View Full Version : سوال: چک کردن میل باکس از طریق وی بی( Gmail)
roomezonline
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 23:58 عصر
سلام به دوستان عزیز
من دارم یه برنامه مینویسم که بتونم از طریق جمیل ارسال میل داشته باشم حالا میخوام بهش این امکان رو بدم که تو این برنامه بشه ایمیل های آمده رو دید و خوند
از دوستان عزیز تقاضای راهنمایی دارم اگر امکانش هست همراه سورس
مرسی
منتظرم جواب شما دوستان هستم
لطفا اگر کسی بلد هست راهنمایی کنه اخه خیلی نیاز هست
Mbt925
جمعه 11 مرداد 1387, 01:29 صبح
شما می خواین پیش نمایشی از کد HTML نمایش بدید؟
senator_aka
جمعه 11 مرداد 1387, 08:59 صبح
دوست عزیز اینی که شما می خوایین یه چیز کلی هست.
شما باید بگین که تو کدوم از بخش ها مشکل دارین .
در صورت توان حتما کمکت می کنم
roomezonline
جمعه 11 مرداد 1387, 12:58 عصر
دوست عزیز اینی که شما می خوایین یه چیز کلی هست.
شما باید بگین که تو کدوم از بخش ها مشکل دارین .
در صورت توان حتما کمکت می کنم
سلام
من میخوانم در برنامه های خودم نامه های inbox و spam رو که در میل باکس هست رو بتونم ببینم و بخونم و یا فایل پیوست رو دانلود کنم
senator_aka
جمعه 11 مرداد 1387, 13:24 عصر
ببخشید
یعنی منظورتون اینه که یه برنامه کامل می خوایین که این کارارو انجام بده ؟؟؟؟
اوون وقت خودتون می خوایین چی کار کنین.
از برنامه استفاده کنین !!!!!
خیلی جالبه
xxxxx_xxxxx
شنبه 12 مرداد 1387, 11:00 صبح
با برنامه ارسال ميل كار كرده ايد؟
شايد بهتون كمك كنه؟
تو همين چند مبحث اخير هست
موفق باشيد
mahmood3d
شنبه 12 مرداد 1387, 12:08 عصر
این برنامه هم می تونه برنامه جالبی باشه . اگه میشه مقدمات کار با این جور برنامه ها رو بگید که باید اول چی کار کنیم و از کجا شروع کنیم تا بتونیم یه همچین برنامه ای بنویسیم . برنامه هایی مثل outlook و ...
خیلی ممنون .
roomezonline
شنبه 12 مرداد 1387, 12:58 عصر
ببخشید
یعنی منظورتون اینه که یه برنامه کامل می خوایین که این کارارو انجام بده ؟؟؟؟
اوون وقت خودتون می خوایین چی کار کنین.
از برنامه استفاده کنین !!!!!
خیلی جالبه
نه عزيز دل
منظورم اينه فقط ميخوام بدونم چي جوري ميشه ميل باكس رو چك كرد نه چيز ديگه - چي جوري به ميل باكس جميل از طريق وي بي دست پيدا كنم؟:چشمک:
majjjj
یک شنبه 13 مرداد 1387, 10:20 صبح
نمیدونم بشه یا نه امتحانش نکردم ولی فکر کنم بتونی یک web browser روی فرمت بذاری ادرس لینک میل رو بهش بدی و بعد که صفحتون باز شد یوزر پسور رو بهش بدی و وارد بشی
roomezonline
سه شنبه 15 مرداد 1387, 09:22 صبح
من يه چيزي ميخوام كه بتونم با گرفتن user & Password خودوش به ميل كانكت بشه و اطلاعات ميل رو نشون بده
afsharm
سه شنبه 15 مرداد 1387, 11:55 صبح
دریافت ایمیل برعکس ارسال آن در دات نت که فقط چند خط است کمی پیچیده است. روال دقیق آن شامل باز کردن یک ارتباط TCP/IP با میل سرور مربوطه، دریافت اطلاعات مطابق با پروتکلهای مربوطه مثل POP3 و رعایت کردن تمهیدات ضروری مثل SSL میباشد. از آنجا که عاقلانه نیست که برای یک چک میل ساده این همه درگیری پیدا کرد لزوم استفاده از کلاسها و کتابخانههای از پیش نوشته شده مشخص میشود.
