ورود

View Full Version : سوال: لطفاً نحوه بدست آوردن کد ماشین را بیان نمائید

Ali_Fallah
جمعه 04 مرداد 1387, 16:06 عصر
لطفاً نحوه بدست آوردن کد ماشین را بیان کنبد
بعضی از برنامه های نصبی بویژه نرم افزارهای داخلی بعد ازنصب جهت اجرا کد ماشین یا همان کامپیوتری که با آن کارمیکنیم را نشان میدهد تا با ارائه آن به تولید کنندگان نرم افزار ، رمز عبور برنامه در اختیار مشتری قرار داده شود...
حال با این همه مقدمه چینی دوستان عزیز دراکسس کدی در اختیار دارند تا کد ماشین را نشان دهد
با سپاس - فلاح

smderfan
جمعه 04 مرداد 1387, 23:46 عصر
سلام
دوست عزیز ؛ جناب آقای فلاح
منظور شما این هست که تولید کننده نرم افزار در داخل برنامه سیستمی رو طراحی کرده است که پس از شناسایی سخت افزار سیستم از کاربر تقاضای کد فعالسازی می نماید و باید کاربر کد را دریافت تا بتواند با برنامه کار کند. ضمناً کد فعالسازی در هر سیستم متفاوت است.
من چنین کاری رو انجام دادم .... البته اگر منظور شما همین باشد.
برای اینکه بیشتر متوجه شوید می توانید راهنمای برنامه حسابداری که لینک آن در پایین این قسمت هست را دانلود کنید.

Ali_Fallah
شنبه 05 مرداد 1387, 19:30 عصر
سلام
دوست عزیز ؛ جناب آقای فلاح
منظور شما این هست که تولید کننده نرم افزار در داخل برنامه سیستمی رو طراحی کرده است که پس از شناسایی سخت افزار سیستم از کاربر تقاضای کد فعالسازی می نماید و باید کاربر کد را دریافت تا بتواند با برنامه کار کند. ضمناً کد فعالسازی در هر سیستم متفاوت است.
من چنین کاری رو انجام دادم .... البته اگر منظور شما همین باشد.
برای اینکه بیشتر متوجه شوید می توانید راهنمای برنامه حسابداری که لینک آن در پایین این قسمت هست را دانلود کنید.

با تشکر از شما ، دقیقاً همین مطلبی که اشاره کردید
چون کد ماشینها همه با یکدیگر فرق دارند
ایا در اکسس چنین کدی دارید ؟
خیلی ممنون

smderfan
شنبه 05 مرداد 1387, 22:24 عصر
سلام
اگر نمونه ای که به شما گفتم دانلود کرده باشید متوجه می شوید که کار نشدنی نیست در اکسس همه می شه قفل نرم افزاری درست کرد البته اگر بتونید سورس برنامه رو محافظت کنید شکستنی نیست و برنامه ای کارا خواهید داشت.
من برای اینکار از دو متد استفاده کرده ام.
1- ماژولی رو طراحی کردم که بصورت خودکار اعدادی رو به صورت راندوم تهیه می کنه البته کد ایجاد شده ترکیبی از شماره سریال هارد دیسک هست که بصورت هگزادسیمال و مبناهای مختلف ایجاد می شه.
2- برنامه شناسایی کد سیستم کاربر را ایجاد کرده ام که پس از دریافت کد شناسایی یک شماره فعالسازی ایجاد می کنه که کاربر باید در سیستم خود برای باز کردن برنامه استفاده کنه.
3- کد شناسایی هارد دیسک نیز در بانک اکسس ذخیره شده که اگر برنامه به یک سیستم دیگر انتقال یافت برای فعالسازی مجدد کد شناسایی درخواست بشه.
* ضمناً برنامه ای که با اکسس ساخته ام خروجی EXE است و امکان تغییرات وجود ندارد.

