ورود

View Full Version : سوال: ADO یا BDE ؟؟؟

migrant
جمعه 11 مرداد 1387, 19:02 عصر
سلام
من یه پروژه کوچک با بانک اکسس دارم می نویسم . میشه برام توضیح بدید که از کدوم نحوه اتصال استفاده کنم ؟؟؟؟ ADO یا BDE ؟؟؟؟
من می خواهم برنامه رو که بهشون تحویل دادم دیگه نیاز به هیچ تنظیمات و پشتیبانی نباشه و تنها با نصب access بتونند از برنامه استفاده کنند .
میشه یکی از دوستان توضیح بده که چطور باید نوشته بشه این برنامه و چه کارهایی باید انجام بدم که بتونم بدون دردسر برنامه رو به مشتری تحویل بدهم ؟؟؟؟؟؟؟

etedali
جمعه 11 مرداد 1387, 22:26 عصر
با ADO ميتوني كار كني و بعد روي هر سيستم ديگه كار ميده .
بهتره برنامه تون را شروع كنيد هرجايي مشكل داشتيد بپرسيد تا به جواب برسيد اينجوري مشخص نيست كه از كجا بايد توضيح داد

Hsimple11
شنبه 12 مرداد 1387, 00:24 صبح
بهتر است در مورد انواع Connection ها در سایت جستجو کنید.

migrant
دوشنبه 14 مرداد 1387, 22:52 عصر
ممنون از همه دوستان
چند تا سئوال :
1- آیا تنظیماتی که انجام می دهم برای کامپوننت ADo Connection باید دوباره روی کامپیوتر مشتری هم انجام بشه ؟؟؟
2- آیا نیاز هست قبل از open کردن ADO Query قسمت Active آن رو برابر True قرار داد یا در هنگام Design هم اینکار رو انجام داد مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟
3- آیا میشه تست کرد که آیا دیتا بیس مورد نظر در مسیر پروژه وجود داره یا خیر ؟؟؟؟ اگه میشه کدش رو برام بنویسید . . . . . . می خواهم کاربر برنامه را در هر درایوی کپی کرد برنامه اجرا بشه . . . . .

Hsimple11
سه شنبه 15 مرداد 1387, 11:06 صبح
خیر. شما سری کامپوننتهای دیتااکسس را با برنامه ای که Setup خود را میسازید روی سیستم مشتری نصب میکنید. True کردن Active یا Open کردن دیتاست، هر دو یک معنی میدهند. چه در زمان اجرا چه طراحی. بسته به جاهای مختلف از آنها استفاده کنید.