PDA

View Full Version : Reports & Report designer

kia1349
چهارشنبه 18 شهریور 1383, 06:46 صبح
موضوعات مربوط به طراحی گزارشات را در این قسمت مطرح کنید

reza_z
چهارشنبه 18 شهریور 1383, 09:52 صبح
با تشکر از مدیر بخش
1)ایا esc code های بار کد مربوط به چاپگر در vfp جواب میدهد ؟
2)مشکل در اجکت کردن کاغذ بعد از چاپ

لطفا راهنمایی فرمایید

kia1349
چهارشنبه 18 شهریور 1383, 18:49 عصر
توی ویندوز امتحان نکرده ام این کدها معمولا در زمان داس بکار گرفته میشدن
برای ویندوز تمام اختیارات با درایور است بهر حال میتوانید امتحان کنید

reza1357
چهارشنبه 18 شهریور 1383, 21:43 عصر
سلام
دوست عزیز قبلا در داس یکسری کد بود که پرینترها را کنترل می کرد الان هم زیاد در ویندوز کاربردی ندارند با توجه به امکاناتی که در ویندوز هست کسی دنبال این کدها نمی رود بعضی از این کدها در ویندوز جواب نمیدن و قابل استفاده نیستند
به عنوان مثال قبلا در داس برای اینکه یک کلمه یا متنی در چاپ فونت ان را بزرگ کنیم از کدی W1 و برای کوچک کردن ان از w1 که بستگی به کلمه w حروف بزرگ یا کوچک (اگر اشتباه نکنم) است

کلا در ویندوز بعد از چاپ کاغذ را اجکت می کند :متفکر:

rezaTavak
شنبه 21 شهریور 1383, 10:58 صبح
سلام

توی ویندوز چون همه چیزها را ویندوز چک میکند شما به طور مستقیم نمیتوانید از پورتهای LPT استفاده کنید. و اگر استفاده هم بکنید اسپلر چاپ واسطه است. من این موضوع را امتحان کرده ام.

reza_z
یک شنبه 22 شهریور 1383, 07:38 صبح
در مورد اجکت نکردن کاغذ بعد از چاپ هم راهنمایی فرمایید

habdolah
دوشنبه 23 شهریور 1383, 02:04 صبح
در دستور رپورت گزینه NoEject را بکار ببر.

rezamim
شنبه 04 مهر 1383, 07:30 صبح
سلام
میخواستم بدانم کسی راجع به امکان پرینت کردن گزارشات با فونتهایDraft اطلاعی دارد؟ آیا اینکار برای فونتهای فارسی امکان پذیر است؟ در فونتهای انگلیسی اینکار با گذشتن از درایور چاپگر امکانپذیر است ولی اگر اینکار را با فونتهای فارسی انجام دهیم مسلم است که کاراکترهای فارسی چاپ نمیشوند
از راهنماپی شما متشکرم

rezaTavak
سه شنبه 07 مهر 1383, 14:22 عصر
مسلما منظور شما DOs است و جواب بله است به شرطی که اون فونت تعریف شده باشه من دیده ام.

reza_z
سه شنبه 07 مهر 1383, 15:54 عصر
کسی نمی خواد جواب منو بده ؟؟؟؟
در باره اجکت نکردن کاغذ بعد از اتمام چاپ
:?:

reza1357
سه شنبه 07 مهر 1383, 17:39 عصر
میخواستم بدانم کسی راجع به امکان پرینت کردن گزارشات با فونتهایDraft اطلاعی دارد؟ آیا اینکار برای فونتهای فارسی امکان پذیر است؟ در فونتهای انگلیسی اینکار با گذشتن از درایور چاپگر امکانپذیر است ولی اگر اینکار را با فونتهای فارسی انجام دهیم مسلم است که کاراکترهای فارسی چاپ نمیشوند

اگر منظور شما در داس باشد با استفاده از فارسی ساز ایران سیستم این امکان وجود دارد

rezaTavak
چهارشنبه 08 مهر 1383, 15:15 عصر
در مورد اجکت کردن اگر بلد بودیم حتما جواب میدادیم.