Ali_Fallah
یک شنبه 06 مرداد 1387, 19:00 عصر
توضیحات شما متین و درست
اگر ممکن هست با ذکر نمونه ای جواب را کامل نمائید تا هم من و بقیه دوستانی که نیاز دارند ، از برنامه شما استفاده کنند....
با تشکر

smderfan
یک شنبه 06 مرداد 1387, 23:25 عصر
سلام
بزودی نمونه رو براتون ارسال می کنم.

smderfan
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 01:50 صبح
سلام
اولین مرحله کار با اکسس بحث امنیت هست که کسی روی برنامه شما نفوذ نداشته باشه.
یعنی برنامه شکل اجرایی داشته و اکسس از دید کاربر مخفی باشه.
برای شروع یک نمونه فایل ایجاد شده با فرمت اجرایی را قرار میدم. دوستان نظرشان را در این مورد اعلام کنند تا قدم به قدم کلیه مراحل رو قرار بدم.
لینک دانلود :
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=21050&d=1217355780

Ali_Fallah
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 10:00 صبح
فکر کنم لینک اشتباه باشد...

smderfan
جمعه 11 مرداد 1387, 01:24 صبح
سلام
تست کردم درست بود.

smderfan
جمعه 11 مرداد 1387, 01:25 صبح
سلام
تست کردم درست بود.

Ali_Fallah
جمعه 11 مرداد 1387, 01:42 صبح
فقط یک فایل EXE بود (ظاهراً تحت VB) ...

smderfan
جمعه 11 مرداد 1387, 10:48 صبح
خوب نظرتون در مورد این تکنیک چیه.

ظاهراً تحت VB

BASIC-like scripting language

smderfan
جمعه 11 مرداد 1387, 12:27 عصر
سلام
این هم نمونه شناسایی کد ماشین.
شماره سریال را بدید شماره فعالسازی تحویل بگیرید.

HAMRAHSOFT.IR
شنبه 12 مرداد 1387, 08:21 صبح
خوب بهتر نبود يك سورس هم مزاشتيد تا دوستان بهتر بفهمند و بتون استفاده كنند

ابراهیـــم
یک شنبه 13 مرداد 1387, 20:06 عصر
سلام
ضمن تشکر از لینک جناب smderfan بسیار جالب بود لطفا بحث را ادامه دهید

smderfan
دوشنبه 14 مرداد 1387, 09:09 صبح
سلام
برنامه ها را مجدد بروزرسانی کردم.... می تونید کرک رو هم خودتون بگیرید.

Mr.ZzZ
دوشنبه 14 مرداد 1387, 11:38 صبح
همون طور که دوستان اشاره کردند ،اگه امکانش هست سورسش رو قرار دهید تا مطلب خوب جا بیفته:لبخند:
با تشکر

smderfan
دوشنبه 14 مرداد 1387, 23:20 عصر
سلام
دوستان دقت کنید که تبدیل برنامه با فرمت اجرایی بصورتی نیست که برنامه اکسس نصب نباشه بلکه جهت اجرا حتماً بایستی برنامه اکسس رو نصب کرد و فرمت exe در حقیقت رابطی بین برنامه هست.

jaberian2
سه شنبه 15 مرداد 1387, 16:10 عصر
سلام يكي از اين فايل ها رو قبلا" هم آپلود كرده بوديد. ميشه لطفا" آموزششو ارائه كنيد. البته اگه با ايميل مي خواهيد ارسال كنيد هم من ايميلمو براتون فرستادم. ممنون ميشم اگه سريعتر اقدام كنيد.

Ali_Fallah
سه شنبه 15 مرداد 1387, 18:53 عصر
اگر ممکن هست در اکسس نمونه برنامه ارائه نمائید - با تشکر...

HAMRAHSOFT.IR
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 08:26 صبح
برنامه تحت اكسس مي باشد

smderfan
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 09:51 صبح
سلام
برنامه فراخوانی مربوط به اکسس نیست و بصورت اسکریپت نویسی ایجاد شده ولی خود برنامه که با اکسس هست اگر شک دارید یک نمونه قرار بدید تا تبدیل به فرمت اجرایی کنم.
موفق باشید.

mosaArabi
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 14:18 عصر
دوست محترم
اگه ممكنه لطف كنيد و اسكريپ نويسي و قراردادن آيكون را توضيح دهيد و اگر امكان نداره كه !!!!
با تشكر

jaberian2
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 17:46 عصر
سلام
اولین مرحله کار با اکسس بحث امنیت هست که کسی روی برنامه شما نفوذ نداشته باشه.
یعنی برنامه شکل اجرایی داشته و اکسس از دید کاربر مخفی باشه.
برای شروع یک نمونه فایل ایجاد شده با فرمت اجرایی را قرار میدم. دوستان نظرشان را در این مورد اعلام کنند تا قدم به قدم کلیه مراحل رو قرار بدم.
لینک دانلود :
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=21050&d=1217355780

