقتی به فرم اضافه کردید این کنترل را کپی کرده وبا انتخاب گرید , column حالا در این قسمت ctlr+v را بزنید تا دراین قسمت قرار گیرد وبعد در قسمت data-currentcontrolبه جای text1گزینه olecontrol یا همان اسمی را که برای کنترل خود انتخاب کرده اید را جایگزین کنید.

rezaTavak
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 07:27 صبح
درست نمايش داده نخواهد شد اگر به نتيجه رسيديد ما را هم بي نصيب نگذاريد.

frahimi
شنبه 05 مرداد 1387, 13:18 عصر
من هم اینکار را انجام دادم ولی وقتی که به رکورد بعدی میروی textbox پنهان میشود

ashkan_gorg
شنبه 05 مرداد 1387, 16:04 عصر
ببخشید میشه بگید ایرادات استفاده از microsoft form 2.0 textbox در فرم بجای textbox است.

rezaTavak
یک شنبه 06 مرداد 1387, 08:07 صبح
ایراد غیر استاندارد بودن فاکس پروست.

frahimi
یک شنبه 06 مرداد 1387, 15:52 عصر
اشکان جان اگه نمونه داری یک مورد لطف کن متشکر میشوم

frahimi
شنبه 16 شهریور 1387, 10:56 صبح
مشکل بنده این است که در یک گرید یک فیلد به طول 60 کاراکتر قرار دارد . و هنگامیکه فیلد پر است و کاربربخواهد آنرا ویرایش کند باید کل فیلد را مجددا بازنویسی کند .
از microsoft form 2.0 textbox استفاده کردم ویرایش را درست انجام میدهد ولی وقتی کاربر به رکورد بعدی میرود textbox رکورد قبلی hiddden میشود.
از راهنمائی دوستان و راهکارهایی که دوستان ارائه میکنند بسیار تشکر میکنم.

mehran_337
شنبه 16 شهریور 1387, 13:37 عصر
شاید با قرار دادن یک تکست باکس خود فاکس در زیر این ole مشکل حل بشه و در هر بار فشار دادن ، محتویات این ole درون تکست باکس ریخته بشه (صرفا جهت نمایش پس از hide شدن)

rezaTavak
شنبه 16 شهریور 1387, 18:00 عصر
بد طرحی هم نیست یعنی یک کلاس فاکس که دارای textbox و OLE باشد که در موقع GetFocus از OLE و LostFocus از TextBox جالبه!

فقط مشکلش ممکنه توی دیتابیسهای حجم باشه.