ورود

View Full Version : طراحي صفحه اصلي سايت

bps20590
شنبه 05 مرداد 1387, 14:17 عصر
باسلام من ميخواهم يك سايت طراخي كنم كه درآن صفخات بالا وپائين وچپ وراست ثابت بوده يعني درتمام صفحات نمايش داده شوند وفقط اطلاعات دروسط آن تغيير كنند ومجبور نباشم كدهاي صفحه اصلي رابراي هر صفحه تكرار كنم لطفا راهنمايي كنيد

cybercoder
شنبه 05 مرداد 1387, 14:24 عصر
اگه از زبان های برنامه نویسی استفاده کنی می تونی با استفاده از ساختارهای شرطی مثل case و switch این کار رو انجام بدی. علاوه بر اون میشه از Ajax هم استفاده کرد

bps20590
شنبه 05 مرداد 1387, 18:52 عصر
با ajax چطور ميشه

m.hamidreza
شنبه 05 مرداد 1387, 19:59 عصر
اگه از زبان های برنامه نویسی استفاده کنی می تونی با استفاده از ساختارهای شرطی مثل case و switch این کار رو انجام بدی. علاوه بر اون میشه از Ajax هم استفاده کرد

جانم؟!!

با ajax چطور ميشه

Ajax نمیخواد برادر!
اگه صفحه هات استاتیک هستن با استفاده از MS Expression Web میتونی template ایجاد کنی (dwt.)و باقی صفحه ها از اون template به ارث برده شن. یه قسمتی تو این template تعیین میشه که در صفحه های دیگه قابل ویرایش هست و باقی قسمت ها مثه header یا footer ثابت هستن و کدهاش اتوماتیک طبق صفحه ی تمپلیت Generate میشن.
اگه از NET. استفاده میکنی میتونی از MasterPage ها استفاده کنی که دقیقا مثه همون template هست.
اگه از php استفاده میکنی اونو نمیدونم!

cybercoder
یک شنبه 06 مرداد 1387, 00:12 صبح
جانم؟!!

از آواتارت معلومه که در شگفتی هستی لازم نیست بنویسی مسئله به این سادگی رو متوجه نمی شی مجبور نیستی اظهار فضل هم بکنی که آدم مجبور بشه پست غیر مرتبط در پاسخت بزنه.

به اندازه کافی واضح گفتم که مفهومه template رو تو خودش داشت!

cybercoder
یک شنبه 06 مرداد 1387, 00:18 صبح
با ajax چطور ميشه

مطمئنا شما در Page ت لینک هایی داری که نقش منو رو بازی می کنن و بعد از فشرده شدنش می تونی با javascript و استفاده از شیء xmlhttp که با متد GET ارسال رو انجام می ده و با استفاده از یک div خروجی رو به اون بفرستی
البته بدون آژاکس هم میشه که در بالا گفتم

m.hamidreza
یک شنبه 06 مرداد 1387, 12:25 عصر
از آواتارت معلومه که در شگفتی هستی لازم نیست بنویسی مسئله به این سادگی رو متوجه نمی شی مجبور نیستی اظهار فضل هم بکنی که آدم مجبور بشه پست غیر مرتبط در پاسخت بزنه.

به اندازه کافی واضح گفتم که مفهومه template رو تو خودش داشت!

دستت درد نکنه! واقعا واضح و مرتبط بود!
لزومی نداره برای موضوع به این سادگی از Ajax و یا ساختار کنترلی switch-case استفاده بشه! سوالاتی که تو این بخش پرسیده میشن عموما مربوط به طراحی غیر پویا هستن و وقتی خیلی راحت تر میشه پاسخ گفت چرا باید بپیچونیم لقمه رو....
این پست شما فقط سوال شونده رو گمراه میکنه!

cybercoder
دوشنبه 07 مرداد 1387, 15:11 عصر
سوالاتی که تو این بخش پرسیده میشن عموما مربوط به طراحی غیر پویا هستن و وقتی خیلی راحت تر میشه پاسخ گفت چرا باید بپیچونیم لقمه رو....
این پست شما فقط سوال شونده رو گمراه میکنه

به عنوان تالار هم توجه كني بد نيست!

jaza_sa
دوشنبه 07 مرداد 1387, 15:44 عصر
میتونید تمامی اشیایی که نیاز دارید رو به صورت Web User Control در بیارید و در Page_Load صفحه Default همچین کدی بنویسید :

Control c = new Control();
if (Request["page"] == "cat")
{
c = LoadControl("Category.ascx");
}
if (Request["page"] == "news" )
{
c = LoadControl("NewsAdd.ascx");
}
content.Controls.Add(c);