rezamim
جمعه 10 مهر 1383, 09:01 صبح
دوستان عزیز
منظور من در VFP است و نه در Foxpro تحت داس.
در محیط داس اینکار بسیار ساده است

reza1357
شنبه 11 مهر 1383, 07:19 صبح
منظور من در VFP است و نه در Foxpro تحت داس.
فکر نکنم بشه :متفکر:

kia1349
یک شنبه 12 مهر 1383, 06:41 صبح
البته اگر شما ریپورت را بصورت داینامیک (مثل زمان dos و بدون report designer ) طراحی کنید (یک فایل prg) میتوانید کدهای لازم را به پرینتر ارسال کنید

rezamim
یک شنبه 12 مهر 1383, 10:45 صبح
اینطور هم نمیشود . به محض اینکه از درایور چاپگر عبور کند کار خراب میشود و اگر عبور نکند خرابتر!

reza_z
چهارشنبه 15 مهر 1383, 21:08 عصر
با سلا م به همه دوستان گرامی

من یه کامپوننت بار کد دارم که باید هنگام ساختن گزارشات به گزارشم اضافه کنم ایا راهی هست که مشکل من در vfp حل کنه ؟
ایا میشه گزارش با ACCESSباشه و تو برنامه vfp از گزارش accessاستفاده کنم ؟
اگر کسی راهی بلده لطفا من را راهنمایی کنید

binyaz2003
چهارشنبه 15 مهر 1383, 23:38 عصر
بهتر است شما با crystall report کار کنید که هم بتونید از کامپوننت بارکدتون تو کریستال استفاده کنید و از کامپوننت کریستال تو فاکس.
راستی این کامپوننت بارکد چه جوریه ؟چه فرمت هایی رو پشتیبانی میکنه ؟

binyaz2003
دوشنبه 25 آبان 1383, 19:02 عصر
سلام
چطوری یک گزارش با مشخصات زیر رو طراحی کنم و همه فیلدها توی یک جدول هستند
یک فیلد سال داریم یکی هم نوع(کتاب یا مقاله یا ...) یکی هم تعداد یکی هم قیمت
حالا می خوام بر اساس نوع و سال تعداد و مبلغ کل رو بنویسه برای همه نوع ها به ترتیب مثل زیر
کتاب
تعداد=5 قیمت=100
نشزیات
تعداد=20 قیمت=50
جمع کل : 1500
البته همه فیلدها هم کاراکترند با group هم کار کردم نتیجه نگرفتم :گیج:

kia1349
سه شنبه 26 آبان 1383, 06:10 صبح
راهش همون گروپه
ببین اشکال کارت در کجاست
گروپینگ توی فاکس خیلی خوب عمل میکنه مگر اینکه جداولت طوری طراحی شده باشند که دستور اس کیو ال شما درست کار نکنه
شما اول با دستورات اس کیو ال اطلاعاتتو دسته بندی و گروپینگ بکن و نتیجه اش رو توی یه کرسر یا جدول دیگه بریز هر وقت نتیجه گرفتی اونو بفرست به یه ریپورت

binyaz2003
یک شنبه 15 آذر 1383, 10:27 صبح
سلام
حالا اگر بخوام اینها همه در یک سطر باشن چی؟

kia1349
یک شنبه 15 آذر 1383, 13:30 عصر
باید با یه برنامه اونها رو به شکلی که میخواهی دربیاری
یه نگاهی به cross tab هم بنداز

binyaz2003
سه شنبه 08 دی 1383, 21:51 عصر
سلام
یک مشکل من چند تا فیلد کاراکتر دارم که به وسیله val به عدد و بعد در یک محاسبه شرکت میدم و نتیج هاش باید چاپ شه اما مشکل اینه که بعد از ویرگول 3 تا صفر اضافه می کنه که من با تابع int فعلا جلوشو گرفتم اما اگر حاصل محاسبات اعشاری شد چی؟

