View Full Version : جستجو در بانك
دلفی+ زندگی
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 15:59 عصر
با سلام
من فرمي طراجي كردم ، كه كاربر در داخل يه Edit نامي رو تايپ ميكنه. بعد بر اساس آن نام يه سري ركورد توسطQuery بازيابي ميشه. اين ركوردها تو DBGrid هستن. چطور ميتونم از اونها پرينت بگيرم.
لطفا كمكم كنيد.
delphiprog3000
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 17:34 عصر
دوست عزیز شما برای انجام منظور خود باید از کوری استفاده نمایید.
اکثر ابزارهای گزارش گیری توانایی اتصال به دیتاست یا همان کوری شما را دارند. و اکثرا محیط طراحی دارند که شما میتوانید در آن باند مربوط به نمایش اطلاعات در گزارش را قرار دهید و سپس به چاپ بفرستید.
از Fast Report یا Quick Report استفاده نمایید و در مورد آنها در سایت جستجو کنید.
موفق باشید.................
Hsimple11
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 17:37 عصر
از خود DBGrid هم میتوانید پرینت بگیرید البته من هم کار با ابزارهای گزارش گیری را توصیه میکنم چون امکانات نامحدودی در خلق گزارشهای زیبا خواهید داشت...
دلفی+ زندگی
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 19:53 عصر
من براي گزارش گيري از Rave Report استفاده ميكنم. از Query هم استفاده كردم. اما به نتيجه نرسيدم. ميشه اين مراحل رو توضيح بديد. يا بگيد چطور ميشه از DBGrid پرينت گرفت.
ممنون
Hsimple11
جمعه 11 مرداد 1387, 13:49 عصر
یک DataView در RaveDesigner بسازید و آن را به Query خود ارتباط دهید. از یک DBText و ارتباط آن به DataView برای نمایش اطلاعات استفاده کنید. اگر مثالهای خود Rave را ببینید بهتر متوجه خواهید شد. در مورد پرینت فقط از رکوردهای یک DBGrid هم کامپوننتهای مختلفی مانند PrintGrid وجود دارد ولی ساده ترین راه Align کردن DBgrid به کل فرم (Client) و پرینت از کل فرم است.
موفق باشید...
Rocker
جمعه 11 مرداد 1387, 15:30 عصر
شما برای این کار باید کار با ابزارها گزارش گیری را بلد باشید
پس بهتره یه سری به تالارهای کار با ابزارهای گزارش سازی (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=76) بزنید و در این مورد جستجو کنید کاری که شما میخواهید انجام بدید خیلی ساده است اما مربوط به اینجا نمیشه
shobair
یک شنبه 13 مرداد 1387, 14:15 عصر
سلام
این مثال ساده رو ببین میتونی خیلی راحت با QuickReport کار کنی
شبیر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.