ورود

View Full Version : مشکل اجرا کردن ogre روی vs2008

f_burouni
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 11:52 صبح
سلام دوستان
من می خوام سمپلی رو که هنگام نصب ogre در فولدرsamples وجود داره ، run کنم .
وقتی در مود debug کامپایل می کنم23 تا از این error ها رو میده

1>BspCollision.obj : error LNK2019: unresolved external symbol "__declspec(dllimport) public: void __thiscall OgreRefApp::CollideCamera::setNearClipDistance(flo at)" (__imp_?setNearClipDistance@CollideCamera@OgreRefA pp@@QAEXM@Z) referenced in function "protected: virtual void __thiscall ExampleRefAppApplication::createCamera(void)" (?createCamera@ExampleRefAppApplication@@MAEXXZ)

Error 16 error LNK2019: unresolved external symbol "__declspec(dllimport) public: class Ogre::SceneManager * __thiscall OgreRefApp::World::getSceneManager(void)" (__imp_?getSceneManager@World@OgreRefApp@@QAEPAVSc eneManager@Ogre@@XZ) referenced in function "protected: virtual void __thiscall BspCollisionApplication::createScene(void)" (?createScene@BspCollisionApplication@@MAEXXZ) BspCollision.obj Demo_BspCollision

یعنی ogre.lib و OgreRefApp رو نمی تونه پیدا کنه .هرچی سرچ کردم هیچ جا این دوتا کتابخانه وجود نداشت که لینکشون کنم به پروژه

اگر کسی این دوتا رو داره لطفا بفرسته برام
f.burouni@gmail.com

.................................................. ..............
وقتی هم دز مود release کامپایل می کنم Ogre Render Window ظاهر میشه و این alert ها می اد
no contacts requested(..\..\ode\scr\collision_kernel.cpp:253)

ok که می کنم این پنجره می اد

Runtime error!
C:\OgreSDK\bin\release\Demo_BspCpllision.exe

کسی هست به من کمک کنه
خیلی فوریه!!

Nima_NF
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 15:10 عصر
ابتدا اینکه ogre هنوز به طور کامل با VC2008 سازگاری کامل ندارد و بهتر هست از VC2005 استفاده کنید.

برای کتابخانه ها یا prebuilt SDK (http://www.ogre3d.org/index.php?option=com_content&task=view&id=406&Itemid=149) را دانلود کنید که کارها را با نصب آسان می کند

و یا خودتان باید کتابخانه ها را از سورس آن ها کامپایل کنید (http://www.ogre3d.org/wiki/index.php/Building_From_Source). (در این صورت باید مسیرهای کتابخانه ها را به کامپایلر اضافه کنید (http://www.ogre3d.org/wiki/index.php/Installing_An_SDK) )

f_burouni
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 15:53 عصر
راستش من باید روی fedora core 8 کار کنم ولی چون بعد از یک هفته کلنجار رفتن، اونجا نتونستم setting ها رو بدرستی انجام بدم و NVIDIA را نصب کنم ،ترجیح دادم برای شروع کار و آشنایی با نحوه کد نویسی ، اول روی ویندوز کار کنم بعد برم روی FC8 ،

به نظر شما روی FC8 کدوم IDE بهتر جواب می ده

Nima_NF
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 20:17 عصر
به صورت اصولی در لینوکس چاره ای جز همان gcc نیست

kochol
یک شنبه 13 مرداد 1387, 13:37 عصر
سلام
در لينوكس بهترين IDE اي كه ديدم Code Blocks هست ولي در مورد نصب كارت گرافيك در لينوكس از من نپرس كه خودم هم نتونستم كارت گرافيكم رو نصب كنم.

kochol
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 14:10 عصر
سلام
البته من تونستم درایور جدید ati رو ببخشید amd رو برای کارت گرافیکم نصب کنم باید بگم که نصب این درایور جدید خیلی راحت بود و بدون دردسر نصب شد.

pswin.pooya
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 18:22 عصر
برای نصب درایور قدم های زیر رو انجام بده:
دکمه های ctrl+alt+f1 رو بگیر.
خوب اینجوری وارد ترمینال میشی حالا باید run level رو از 5 به سه تغییر بدی:
init 3

برای نصب کارت گرافیکی باید فایل درایور اون رو اجرا کنی:
sh filename

بعد از اینکارها سیستم رو ریستارت کن. حالا کارت گرافیکیت نصبه.

برای گرافتن درایور کارت گرافیکیت برو به سایت nvidia.com و از قسمت داونلودش درایور رو بگیر.

خطا ها مربوط به فایلهای lib هستند. فکر کنم اگه ویرایش دیباگ اونها رو داخل پوشه lib ویژوال استادیو کپی کنی مشکلاتت حل بشه. البته فکر کنم از #pragma هم باید استفاده کنی. من خودم هم یه زمانی این مشکل رو داشتم و حلش کردم.