javad_hosseiny
شنبه 12 دی 1383, 20:52 عصر
1 - برای تنظیم حاشیه چپ در پیش نمایش چاپ و یا خود چاپ در vfp از چه دستوری باید استفاده کرد (set margin to( برای محیط داس جواب می داد و یا استفاده از متغیرهای داخلی خود فاکس پرو ولی در vfp جواب نمی دهد چه باید کرد؟
2 - (برای رفع مشکل خرابی پیش نمایش در محیط vfp7 آیا نیازمند به نصب برنامه خاصی است؟)
با تشکر

binyaz2003
شنبه 12 دی 1383, 21:28 عصر
پیش نمایش خراب هست بله اما در چاپ درست خواهد بود مطمن باشید
خود دست اندرکاران فاکس هم به این موضوع اشاره کردن

javad_hosseiny
یک شنبه 13 دی 1383, 20:16 عصر
بله در چاپ درست کار می کند ولی من می خواهم که در خود پیش نمایش می خواهم سالم باشد حال آن که در vfp8 درست کار می کند من شنیدم که sp2 مخصوص vfp7 آمده که اینگونه اشکالات در آن رفع شده است.
اما سوال من همچنان بی پاسخ مانده (حاشیه چپ در پیش نمایش چاپ)

kia1349
دوشنبه 14 دی 1383, 06:31 صبح
تنظیم حاشیه به طراحی ریپورت شما ارتباط داره
vfp7 سرویس پک 2 نداره (هز کی گفته خالی بندی کرده)
از فونتهای فیکس دز طراحی زیپورت خود استفاده کنید(نمونه این فونت را محمد منتظر الظهور) توی سایت گذاشته
2 تا ریپورت طراحی کنید یکی با همین فونت فیکس و یکی با فونتهای دلخواه خودتان
وقتی کاربر خواست پیش نماش را ببیند اون ریپورت طراحی شده با فونت فیکس رو رو صفحه بیارید و دکمه چاپ اونو غیر فعال کنید و وقتی خواست چاپ بگیرد اون یکی ریپورت رو به چاپگر بفرستید

binyaz2003
دوشنبه 14 دی 1383, 10:14 صبح
فونتهای فیکس
:گیج:

javad_hosseiny
سه شنبه 15 دی 1383, 10:05 صبح
پس برای تغییر حاشیه چپ در چاپ گزارشات چه باید کرد؟ (به صورت پیش فرض 5. اینچ می باشد) با تشکر

javad_hosseiny
سه شنبه 15 دی 1383, 11:49 صبح
و یا تغییرات دیگری که از طریق pagesetup به هنگام طراحی ریپورت می توانیم بدهیم آیا می توان از طریق برنامه نویسی آن را فعال کرد
و یا ریپورت خود را در زمینه سایز کاغذهای مختلف (a4,a3,a2,...) عوض کرد (البته از طریق کدنویسی و داخل برنامه و خود حاشیه چپ پیش نمایش چاپ (که همگی از طریق pagesetup) انجام می شود (البته لازم به ذکر است که در مورد تغییر کاغذ از طریق printer seting در قسمت تنظیمات چاپگر ویندوز این تغییر انجام می شود اما ریپورت فاکس بر روی هر کاغذی باشد کار خود را انجام می دهد و به تنظیم نوع کاغذ چاپگر ویندوز کار ندارد ولی اگر از طریق همین page setup مربوط به فاکس آن را تغییر دهیم این کار انجام می شود خلاصه همه درگیرهای ختم به گزینه pagesetup می شود ) ایا در این مورد می توانید راهنمای کنید! با تشکر

binyaz2003
سه شنبه 15 دی 1383, 15:09 عصر
البته قبلا به این سوال هم جواب داده شده
همونطور که میدونید تمام فرمها لیبلها گزارشها و ... همگی یک فایل دیگه با همون نام دارند که خودش یک جدول هست و تمام مشخصات اون رو داره و شما می تونید اون رو باز کرده و تغییرات لازم رو بدید و ببندین و گزارش بگیرین البته در این صورت دیگه باید اون گزارش مورد نظر رو exclude و همراه برنامه قرار بدین اگر همینجا جستجو کنید اطلاعات کاملی دستگیرتون میشه