دوست عزير تقريبا" تمام افرادي كه به نوعي نياز به اين تكنيك دارند از شما درخواست ارائه آموزش و اطلاعات بيشتر كردند. لطفا" اگه قراره اين آموزش ارائه بشه ، مطالبتون رو بگذاريد در غير اينصورت كش دادن مطلب و لينك دادن تايپيك ها ديگه به اينجا و ... ضرورتي نداره. لطفا" آموزشتونو ارائه بفرمائيد.

smderfan
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 22:24 عصر
لطفاً ادامه ندهید. آموزش بمونه از ماه بعد.

ali_bagheri34
شنبه 19 مرداد 1387, 08:44 صبح
ای بابا ادامه بده حداقل روش را متوجه بشیم

jaberian2
شنبه 19 مرداد 1387, 14:34 عصر
لطفاً ادامه ندهید. آموزش بمونه از ماه بعد.
دوست عزيز حتما" دليل خاصي براي تعويق انداختن آموزش داريد ولي شرايطي كه جنابعالي ايجاد كرديد نوعي بدعته و فكر نكنم خيلي جالب و مورد قبول اعضاء باشه. شما يا مي خواهيد و البته لطف داريد و آموزش و بدون تعيين شرايط زماني و ... ارائه مي دهيد يا اينكه كش دادن موضوع خيلي جالب نيست و بهتره كه اصلا" ادامه نديد.

Ali_Fallah
یک شنبه 20 مرداد 1387, 21:40 عصر
دوست عزيز حتما" دليل خاصي براي تعويق انداختن آموزش داريد ولي شرايطي كه جنابعالي ايجاد كرديد نوعي بدعته و فكر نكنم خيلي جالب و مورد قبول اعضاء باشه. شما يا مي خواهيد و البته لطف داريد و آموزش و بدون تعيين شرايط زماني و ... ارائه مي دهيد يا اينكه كش دادن موضوع خيلي جالب نيست و بهتره كه اصلا" ادامه نديد.

البته خیلی نباید انتظار داشت که هر سوالی داشتیم و مطرح کردیم فی الفور پاسخ آن را دریافت کنیم و البته من هم به نحوه پاسخگویی به این شکل راضی نیستم و فکر کنم همه کاربران هم همین نظر را داشته باشند...(کش دادن به سوال وجواب)
و این را هم باید اضافه کنم که دوست خوبمان smderfan تا اینجا به تعدادی از سوالهای من ، آن هم در مدت خیلی کوتاه جواب دادند که بازهم جا دارد دوباره از ایشان تشکر کنم...
به هرحال چرا در این یکی کمی تأخیر شد یا اینکه اصلاٌ چرا این سوال به این شکل ادامه پیدا کرد هر که بیشتر فکر می کنم کمتر به نتیجه می رسم.
جوابی که برای خودم متصور شدم این بود که ممکنه در اکسس دوستان مجرب و ماهر در پاسخ به این سوال و یافتن راه حلی برای آن به مشکلاتی بر خورده و تا نوشتن برنامه ای مناسب ممکن است مدتی طول بکشد و...
به هرحال همین که 4 تا سوال مطرح می شود و 3 تا جواب درست و حسابی به کاربر داده می شود خدا را شکر و باید هم انتظار داشت که یکی از سوالها جزو پرتی باشد
حال این پرتی شانس کدامیک از ما باشد. الله علم

smderfan
یک شنبه 20 مرداد 1387, 22:51 عصر
سلام
شرمنده از همه دوستان
از شما اساتید محترم خیلی معذرت می خوام
چون می خواستم روند رو تکمیل کنم بعد آموزش رو بزارم.... حالا که عجله دارید ..... بفرمایید.
می خواستم برنامه رو طوری طراحی کنم که احتیاجی به نصب اکسس هم نباشه.
ولی ؛
مثل اینکه باید شروع کنم.
دوستان دقت کنند همان طور که خدمت شما عرض کردم برنامه exe فقط بانک اکسس رو فراخوانی می کنه و همچنین باز کردن اکسس نیز دور از چشم کاربر و بصورت مخفیانه هست و حتما باید اکسس نصب باشه در غیر این صورت روند کار مختل می شه.
تکنیک های استفاده شده در برنامه عبارتند از :
ساخت فایل exe با برنامه AutoIt v3 که شما می توانید اون رو از مسیر زیر دانلود کنید :

