View Full Version : سوال: جستجو در یک بازه زمانی با شرط انتخاب بازه برای کاربر
meh_smm
شنبه 05 مرداد 1387, 09:52 صبح
چگونه می توان با استفاده از کوئری فرمی را طراحی کرد که کاربر بتواند با وارد کردن بازه زمانی خود اطلاعات را از بانک اطلاعاتی مربوط کسب کند
mohammadgij
شنبه 05 مرداد 1387, 10:10 صبح
حتما توي كوئري فيلد تاريخ رو داري. خب توي فسمت Criteria بنويس
Between Forms!formName!FiledName1 AND Forms!formName!FiledName2
به جاي formNameهم اسم فرم و به جاي FiledName1 هم اسم فيلد هاي تاريخ شروع و Forms!formName!FiledName2 و تاريخ پايان رو بذار
meh_smm
شنبه 05 مرداد 1387, 10:39 صبح
از پاسخ شما متشکرم ولی مشکل من حل نشد
مثالی می زنم جدول من در مورد ورود برخی کالاها به انبار هست
حالا فرم سوالی من باید به این صورت باشه
کالاهای ورودی به انبار را از تاریخ................ تا تاریخ ..................لیست کن ؟
1- من در جدول اصلی تنها یک فیلد تاریخ دارم که نشان دهنده تاریخ ورود کالا به انبار هست.
2- چون نتوانستم کوئری مورد نظرم را پیدا کنم لذا هنوز فرمی برای آن طراحی نکرده ام
3- فرم سوال من قاعدتا باید دو خانه خالی داشته باشه یکی (از تاریخ) و دیگری ( تا تاریخ) و البته یک دکمه تایید برای مشاهده خروجی
بازهم از شما سپاسگذارم
dadsara
شنبه 05 مرداد 1387, 12:07 عصر
از پاسخ شما متشکرم ولی مشکل من حل نشد
مثالی می زنم جدول من در مورد ورود برخی کالاها به انبار هست
حالا فرم سوالی من باید به این صورت باشه
کالاهای ورودی به انبار را از تاریخ................ تا تاریخ ..................لیست کن ؟
1- من در جدول اصلی تنها یک فیلد تاریخ دارم که نشان دهنده تاریخ ورود کالا به انبار هست.
2- چون نتوانستم کوئری مورد نظرم را پیدا کنم لذا هنوز فرمی برای آن طراحی نکرده ام
3- فرم سوال من قاعدتا باید دو خانه خالی داشته باشه یکی (از تاریخ) و دیگری ( تا تاریخ) و البته یک دکمه تایید برای مشاهده خروجی
بازهم از شما سپاسگذارم
سلام
ببین مشکلت حل میشه
meh_smm
شنبه 05 مرداد 1387, 12:12 عصر
ممکنه مراحل کار رو شرح بدی خیلی خوب بود
dadsara
شنبه 05 مرداد 1387, 12:28 عصر
1- یک فرم می سازی که روی آن دو تا text و یک کلید هست
2- یک کوئری می سازی و روی فیلد مورد نظر شرطها را مطابق نام فیلدهای روی فرم قرار می دهی
3- از روی کوئری ایجاد شده یک ریپورت می سازی
4- زیر دکمه ایجاد شده روی فرم ریپورت را صدا می زنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.