javad_hosseiny
یک شنبه 20 دی 1383, 10:11 صبح
ممنون و متشکر ولی من هنوز پاسخم را راجع به نمایش نادرست در پیش نمایش فاکس 7 (که البته در فاکس 8 اصلاح شده و فقط در محیط پیش نمایش می باشد نه در چاپ) نگرفتم (البته اگر عبارات را بصورت وسط چین بکنیم حداقل این است که کمتر به حاشیه های اطراف فیلد (خطوط عمودی) برخورد می کند) ولی جواب مناسبی نیست ؟
در رابطه با چاپ نادرست (و پیش نمایش درست) در برخی فیلدها (مانند آدرس که دارای کاراکترهای بخصوص مانند خط تیره (-) در وسط عبارات فارسی هست) سبب می شود که از چپ به راست چاپ شود (یعنی براساس آن خط تیره از چپ تراز می شود) آیا می توان در این فیلد چاپی همانند textbox خود فرم از خصلت righttoleft استفاده کرد (خصلت بندی وسط چین ، چپ چین، راست چین جواب نمی دهد)

javad_hosseiny
یک شنبه 20 دی 1383, 10:26 صبح
البته با تشکر از آقای حیدری کیا (مدیر بخش) ولی فونتهای فیکس در پیش نمایش حالت خوبی ندارند (یعنی به زیبایی قلم های تروتایپ نمی رسد) و ثانیا من چگونه آیتم مربوط به چاپ را غیرفعال کنم و در کل منظورم این است که آیا امکان این است که با کپی کردن برخی از فایلها و فراخوانی آنها بصورت api پیش نمایش را از محیط فاکس 8 به محیط فاکس 7 بیاوریم

ProgrammingLove
یک شنبه 20 دی 1383, 11:13 صبح
... نمایش نادرست در پیش نمایش فاکس 7 (که البته در فاکس 8 اصلاح شده و فقط در محیط پیش نمایش می باشد نه در چاپ) نگرفتم

من این مشکل رو توی فاکس 8 هم دارم و اجباراٌ از فونت عرض ثابت استفاده کردم . شما توی فاکس 8 این مشکل رو ندارید مگه ؟ :گیج:

binyaz2003
یک شنبه 20 دی 1383, 15:21 عصر
چرا در 8 هم این موضوع درسته اما خیلی ضایع نیست

در برخی فیلدها (مانند آدرس که دارای کاراکترهای بخصوص مانند خط تیره (-) در وسط عبارات فارسی هست) سبب می شود که از چپ به راست چاپ شود (یعنی براساس آن خط تیره از چپ تراز می شود) آیا می توان در این فیلد چاپی همانند textbox خود فرم از خصلت righttoleft استفاده کرد (خصلت بندی وسط چین ، چپ چین، راست چین جواب نمی دهد)

شما باید از منوی format گزینه reading order رو right to left انتخاب کنید

naghdi
شنبه 24 بهمن 1383, 19:37 عصر
سلام
دوستان عزیز من یک سوال داشتم.

آیا این امکان وجود داره یک فرم در هنگامی که active هست با تمام اطلاعات موجود در فرم و با همام ساختار با یک title فرستان روی پرینتر

یا علی

rezaTavak
شنبه 24 بهمن 1383, 20:11 عصر
سلام

منظورتون چیه؟ مثال بزنید. منظورتون فرم چاپی است؟ یا فرم ورود اطلاعات؟

naghdi
یک شنبه 25 بهمن 1383, 11:36 صبح
سلام
منظور من فرم ورود اطلاعات است.

یعنی یک فرم ساختیم چند textbox طراحی شده اطلاعات هم وارد شده حالا تصمیم دارم این فرم را با تمام اطلاعات وارد شده چاپ کنم.

ممنون

rezaTavak
یک شنبه 25 بهمن 1383, 12:57 عصر
سلام

بله

فاکس پرو این قابلیت را نداره اما توی یکی از سایتها یک برنامه هست که تبدیل Scx که همان فرم ورود اطلاعات هست را به Frx امکان پذیر ساخته است. فکر کنم اسمش Scx2frx.zip باشه. الان دقیقا نمیدونم.