http://www.autoitscript.com/cgi-bin/getfile.pl?autoit3/autoit-v3-setup.exe
پس از دانلود؛ برنامه را نصب کنید.
روش ایجاد یک فایل Script با برنامه بصورت زیر است :
همانند ایجاد یک Folder در قسمت خالی محیط کارتان کلیک راست کنید و گزینه New را انتخاب کنید. پس از باز شدن زیر منوی New گزینه AutoIt v3 Script را انتخاب کنید.
با انتخاب گزینه فوق یک محیط مشابه NotePad باز می شود. اکنون کدهای زیر را در محیط فوق تایپ کیند:

$var = RegRead("HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion", "ProgramFilesDir")

$Txt = '"' & $var & "\Microsoft Office\Office11\Msaccess.exe" & '"' & " " & '"' & @ScriptDir & "\Register.pip" & '"'

$Lev = @ScriptDir & "\LevelS.exe"

Run($Lev,"",@SW_HIDE)

Run($Txt,"",@SW_HIDE)

دقت کنید که Register.pip نام بانک اطلاعاتی است که شما باید نام برنامه خود را قرار دهید همانطور که مشاهده می کنید من انشعابش رو تغییر دادم شما نیز به دلخواه می تونید غیر از فرمت mdb یا mde از سایر پسوندها استفاده کنید.

LevelS.exe که در مسیر برنامه قرار دارد در حقیقت با اجرای اون سکیوریتی اکسس قبل از ورود به Low تغییر پیدا می کنه و اکسس پیامی را جهت تایید نمایش نمی دهد.

دو فرمان فوق بصورت SW_HIDE اجرا تا کاربر از اجرای آن اطلاعی نداشته باشند.

فایل مورد نظر را با نام دلخواه ذخیره کنید.

جهت تبدیل به فرمت exe از فایل Compile Script to .exe در مسیر برنامه استفاده کنید.

همچنین اگر دقت کنید یک فایل Bmp با نام بانک اطلاعاتی در مسیر برنامه قرار دارد تا با اجرای اکسس اسپلش آن نمایش داده نشود.

موفق باشید ..... تا بعد

jaberian2
دوشنبه 21 مرداد 1387, 14:45 عصر
smderfan عزيز
اولا" ممنون بخاطر پاسختون. ثانيا" ميشه مراحلي رو كه فرموديد بيشتر توضيح بديد. من برنامه AutoIt v3 رو نصب كردم ولي با طي مراحل گفته شده شما ( كليك راست و... ) صفحه اي باز نشد. البته از قسمت All Programs و محل نرم افزار از قسمت Editor تونستم صفحه اي مشابه اونچه شما گفتيد باز كنم و متن بالا رو داخلش كپي كردم و قطعا" اسم فايل خودمو با "Maitenance" تو قسمت مربوطه قرار دادم. ولي نتيجه اي كه مي خواستم حاصل نشد.

1- LevelS.exe چه جوري فراخوانده ميشه و اگر لازمه يه جا از قبل داشته باشيم تو چه مسيري بايد قرار بگيره؟
2- محل فايل اصلي و محل قرار گيري كد و محل مقصد و ... را بيشتر توضيح بديد؟
3- ايا فايل با تغيير محل فايل اصلي و يا يكي از فايل ها مربوطه قابليت EXE از بين ميره؟ كه اگر جواب مثبته پس چه جوري ميشه تو كامپيوتر Client ها از اون استفاده كرد؟

ممنون ميشم اگه توضيحات بيشتري ارائه بفرمائيد. البته براي من با آيكون مورد نظر فايلي ايجاد ميشه ولي وقتي اونو انتخاب مي كنم چيزي باز نميشه .

