View Full Version : سوال: نمايش اطلاعات مانند ToolTip در div براي HyperLink
merlin_vista
سه شنبه 08 مرداد 1387, 18:46 عصر
سلام .
فرض كنيد در گريدويو يك عدد HyperLink هست كه نام كاربر را نمايش ميده .
حالا من ميخواهم وقتي كاربر روي نام يكي از كاربر ميره . يه Div باز بشه مانند Tooltip و اطلاعاتي از آن كاربر نمايش بده . ميشه روش انجام كار را بگيد :متفکر:
ممنون از همگي :قلب:
ehsan2007
سه شنبه 08 مرداد 1387, 21:39 عصر
این کدو خودم نوشتم واسه نیازی که داشتم تغییرات شو خود شما انجام بده
function $ir(x){return document.getElementById(x)}
var browser = new Browser();function Browser() {var ua, s, i;this.isNS = false;this.isOpera = false;ua = navigator.userAgent;s = "MSIE";if ((i = ua.indexOf(s)) >= 0) {this.isIE = true;return;}s = "Opera";if ((i = ua.indexOf(s)) >= 0) {this.isOpera = true;return;}s = "Netscape6/";if ((i = ua.indexOf(s)) >= 0) {this.isNS = true;return;}s = "Gecko";if ((i = ua.indexOf(s)) >= 0) {this.isNS = true;return;}}function dragStartir(event,Text,Pic,Click,LF,TB) {VAHir('Movedir','inline');var x, y;if ((browser.isIE)||(browser.isOpera)) {x = window.event.clientX + document.documentElement.scrollLeft + document.body.scrollLeft;y = window.event.clientY + document.documentElement.scrollTop + document.body.scrollTop;}if (browser.isNS) {x = event.clientX + window.scrollX;y = event.clientY + window.scrollY;}
$ir("Movedir").style.left = (x-380) + "px";$ir("Movedir").style.left = (x+10) + "px";
}
موقعیت موس رو توی چهار مرورگر معروف جهان پیدا میکنه سپس میتونی
به جای کد این "Movedir"
divنام که میخوای حرکت بکنه بگزار
موفق باشی
DotNet_King
چهارشنبه 09 مرداد 1387, 16:44 عصر
دوست عزیز ehsan2007 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=46101) میشه توضیح بدید این موضوع چه ربطی به سوال
دوستمون داره؟ من هم مشکل ایشون رو دارم
merlin_vista
چهارشنبه 09 مرداد 1387, 18:15 عصر
از دوستان كسي نيست قبلاً اين كار را كرده باشه .
من يه چيزي مثل اين ميخواهم . وقتي روي آواتار هر كاربر ميري يه كادر باز ميشه و اطلاعاتي از اون ميده .
http://www.cloob.com/club/clubs/index
ehsan2007
چهارشنبه 09 مرداد 1387, 19:20 عصر
دوست عزیز همون کدی که گذاشتم کار میکنه ولی خود شما سمت سرور باید درستش بکنی فایل ضمیمه رو نگاه کن با آجاکس اطلاعاتو میخونه شما میتونی کد بازگشتی کلاسReadAjax
رو از بانک اطلاعات بخونید
در صورتی که میخوای مثل سایتی که معرفی کردی اطلاعات نشون داده بشه باید کدهارو سمت سرور درست بکنی که تابع نشان دادن اطلاعات رو نشون بده
موفق باشی
jaza_sa
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 11:20 صبح
سلام
فایل ضمیمه رو نگاه کن با آجاکس اطلاعاتو میخونه
ولی به نظر من نیاز به استفاده از ایجکس نیست
ابتدا دو راه وجود داره
1 - یا اینکه اون قالب رو سمت سرور بسازید
2 - یا اینکه اون قالب رو به شکل User Control در بیارید
ولی در هر دو حالت شما نیاز به این دارید که تمامی اطلاعات رو یکجا بخونید
و وقتی که موس بر روی عکس ها حرکت میکنه ، اون شی که یک DIV هست نمایش داده بشه
کار سختی نیست ، مخصوصا اگر از User Control ها استفاده کنید
samanes
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 13:07 عصر
اگه مشکلت نمایش به صورت ToolTip هست. فایلی که تو این page گذاشتم میتونه کمکت کنه
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=563405#post563405
DotNet_King
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 14:11 عصر
اصلا نیاز به آژاکس نیست!
سوال اینه : ببیند مثلا اگه بخواهیم وقتی موس روی یه هایپر لینک - مثلا نام کاربر - آخرین ورودش رو داخل یه هایپرلینک نشون بده
ehsan2007
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 21:17 عصر
ولی به نظر من نیاز به استفاده از ایجکس نیست
اصلا نیاز به آژاکس نیست!
دوستان منم نگفتم از آجاکس استفاده کنید این کدو واسه سایت خودم نوشته بودم جاهایی که لازم نبود حذفش کردم و گذاشتم برای کمک به دوستمون
آجاکس وقتی لازمه که به عنوان مثال توی یک صفحه شما 50 تا لینک دارید که با رفتن موس روش میخواین اطلاعاتو ببینید ولی احتمال میدید که کاربر فقط چند تاشو مثلا 5 تا شو بخواد ببینه حالا خوندن 50 تا اطلاعات کاربر که شایدم زیاد باشه(مثلا نام و نام خانوادگی و سال تولد و...) بهتره یا اینکه با آجاکس 5 بار خوندن اطلاعات
اگر هم چند تا لینک بیشتر نیست مثلا 10 تا نیازی به آجاکس نیست همون سمت سرور کد درست کردن بهتره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.