PDA

View Full Version : لینک سرور و جاب

سار
شنبه 12 مرداد 1387, 10:24 صبح
یک جاب دارم که در اون Spی فراخوانی می شود که به یک لینک سرور(اوراکل) متصل شده و داده هایی را فراخوانی می کند.
مشکل اینجاست :

Job 'JobTransferData' : Step 1, 'Exec_Production_TransferData' : Began Executing 2008-08-02 10:50:00
Msg 7399, Sev 16, State 1, Line 1 : The OLE DB provider "MSDAORA" for linked server "OraArak" reported an error. Authentication failed. [SQLSTATE 42000]
Msg 7303, Sev 16, State 1, Line 1 : Cannot initialize the data source object of OLE DB provider "MSDAORA" for linked server "OraArak". [SQLSTATE 42000]
Msg 7412, Sev 16, State 1, Line 1 : OLE DB provider "MSDAORA" for linked server "OraArak" returned message "ORA-01004: default username feature not supported; logon denied ". [SQLSTATE 01000]

یعنی کاربر من نمیتونه به سیستم اوراکل متصل بشه
چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟

البته این خطا فقط در Job رخ میده و وقتی خارج از Job استور پروسیجر رو فراخوانی می کنم هیچ مشکلی نیست.
من تست کردم که وقتی با کار بر Windows به SQL وصل میشم به مشکل بر می خورم ولی من Job رو با sa ساختم چطور می تونم بهش بفهمونم که با sa رانش کنه نه با کاربر Windows؟

AminSobati
شنبه 12 مرداد 1387, 13:18 عصر
دوست عزیزم،
شما برای Linked Server لاگینها رو به چه شکل Map کردین؟

سار
شنبه 12 مرداد 1387, 13:24 عصر
اول روی sa قرار داده بودم ولی وقتی این مشکل پیش اومد یک کاربر روی Domail رو هم اضافه کردم و چون تو جستجو هام خوندم که Agent باید با این کاربر اجرا بشه، این کار رو هم کردم ولی اثری نداشت
ممنون میشم از راهنماییتون.

AminSobati
شنبه 12 مرداد 1387, 19:57 عصر
من متاسفانه پاسخ سوالم رو بصورت واضح نگرفتم. میتونین یک Screen Shot از صفحه Map کردن لاگینها پست کنین؟ یا دقیق تر توضیح بدین به چه شکل Map کردین

سار
یک شنبه 13 مرداد 1387, 08:32 صبح
متاسفم و این هم تصویر
لطفن راهنمایی کنید چون شدیدن به این موضوع نیاز دارم

AminSobati
یک شنبه 13 مرداد 1387, 23:46 عصر
در گزینه های پایین Be made using this security context رو انتخاب و به لاگین it انتقال بدین، آیا مشکل حل میشه؟ البته این راه اصولی نیست، ولی جوابش مهمه

سار
دوشنبه 14 مرداد 1387, 08:42 صبح
من این گزینه رو انتخاب کردم ولی نمیدونم منظور شما از انتقال به it چی بود
البته بعد از انتخاب این گزینه کماکان خطای اولی تولید میشه.
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید.

AminSobati
دوشنبه 14 مرداد 1387, 22:02 عصر
منظورم این بود که بعد از انتخاب گزینه، کاربر it و Passwordش رو اونجا تایپ کنین. ضمنا حتما باید قبلی رو از لیست Remove کنین (همون sa که در شکل وجود داره)

سار
سه شنبه 15 مرداد 1387, 10:39 صبح
واقعن از لطف شما و صبر شما سپاسگذارم با کاری که گفتیت و انجام دادم مشکلم حل شد