مهدی قربانی
دوشنبه 21 مرداد 1387, 16:22 عصر
سلام
پيشنهاد مي كنم دوستمون smderfan در صورت آمادگي و تمايل ، موضوع آموزش و روشهاي بكار گيري رو در قالب يك تاپيك جديد و مجزا با عنوان مناسب ارائه بدن تا امكان بهره برداري بهتري از اين مبحث باشه .

Ali_Fallah
دوشنبه 21 مرداد 1387, 21:10 عصر
دوست عزیزم smderfan
برنامه را به سختی دانلود کرده و طبق نوشته های شما عمل کرده و جواب گرفتم
از این بابت خیلی از شما ممنونم ، فقط نکته ای که هست اینکه آیکون فایل اکسس با پسوند ldb که همیشه همراه فایلهای باز شده اکسس هست ، در اینجا نیز خود نمایی میکنه برای این چه فکری دارید؟
نکته دیگری هم که من با اون برخورد کردم این هست که وقتی ما برنامه EXE را می بندیم در واقع فایل اکسس همچنان باز میماند و موقع خاموش کردن کامپیوتر متوجه این نکته شدم
البته به احتمال زیاد در هنگام طراحی برنامه ممکنه دچار اشتباهاتی شده باشم ...
منتظر پاسخ هستم...

Ali_Fallah
دوشنبه 21 مرداد 1387, 21:15 عصر
یه نکته دیگر هم لازم شد به آن اشاره کنم و آن اینکه
سوال من درباره بدست آوردن کد ماشین(کامپیوتر) بود ، چیزی شبیه بدست آوردن IP یا اسامی کاربران در شبکه لوکال که ظاهراً جواب به نحوه طراحی و چگونگی EXE کردن رسید ... و...

HAMRAHSOFT.IR
سه شنبه 22 مرداد 1387, 05:12 صبح
یه نکته دیگر هم لازم شد به آن اشاره کنم و آن اینکه
سوال من درباره بدست آوردن کد ماشین(کامپیوتر) بود ، چیزی شبیه بدست آوردن IP یا اسامی کاربران در شبکه لوکال که ظاهراً جواب به نحوه طراحی و چگونگی EXE کردن رسید ... و...

دوستان خوب چرا از جستجو استفاده نمكنيد

http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=273560&postcount=55
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=375517&postcount=142
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=441018&postcount=174
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=520185&postcount=213
اميدوار هستم هموني باشه كه مخواي چون من دارم استفاده مكنم به جواب رسيدم
و مشكل اينكه شما دير به جواب مرسي نحوي اجاد سوال مي باشد اگه از اوا اعلام كرده بودي زوتر به جواب مرسيدي

M.Javad
سه شنبه 22 مرداد 1387, 06:53 صبح
در مورد ایجاد یک رابط برای باز کردن فایل اکسس توسط نرم افزار Autoit می توانید از کد زیر نیز استفاده کنید
این کد این خاصیت رو داره که شما با توجه به پسوند فایل برنامه و یا فایل خودتون رو باز کنید و برای تمام ورژن های اکسس و کلیه نرم افزار ها ی دیگه قابل استفاده است
Func OpenFile($extention, $file)
$CodeName = RegRead("HKEY_CLASSES_ROOT\"&$extention, "")
$thingtorun = RegRead("HKEY_CLASSES_ROOT\"&$CodeName&"\shell\Open\command", "")
$thingtorun = StringReplace($thingtorun, "%1", $file)
If Not @extended Then $thingtorun = $thingtorun & " " & $file
Run($thingtorun)
EndFunc

;Open File
OpenFile(".mdb", @ScriptDir &"\MehrCO ( V.3.1.1).mdb")

Ali_Fallah
سه شنبه 22 مرداد 1387, 08:29 صبح
من فکر می کنم بین آدرس IP یا نام کاربری با کد ماشین تفاوت زیادی باشه
من فقط نوشتم چیزی شبیه بدست آوردن IP ، نه دقیقاً خود آن
اصلا فکر میکنم در نوشتن سوال اشتباه مهلکی پیش آمده ...
در اینجا راجع به همه چیز نوشته شده الا جواب سوال

