View Full Version : کمک در مورد هندل
aminbrleevb
چهارشنبه 09 مرداد 1387, 20:04 عصر
با سلام
دوستان من هندل یه دکمه از یه برنامه رو دارم و می خوام بوسیله یه برنامه بدون کلیک کردن با موس روی آن کلیک کنم
اگه ممکنه بگین باید چی کار کنم.ممنون میشم
راستی بگم که قبلش سرچ کردم ولی به جوابم نرسیدم.
aminbrleevb
چهارشنبه 09 مرداد 1387, 22:53 عصر
دوستان سلام
مثل اینکه تو این سایت مارو دوس نداره
Mbt925
چهارشنبه 09 مرداد 1387, 23:46 عصر
Private Declare Function PostMessage Lib "user32.dll" Alias "PostMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, ByVal lParam As Long) As Long
Private Const BM_CLICK As Long = &HF5&
Call PostMessage(Command1.hwnd, BM_CLICK, 0, 0)
aminbrleevb
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 21:54 عصر
با تشکز از شما دوست عزیزم
ولی حال یه سول دیگه دارم
و اون اینه این کدی که دارم اینه که کدی که شما نوشتین برام فقط در مورد کلیک کردن هست
منظورم این تیکه کد هست
Private Const BM_CLICK As Long = &HF5
حال سوام اینه که برای دیگر حالات چه مقدارهایی باید قرار داد آیا ممکنه تمام این مقدارها رو به من بدین و بگویین که از کجا به این مقدارها رسیده اید منظورم &HF5 در کد بالاست
ممنونم
r0ot$harp
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 22:21 عصر
دوست عزیز از VB قسمت Add in از اون جا Api Viewer رو انتخاب می کنی و وقتی برنامه باز شده از قسمت Const
باتشکر
aminbrleevb
جمعه 11 مرداد 1387, 00:18 صبح
دوست من
شرمنده من نتونستم این چیزی که شما گفتین رو پیدا کنم ممنون میشم بیشتر توضیح بدین
add in رو نمی تونم پیدا کنم اگه اون نرم افزارو میگی که اسمش api viewr هست من دارمش و با نصب vb خود نصب میشه ولی مقداری که دوست عزیزم در پست قبلی در جواب به سوالم دادند یعنی مقدار &HF5 رو نمی تونم توش پیدا کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
r0ot$harp
جمعه 11 مرداد 1387, 02:14 صبح
دوست من
شرمنده من نتونستم این چیزی که شما گفتین رو پیدا کنم ممنون میشم بیشتر توضیح بدین
add in رو نمی تونم پیدا کنم اگه اون نرم افزارو میگی که اسمش api viewr هست من دارمش و با نصب vb خود نصب میشه ولی مقداری که دوست عزیزم در پست قبلی در جواب به سوالم دادند یعنی مقدار &HF5 رو نمی تونم توش پیدا کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز شما باید به دنبال BM_CLICK در Const بگردی .
باتشکر احسان
aminbrleevb
جمعه 11 مرداد 1387, 02:21 صبح
من فایل win32api.txt رو چک کردم و دنبال BM_CLICK گشتم ولی پیدا نکردم لطفا بگین چیکار کنم آیا راه رو اشتباه رفتم و تنها چیزی که شبیه اون بود کد زیر بود
Public Const BN_CLICKED = 0
aminbrleevb
شنبه 12 مرداد 1387, 02:03 صبح
با سلام خدمت همگی دوستان
من بر به مشکل خوردم و مشکلم اینه که کد بالا برای اعمل خاصیت کلیک در بعضی از برنامه ها جواب مبدن و در بعضی دیگه جواب نمیده لطفا بگین آیا اونا چیزی غیر از command هستند و بگین باید چی کار بکنم تا کلیک کردن برای اونا نیز مسر بشه مرسی اگه زودتر جواب بدین و در صورت امکان مقدار های const رو توضیح دهید که مثلا مقدار بالا کلیک هست و بقیه فلان کار رو می کنند و لطف کنین بگویید ماکزیمم مقداری که می گیرد چه عددی هست.
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.