اما راه درست این که فرم خروجی هم طراحی بشه.

binyaz2003
یک شنبه 25 بهمن 1383, 19:23 عصر
در قسمت دانلود سایت www.vug.org یک کلاس به اسم obj2bmp هست که از هر کدام از آبجکتهای رو فرم که بخواید می تونید یک عکس (bmp) گرفته و چاپ کنید :sunglass:

naghdi
دوشنبه 26 بهمن 1383, 11:51 صبح
یک فایل پیدا کردم به نام Scx2prn یک توضیحاتی داده ولی دقیقا متوجه نشدم آیا فرم را روی پرینتر میفرسته یا نه ؟

میتونید با google پیدا کنید.

binyaz2003
دوشنبه 26 بهمن 1383, 14:18 عصر
همونطور که توضیح داده این برای فاکس داس هست
شما اون کلاسی رو گفتم پیدا نکردین؟
اون بهترین انتخابه

naghdi
دوشنبه 26 بهمن 1383, 16:47 عصر
سلام
بله من اون کلاس رو گرفتم ولی نتونستم از اون استفاده کنم.

این کلاس از کل فرم bmp میگریده یا از یک object خوب اگر از یک object بگیره بعد مشکل چیدن این bmp ها در کنار هم پیش میاد .

اگر راهی باشه که یک text file رو بشه به frx تبدیل کرد تا حدودی مشکل من حل میشه .

یا اگر بشه یک text file را به یک bmp یا pdf تبدیل کرد البته به شکل command خیلی از مشکلات حل میشه . مخصوصا pdf چون امکان ویرایش اون هم تا حدودی به شکل command وجود داره.

یا علی

binyaz2003
دوشنبه 26 بهمن 1383, 20:48 عصر
من استفاده کردم و مشکلی نداشتم از کل فرم هم عکس می گیره
در ضمن اگر بخواهید به pdf تبدیل کنید باید از ابزارها و برنامه های جانبی استفاده کنید
اگر تو سایتهای www.universalthread.com و www.vfug.org سر زده باشید حتما چند تایی رو می بینید که مجانی هم نیستند

binyaz2003
پنج شنبه 29 بهمن 1383, 10:06 صبح
سلام
اینم لینک یک فوروم فرانسوی که با API این مشکل رو حل کرده
http://www.atoutfox.org/articles.asp?ACTION=FCONSULTER&ID=0000000124
البته من فرانسه بلد نیستم . لینکشو تو www.universalthread.com پیدا کردم . البته در سایت www.news2news.com هم موجود است اما با پول
:sunglass:

naghdi
پنج شنبه 25 فروردین 1384, 09:16 صبح
سلام
یک سوال داشتم
چرا وقتی فایل exe میسازیم و اجرا میکنیم در قسمت report طراحی شده از reportoutput_ اشکال میگیره و پیش نمایش report دیده نمیشه.
ممنون

javad_hosseiny
پنج شنبه 25 فروردین 1384, 10:11 صبح
1 - می خواستم در دستور preiveiw گزارش چاپی در toolbar‌آیکون مربوط به چاپ نمایش داده نشود
2 - کلید ctrl+p به هنگام نمایش priview‌فعال باشد (یا به نحوی دیگر جهت چاپ صفحه ای خاص از گزارش چاپی (مثلا صفحه 10 از یک گزارش 40 صفحه ای)
3 - چگونه در priview یک فایل را نمایش دهیم و همانجا برای چاپ (در همان پیش نمایش چاپ) برای چاپ فایل ریپورت دیگری را به چاپگر بفرستیم

binyaz2003
پنج شنبه 25 فروردین 1384, 16:01 عصر
چرا وقتی فایل exe میسازیم و اجرا میکنیم در قسمت report طراحی شده از reportoutput_ اشکال میگیره و پیش نمایش report دیده نمیشه.
همچین مشکلی نداشتم تا حالا

- می خواستم در دستور preiveiw گزارش چاپی در toolbar‌آیکون مربوط به چاپ نمایش داده نشود
شما باید تولبار preview رو ویرایش کنید و همراه برنامه فایلهای dbf که resource برنامه هستد را کپی کنید

naderigh
شنبه 03 اردیبهشت 1384, 13:07 عصر
با سلام
من به یک مشکل جالب در report بر خوردم در ریپورت یک گروپ تعریف کرده ام و جمع زده میشود که مشکلی ندارد ولی در پایان صفحه جمع صفحه شامل( جمع صفحه جاری + اولین ردیف از صفحه بعد می اید)

