ورود

View Full Version : گفتگو: تردید در استفاده از MySql

mazdadoost
دوشنبه 07 مرداد 1387, 20:18 عصر
دوستان عزیز :
مدتیست که میخوام برای پروژه های شخصیم یه دیتابیس انجین اپن سورس خوب و به اصطلاح Larg Scale
و با امکانات نمونه های تجاری مثل Oracle-SqlServer یا DB2 مثل روال های ذخیره شده تریگر ها و مخصوصا قابلیت اعتماد بالا برای محیط های تراکنشی و کاربران همزمان بالا پیدا کنم.

با توجه به استقبال فوق العاده و البته به حق از MySql شروع به تحقیق برای استفاده از این دیتابیس کردم.همه چیز دال بر اینه که این دیتابیس سریعترین قویترین و بهترین گزینه برای محیط های بسیار سنگینه و البته خیلی چیز های دیگه.
منتهای مراتب چند نکته هم بود که باعث شده دچار ابهام بشم :
1-با خریده شدن MySql توسط سان با وجود اینکه سان ادامه اپن سورس بودن MySql رو تضمین کرده اما من به سان اعتماد ندارم!بر اساس تجربه.
2-خیلی از امکاناتی که MySql در نسخه 5 بهش اظافه شده مربوط به انجین innoDB هستش .امکاناتی مثل تراکنش ها -تریگر ها - روال های ذخیره شده و یا فانکشن ها.بنا بر اطلاعم Mysql AB امتیاز این انجین رو به اراکل واگذار کرده و قراره 1 تا دو سال هم اجازه ادامه انتشار این محصول رو با MySql از اراکل گرفته.اما اینکه این مسئله ادامه پیدا کنه در حاله ای از ابهامه.و ظاهرا خیلی از طرفدار های MySql از این مسئله ناراضی هستند. و ادعا میکنن اگر انجین innoDB با MySql همراه نشه حد اقل 3 تا 4 طول میکشه که MySql بتونه دوباره صاحب یه انجین قدرتمند دیگه بشه.و تازه با سابقش معلوم نیست سر اون یکی هم اینطوری جلوی اراکل نبره؟

خوب این مسائل شاید برای من توسعه دهنده مسئله چندانی نباشه اما مطمئنا برای هاستینگ ها خیلی مهمه.

دوستان عزیز چنانچه مایل باشند می تونند نظرشون رو در باره این مسائل بگن.
با تشکر.

saeed_Z_F
سه شنبه 08 مرداد 1387, 08:13 صبح
سلام
برای هدفی که شما در نظر گرفتید تا جایی که من اطلاع دارم دو محصول اوپن سورس قدرتمند وجود داره . یکیش MySQL و دیگریش PostgreSQL است من مطالب زیادی در مورد مقایسه این دو محصول نخوندم ولی همون چند تایی که خوندم گفته بودند که MySQL راحت نصب و تنظیم میشه و سریعتره ولی PostgreSQL امکانات بیشتری داره ولی کمی سنگین تره و تنظیماتش زمانبرتر.
یک جای دیگه هم خوندم اگر بخایم MySQLو PostgreSQLرا با نمونه های تجاریشون مقایسه کنیم مثل مقایسه SQL Server و Oracle است . که یکی کاربر پسند تره و اونیکی حرفه ای تر و قدرتمند تره.
HSQLDB هم بصورت کامل با جاوا نوشته شده و ادعا میکنه که با این دو محصول رقابت میکنه ولی من اطلاع دقیقی ازش ندارم .
ولی من تازگی ها تمایلم به محصولات تجاری خیلی بیشتر شده چون هم باگ کمتری دارند و هم اینکه خیالت راحته محصول صاحب داره . در کل فکر می کنم محصولات تجاری بدلیل اینکه پای منافع مالی در میون است خیلی با کیفیت ترند .
امیدوارم بهترین انتخاب رو بکنید .

mazdadoost
سه شنبه 08 مرداد 1387, 08:31 صبح
با تشکر :
بنده هم مطالعاتم رو به سمت PostgreSQL سوق دادم.ظاهرا از نظر امکانات خیلی از چیز هایی رو که در ورژن MySql داره در همون ابتدا داشته.و قابلیت اعتماد بالاتری از MySql داره.در مورد کارایی و نصب و ادمین هم در ورژن 8 به بعد متحول شده.منتها در مورد تابع count مشکلی داره و اینکه از ایندکس استفاده نمی کنه.و کارایی کمی داره.که در این ورژن های اخیرش هم حل نشده.
در مورد نمونه های تجاری یه مشکل دارم.اینکه چنانچه بخوام روی اینترانت سویچ کنم شخصا از پس هزینش بر نمیام.(این به خاطر اینکه تا اونجایی که به بنده و نرم افزارم مربوط باشه از دسترنج دیگران استفاده مجانی نمی کنم چون میدونم دسترنج یعنی چی!و البته شرکتی هم که درش هستم.)
ممنون.