ورود

View Full Version : سوال: مرجع کامل و جامع فارسی آموزش جاوا اسکریپت؟

terrorhell
جمعه 11 مرداد 1387, 02:27 صبح
سلام
دوستان من یک سری مقاله و آموزش راجبه جاوا اسکریپت (فارسی ) پیدا کردم یا خیلی گنگ بود یا خیلی پیش پا افتاده

ممنون میشم دوستان یک کتاب آموزشی ، مفاله ، سایت یا .... اینجا قرار بدن تا مبحث جاوا اسکریپت رو از مقدماتی تا پیشرفته آموزش داده باشه

ممنون دوستان

DeveloperStudio
شنبه 12 مرداد 1387, 18:16 عصر
سلام از اينکه می خوای JavaScript رو ياد بگيری ، خوشحالم و برام جالبه که گفتی نوشته ها و مطالبی رو خوندی ولی هيچ کدوم به دلت نشسته .
در همين زمينه می خواستم وب سايت خودم را بهت معرفی کنم . در سايت من آموزش کامل HTML , CSS , SQL و جاوا اسکريپت قرار دارد و در آموزش مطالب ما از مثال های عملی به همراه سورس کد واقعی و ... استفاده کرده ام . خوشحال می شم اگه به سايت من سری بزنی و سپس نظرتو به من اطلاع بدی که آموزش در سايت ما چطوره و نقاط ضعف و کمبودهاش چيه ؟ آدرس آن را در زير قرار داده ام :
http://www.DeveloperStudio.ir
موفق باشی .

milade
شنبه 12 مرداد 1387, 18:29 عصر
خوب اموزش ساخت تم هم بزار دیگه(پیشرفته)

Alen
یک شنبه 13 مرداد 1387, 08:20 صبح
اگه كسي از دوستان منبعي (اگه ebook باشه كه عاليه) براي يادگيري ريز دستورات java script معرفي كنه ممنون ميشم

eAmin
یک شنبه 13 مرداد 1387, 10:36 صبح
سلام.

خلاف قوانین هست، برای همین یک ویزیتور مسیج واست می فرستم.

هرکس خواست، شما واسش بفرست.

moosa2007
یک شنبه 13 مرداد 1387, 12:07 عصر
در صورت امکان برای من هم ارسال نمایید
با تشکر

milade
یک شنبه 13 مرداد 1387, 16:18 عصر
برای من هم

blueboy
یک شنبه 13 مرداد 1387, 16:33 عصر
با سلام
اگه میشه برای من هم ارسال کنید
ممنون

eAmin
یک شنبه 13 مرداد 1387, 18:15 عصر
سلام.

دوستان من گفتم فقط برای یک نفر ارسال می کنم!

لطفا دیگه در خواست ندید، چون زیاد وقتش رو ندارم.

از اونهایی بگیرید که براشون فرستادم...

tnt_64
دوشنبه 14 مرداد 1387, 21:30 عصر
سلام
روش قرار دادن ساعت در كنار صفحه ي html؟

spiderman200700
دوشنبه 02 خرداد 1390, 17:43 عصر
سلام از اينکه می خوای JavaScript رو ياد بگيری ، خوشحالم و برام جالبه که گفتی نوشته ها و مطالبی رو خوندی ولی هيچ کدوم به دلت نشسته .
در همين زمينه می خواستم وب سايت خودم را بهت معرفی کنم . در سايت من آموزش کامل HTML , CSS , SQL و جاوا اسکريپت قرار دارد و در آموزش مطالب ما از مثال های عملی به همراه سورس کد واقعی و ... استفاده کرده ام . خوشحال می شم اگه به سايت من سری بزنی و سپس نظرتو به من اطلاع بدی که آموزش در سايت ما چطوره و نقاط ضعف و کمبودهاش چيه ؟ آدرس آن را در زير قرار داده ام :
http://www.DeveloperStudio.ir
موفق باشی .

دمت گرم.
سایتت خیلی عالی بود.
اگه بتونی زبان جاوا هم تو آموزشات اضافه کنی خیلی عالی میشه.
در کل، کم نظیر بود.:تشویق::تشویق::تشویق: