View Full Version : ساخت منو و زیرمنو بصورت پویا
nezhadam_pershia
جمعه 11 مرداد 1387, 00:55 صبح
با سلام به اهالیه انجمن.
این اولین تاپیکیه که من تو این انجمن میپرسم.
یه سوال داشتم:
چطوری میشه به منوی vb در هنگام کد نویسی منو و زیر منو اضافه کرد.مثلا فیلد هایی رو از بانک بخونه و به منو و زیر منو ه اضافه بکنه.
لطفا پاسخ سوالمو خیلی ابتدایی و تازه کارانه بدهید چون تازه کارم.در ضمن اگر از عزیزان کسی برنامه ای کامل در مورد کار با بانک اطلاعاتی داره ممنون میشم واسم بزاره.
nezhadam_pershia@yahoo.com
پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
vahid_d_0101
جمعه 11 مرداد 1387, 00:59 صبح
این برنامه یه برنامه راحت برای کار با بانک اطلاعاتی هست اون سوالتونم یه بار دیگه دقیق تر توضیح بدید ممنون
nezhadam_pershia
جمعه 11 مرداد 1387, 01:21 صبح
با تشکر از جواب سریعتان.
در برنامه که قصد نوشتن آن را دارم میخواهم برای یکی از گزینه های منو که با menu editor ایجاد شده است به صورت پویا زیر منو و منو به این گزینه ی منو اضافه شود.
توضیحاتی در مورد برنامه:
این برنامه یک شجره نامه است.همانطور که میدانید ساختار شجره نامه یک ساختار درختی است.یعنی یک نفر به عنوان پدر و بقیه فرزندان آن هستند و فرزندان خود می توانند فرزندانی داشته باشند.
من قصد دارم برای نمایش این ساختار از منو استفاده کنم.یعنی گزینه ی اول منو جد و زیر منو ها فرزندان و... باشد.برای این کار اطلاعات جد از بانک باید خوانده شود به گزینه ی اول منو اضافه شود و مثلا نام فرزندان او به عنوان زیر منویی از همان گزینه باشد.
چون می خواهم این منو یک منوی پویا باشد و بر روی هر بانکی کار کند می خواهم گزینه های منو را به وسیله ی کد نویسی اضافه کنم.این مشکل اصلی من است که نمی دانم با کد چطوری انجام میشود.
امیدوارم توضیحات کافی باشد.
بازم ممنونم.
nezhadam_pershia
شنبه 12 مرداد 1387, 01:40 صبح
با سلام خدمت عزیزان.آیا کسی هست که مرا یاری کند؟
از عزیزان خواهش میکنم که منو راهنمایی کنند.
خیلی ممنون.
vahid_d_0101
شنبه 12 مرداد 1387, 02:05 صبح
خوب حالا فهمیدم شما میتونید از ساختار درختی استفاده کنید که مخصوص این کار است چرا دیگه از منو استفاده کنید اگر اون کد ساختار درختی را پیدا کردم حتما براتون میزارم تا ببینید چه قدر به درد شما می خوره از بچه ها هم اگر کسی داشت اونو بزاره شاید من نتونم پیدا کنم
noorsoft
شنبه 12 مرداد 1387, 06:04 صبح
شما باید منو ایندکس دار درست کنین
nezhadam_pershia
یک شنبه 13 مرداد 1387, 00:25 صبح
سلام.از پاسختون و برنامتون ممنونم ولی اگر بخواهم زیر منویی به یکی از منوها اضافه کنم چه کار باید بکنم؟
بعدا اصلا کسی کنترلی یا چیز دیگه ای که کارایی که بالا گفتم رو انجام بده سراغ نداره؟
Mbt925
یک شنبه 13 مرداد 1387, 01:49 صبح
استفاده از منوهای اندیس دار برای ساخت منو به صورت پویا روش مناسب و کارایی نیست.
برای این منظور از توابع API مربوطه استفاده میشه.
از اونجا که ساخت یک منوی کامل با توابع API کمی دشواره، یک DLL رو براتون قرار دادم که به راحتی می تونید باهاش کامل ترین و زیباترین منوها رو ایجاد کنید.
این DLL کاری از شرکت VBAccelerator هست و متن بازه.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=565284#post565284
noorsoft
یک شنبه 13 مرداد 1387, 06:40 صبح
این برنامه با دستورات Api منوی پویا میسازه
nezhadam_pershia
یک شنبه 13 مرداد 1387, 08:29 صبح
با سلام مجدد به دوستان.از پاسختون ممنونم ولی من نه کار با توابع API رو بلدم و اون DLL رو که واسم گذاشتین نمیدونم باید چجوری ازش استفاده کنم.لطفا کمی بیشتر راهنمایی کنید.
mer29+1
Mbt925
یک شنبه 13 مرداد 1387, 12:17 عصر
با سلام مجدد به دوستان.از پاسختون ممنونم ولی من نه کار با توابع API رو بلدم و اون DLL رو که واسم گذاشتین نمیدونم باید چجوری ازش استفاده کنم.لطفا کمی بیشتر راهنمایی کنید.
mer29+1
فکر نکنم اصلا پوشه ی مربوط به DLL ای که گذاشتم رو باز کرده باشید!
چون یه نمونه ساده در پوشه ای به نام MBT925 Sample قرار دادم که یه منوی ساده میسازه.
nezhadam_pershia
یک شنبه 13 مرداد 1387, 23:37 عصر
با سلام مجدد.
آقا الان اون پوشه ای رو که گفتید باز کردم واجرا کردم ولی این ارور رو گرفت:
error:429 ActiveX component can't create object و از این کد ایراد گرفته:
Set CMenu = New cPopupMenu
لطفا بیشتر راهنمایی کنید.من نمیدونم DLL چیه.نه تا حالا ساختم نه باهاش کار کردم.اگر نکات ابتدایی هست که باید بدونم لطفا به من بگید.
خیلی ممنونم.
Mbt925
دوشنبه 14 مرداد 1387, 09:41 صبح
باید ابتدا Dll موجود در پوشه ی برنامه رو رجیستر کنید.
طریقه ی رجیستر کردن هم در سایت وجود داره.
در قسمت اعلان ها، در تاپیک آموزش ها یه آموزش در رابطه با DLL قرار دادم، می تونه کمکتون کنه.
nezhadam_pershia
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 02:29 صبح
سلام.من مقالتون رو خوندن خیای ممنون بازم از این کارا بکنید.
من کارهایی رو که تو مقالتون ذکر کرده بودید رو انجام دادم یعنی اون DLL رو از طریق گزینه ی refrence منوی project به برنامم اضافه کردم ولی بازم اررور داشت .آیا باید کار دیگه ای می کردم که نکردم؟
در ضمن یه سوال دارم:
آیا کسی در مورد کنترلی به اسم TreeControlVB6 یا یه چیزی تو این مایه ها(دقیقا اسمشو نمیدونم)که برای نمایش دادن ساختارهای درختی به کار برده میشود چیزی می دونه؟
اسم این کنترل رو از استادم شنیدم ولی گفت باید بری پیداش کنی و برنامه نویسی با اون رو یاد بگیری.
اگر از عزیزان کسی کنترلی برای نمایش ساختارهای درختی می شناسه و برنامه نویسی اون رو بلده لطفا به من معرفی کنه.
خیلی ممنونم.
Mbt925
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 13:25 عصر
جستجو:
http://barnamenevis.org/forum/search.php?searchid=996363
nezhadam_pershia
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 00:20 صبح
عزیزم اینکه چیزی پیدا نمی کنه.
لطفا کمک کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.