ورود

View Full Version : سوال: VWD Express چی هست ؟

man_iran
جمعه 11 مرداد 1387, 22:42 عصر
تویه یکی از متن های آموزشی ساختن صفحات وب با ASP.Net دیده بودم که از برنامه Visyal Web Developer Express (VWD Express ) استفاده کرده بود
حالا برام این سوال پیش اومد که این همون برنامه ایه که با ویژوال استدیو 2005 نصب می شه یا اینکه جدا از اونه ؟
اگر یکی نیستند چه فرقی می کنن ؟

salehbagheri
جمعه 11 مرداد 1387, 22:51 عصر
ببين داداش تا حالا با مجموعه آفيس كار كردي؟!
سوال شما مثل اين مي مونه كه يكي با آفيس كار كرده باشه ولي ندونه Word چيه؟
VWD هم يكي از زير مجموعه هاي VS هست، با اين تفاوت (با آفيس) كه به تنهايي هم در بازار پيدا مي شه! (براي آنهايي كه حوصله نصب كل VS را ندارند!)

man_iran
جمعه 11 مرداد 1387, 23:29 عصر
ببين داداش تا حالا با مجموعه آفيس كار كردي؟!
سوال شما مثل اين مي مونه كه يكي با آفيس كار كرده باشه ولي ندونه Word چيه؟
VWD هم يكي از زير مجموعه هاي VS هست، با اين تفاوت (با آفيس) كه به تنهايي هم در بازار پيدا مي شه! (براي آنهايي كه حوصله نصب كل VS را ندارند!)

اول مرسی
دوم من این سوال را برای این پرسیدم که توی استدیو نامی از این برنامه ندیده بودم.
شک داشتم که همون قسمت new -> web Site یا اینکه چیزی دیگه است.
تازه وارد هستیم دیگه :لبخند:

حالا همون دیگه؟

milade
شنبه 12 مرداد 1387, 06:04 صبح
سلام
اینم یه برنامه برای برنامه نویسی asp.net هست که فقط امکان برنامه نویسی تحت وب میده(ساخت نرم افزار تحت وب و این جور چیزا محیا نیست)
البته میشه باهاش کار کرد ولی من visual studio.net 2008 رو توصیه می کنم چون یه نرم افزار کامله!!!
بای

مهدی کرامتی
شنبه 12 مرداد 1387, 07:22 صبح
Visual Web Developer Express Edition نسخه ای از ویژوال استودیو است که فقط دارای امکانات لازم برای توسعه برنامه های ASP.NET است و از امکانات دیگر ویژوال استودیو (مانند برنامه نویسی WinForms و ...) در آن خبری نیست.
Visual Web Developer در حقیقت بخشی از ویژوال استودیو است که برای توسعه وب بکار می رود و در هنگام نصب نسخه های حرفه ای و سازمانی ویژوال استودیو بصورت ادغام شده (و نه بصورت یک نرم افزار جداگانه) در محیط اصلی نصب می شود، اما نسخه Express Edition آن برای استفاده مبتدیان (با امکانات کمتر از نسخه ادغام شده) بصورت جداگانه عرضه می شود.

Marjan_pr
جمعه 06 دی 1387, 21:19 عصر
لطفا این موضوع رو بگید که Visual Web Developer 2008 امکاناتی خاصی داره که VS team 2008 نداره و یا اینکه برای WebApplicatiuon راحتر از VS میشه باهاش کار کرد ، کلا مزیتی داره یا نه ؟!!

Visual Web Developer نسخه ای غیر از Express داره ، از کجا میشه دانلودش کرد ؟

raminsoft
شنبه 07 دی 1387, 12:50 عصر
VS team 2008 کاملترین نسخه از Visual Studio است و نسخه Visual Web Developer 2008 نسخه رایگان است برای کسانی که نمیخواهند پول زیادی بابت خرید VS Team یا سایر نسخه ها بدهند. و به نظرم کلا Visual Web Developer 2008 را فراموش کنید چون نسخه بسیار ضعیفی از ویژال استدیو هست !
و هیچ مزیت یا امکاناتی نسبت به VS team 2008 ندارد که هیچ بلکه امکاناتش ضعیف تر هم هست !