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

هرچند اصراری به این کار نیست ... ؟

jaberian2
سه شنبه 22 مرداد 1387, 09:06 صبح
در مورد ایجاد یک رابط برای باز کردن فایل اکسس توسط نرم افزار Autoit می توانید از کد زیر نیز استفاده کنید
این کد این خاصیت رو داره که شما با توجه به پسوند فایل برنامه و یا فایل خودتون رو باز کنید و برای تمام ورژن های اکسس و کلیه نرم افزار ها ی دیگه قابل استفاده است
Func OpenFile($extention, $file)
$CodeName = RegRead("HKEY_CLASSES_ROOT\"&$extention, "")
$thingtorun = RegRead("HKEY_CLASSES_ROOT\"&$CodeName&"\shell\Open\command", "")
$thingtorun = StringReplace($thingtorun, "%1", $file)
If Not @extended Then $thingtorun = $thingtorun & " " & $file
Run($thingtorun)
EndFunc

;Open File
OpenFile(".mdb", @ScriptDir &"\MehrCO ( V.3.1.1).mdb")

دوست عزيز ميشه توضيح بديد كجاي كدهاي بالا رو بايد عوض كرد و با عناوين فايل خودم عوضش كنم.(من اصلا" با اين كدها آشنا نيستم)
البته آيا مشكلاتي كه كد Smderfan داشته رو نخواهم داشت؟

M.Javad
سه شنبه 22 مرداد 1387, 15:26 عصر
جنابjaberian2 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=54427)
من هم مثل شما آشنایی زیادی با کدهای اسکریپت ندارم و کد فوق رو از طریق Help این نرم افزار بدست اوردم
برای استفاده از کد فوق تمام اونو در یک صفحه جدید در Auto it درج کن و قسمتهایی را که به صورت قرمز رنگ هستند رو برای فایل مورد نظرت تغییر بده . یعنی اگر فرمت فایل شما MDE هست به جای "MBD." بنویس "MDE." (هر چند چون هر دو فایل از طریق اکسس فراخوانی می شوند تغییر این قسمت ضروری نیست) و بعد از اون نام کامل فایلت رو درج کن مثل:" MehrCO ( V.3.1.1).mdb/"
البته نکته لازم به ذکر اینه که فایل اکسس مورد نظر باید در کنار فایل ایجاد شده توسط Auto it قرار داشته باشه تا بتونه اونو باز کن

اگر احتیاج به راهنمایی بیشتر داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم

jaberian2
سه شنبه 22 مرداد 1387, 15:40 عصر
متشكرم از پاسختون. موضوع اينكه كدي كه شما و دوست خوبمون smderfan مطرح كرديد هر دو يه محدوديت بزرگ داره و او اينكه فايل حتما" بايد در كنار كدش و ساير فايلهاي مربوطش قرار بگيره و اگر فايل ايجاد شده exe از فولدر يا آدرس خودش دور بشه و مثلا" روي دسكتاپ قرار بگيره اجرا نخواهد شد.( البته مگر با شورت كات) بنظر شايد استفاده از ساير روشها مثل "اينستال شيد" بهتر باشه. كاري كه شما گفتيد رو انجام دادم ولي حداقل لازمه قسمت استفاده از Levels و كد پنهان كردن اونو از كدهاي smderfan استفاده كنيد.در هر صورت ممنون.

M.Javad
سه شنبه 22 مرداد 1387, 16:00 عصر
موضوع اول اینکه به نظر من این که فایل مورد نظر باید حتما در کنار فایل EXE قرار بگیره یک محمدودت نیست بلکه یک حسنه و از طرف شما اگه بخواهید فایلتون رو از محل خاصی باز کنید می تونید با یک تغییر جزیی در کد این کار رو انجام بدید
موضوع دوم اینکه با نظر شما :
[QUOTE]حداقل لازمه قسمت استفاده از Levels و كد پنهان كردن اونو از كدهاي smderfan استفاده كنيد[/
QUOTE]
کاملا موافقم

smderfan
سه شنبه 22 مرداد 1387, 19:46 عصر
سلام
بابا دیگه دارید تاپیک رو خیلی شلوغ می کنید موضوع خیلی خیلی کش دار شده ....
لطفاً با توجه به فرموده جناب آقای قربانی در قالب يك تاپيك جديد و مجزا با عنوان مناسب ارائه خواهیم داد تا امكان بهره برداري بهتري از اين مبحث باشه .
موفق باشید.