در سایتهایی مثل http://www.codeproject.com/ نمونههای معتبر و فراوانی یافت میشوند که ضمن همراه داشتن سورس، توضیحات کاملی راجع به برنامه را هم شامل میشود. بنده بعد از بررسی چند تا از آنها Pop3MimeClient را انتخاب کرده و در برنامه شرکت استفاده کردهام. نمونه کدی که ما در آن از این پروژه استفاده کردهایم شبیه این است:
mimeClient.Connect();
mimeClient.GetMailboxStats(out numberOfMails, out mailboxSize);
Pop3.RxMailMessage message;
mimeClient.GetEmail(i + 1, out message);
roomezonline
سه شنبه 15 مرداد 1387, 14:09 عصر
دریافت ایمیل برعکس ارسال آن در دات نت که فقط چند خط است کمی پیچیده است. روال دقیق آن شامل باز کردن یک ارتباط TCP/IP با میل سرور مربوطه، دریافت اطلاعات مطابق با پروتکلهای مربوطه مثل POP3 و رعایت کردن تمهیدات ضروری مثل SSL میباشد. از آنجا که عاقلانه نیست که برای یک چک میل ساده این همه درگیری پیدا کرد لزوم استفاده از کلاسها و کتابخانههای از پیش نوشته شده مشخص میشود.
در سایتهایی مثل http://www.codeproject.com/ نمونههای معتبر و فراوانی یافت میشوند که ضمن همراه داشتن سورس، توضیحات کاملی راجع به برنامه را هم شامل میشود. بنده بعد از بررسی چند تا از آنها Pop3MimeClient را انتخاب کرده و در برنامه شرکت استفاده کردهام. نمونه کدی که ما در آن از این پروژه استفاده کردهایم شبیه این است:
mimeClient.Connect();
mimeClient.GetMailboxStats(out numberOfMails, out mailboxSize);
Pop3.RxMailMessage message;
mimeClient.GetEmail(i + 1, out message);
مرسي دوست عزيز ازجواب خوبتون
ميشه يه سورس كوچولو در اين رابطه بذاريد
واسم حياتي هست كارم خيلي گيره:ناراحت:
roomezonline
سه شنبه 15 مرداد 1387, 14:11 عصر
من منتظر هستم - خيلي وقت هست اين تاپيك رو زدم اما هنوز كسي نتونسته جواب منو بده - واقعان بين اين همه عضو كه ادعا ميكنند برنامه نويس هستند كسي نيست كه جواب منو بده
afsharm
سه شنبه 15 مرداد 1387, 17:55 عصر
این هم اصل پروژه که از خود CodeProject هم قابل دانلود بود. روش استفاده از آن هم به طور Sample همراه آن هست. لطفا اگر مشکلی پیش آمد در همینجا پیغام بزارین.
roomezonline
سه شنبه 15 مرداد 1387, 19:50 عصر
این هم اصل پروژه که از خود CodeProject هم قابل دانلود بود. روش استفاده از آن هم به طور Sample همراه آن هست. لطفا اگر مشکلی پیش آمد در همینجا پیغام بزارین.
دوست عزيز من براي وي بي 6 ميخوام نه واسه Visual InterDev 6.0
مرسي اگر امكانش هست سورس رو براي وي بي 6 اپلود كنيد
afsharm
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 01:04 صبح
با عرض تاسف من چیزی در مورد VB6 ندارم.
m.yazdian
سه شنبه 07 آبان 1387, 15:22 عصر
سلام
اگر شما می خواهین که نامه های در یافتی توی میل باکس gmail رو چک کنید باید از socket programing استفاده کنید .
در همین مورد یه مقاله تو سایت dotnetsource.com نوشتم اونجا sreach کنید پیدا می کنید.
موفق باشید.:چشمک:
rostamkhani
چهارشنبه 08 آبان 1387, 03:47 صبح
سلام
این نمونه رو بنده تست کردم و توانستم به Email متصل بشم و inbox رو ببینم
از سایت http://www.vbfrance.com
فکر کنم نمونه های دیگری هم باشه
لینک جستجو: http://www.vbfrance.com/recherche.aspx?r=pop3
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=24974&stc=1&d=1225241287
Black_Strom
چهارشنبه 08 آبان 1387, 09:42 صبح
IMAP : چاره کارتونه مال میلیه دیگه داداش ! اما سورس ازم نخوا که نمی دم ...
-------------------------------------------------------------------------------------------
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.