Mohammad_Mnt
یک شنبه 04 اردیبهشت 1384, 00:48 صبح
شما توی ReportDesigner توی قسمت گروه بندی باید تیک NewPage رو بردارین

naderigh
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 07:17 صبح
اتفاقا تیک ندارد چون جمع را فقط در یک خط میخواهم و در هرصفحه چند سطر که شامل چند گروپ باشد را نیاز دارم :موفق:

binyaz2003
یک شنبه 18 اردیبهشت 1384, 20:09 عصر
سلام
من میخوام شماره ردیف در گزارشام بزارم برای این کار یک فیلد درست می کنم و recno() رو مقدارش قرار میدم یا یک variable میسازم که یکی یکی اضافه بشه اما چون از گروپ استفاده میکنم و فقط اطلاعات گروپ رو نمایش میدم شماره سط اشتباه در میاد مثلا وقتی 3 تا رکورد رو یک گروه میکنه شماره سط رو 3 میزنه در حالیکه باید یک باشه!!!

Mohammad_Mnt
یک شنبه 18 اردیبهشت 1384, 23:13 عصر
احتیاجی به Recno() نیست . توی همون گزارش یه متغیر درست کنید و قسمت Count را تیک بزنین ( همون جا که Sum و Average و .. هست )

binyaz2003
دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 00:10 صبح
یا یک variable میسازم که یکی یکی اضافه بشه
این و نوشتم بازم کاری رو که گفتین امتحان کردم اما شاید منظورم رو درست نگفتم من در واقع همه فیلدها رو در قسمت footer گروپ میزارم و شماره ردیف هم همونجا

kia1349
دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 06:19 صبح
روش کارت ایراد داره
ردیف باید در detail باشه و تنظیمات مزبوط به ریست شدن اون هم انجام بشه اونوقت دیگه کاری به این نداره که ریپورت شما ساده است یا گروپ داره و یا ......

binyaz2003
دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 08:40 صبح
ریپورت هام این شکلی هستند راه حل؟

kia1349
دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 10:11 صبح
دلیل اینکه detail band رو خالی گذاشته ای چیه

Mohammad_Mnt
دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 19:41 عصر
یه سوال هم من بپرسم ؟
موقع پیش نمایش ( Preview ) حروق کش نمی آد ؟

naghdi
سه شنبه 20 اردیبهشت 1384, 17:00 عصر
سلام
من می خواهم به تعداد یک متغیر که از قبل دریافت شده همام متغیر یا متغیر دیگری را در report
طراحی و چاپ کنم
تعداد تکرار متغیر در چاپ از 1 الی ... باشد.
ممنونم

binyaz2003
سه شنبه 20 اردیبهشت 1384, 18:45 عصر
دلیل اینکه detail band رو خالی گذاشته ای چیه
چون فیلدهای تکراری دارم و نباید چاپ شوند

موقع پیش نمایش ( Preview ) حروق کش نمی آد ؟
کش نمی اد اما به هم میریزه اگر از tahoma استفاده کنم اما اگر از courier new استفاده کنم از جاشون حم نمیخورند

naderigh
چهارشنبه 25 خرداد 1384, 07:18 صبح
با سلام
من در یک گزارش از فیلد memo استفاده کرده ام حال مشکلم این است که فاصله خطوط منظم نیست یعنی فاصله خطوط یک پاراگراف کمتر از فاصله بین دو پارگراف میباشد در صورتی که در موقع ثبت فاصله یکنواخت است

naderigh
یک شنبه 05 تیر 1384, 09:17 صبح
اقایان لطفا :kaf:

rezaTavak
یک شنبه 05 تیر 1384, 12:35 عصر
سلام

منظورتون را دقیقتر بگید. من منظورتون را نفهمیدم.

naderigh
یک شنبه 05 تیر 1384, 12:49 عصر
من بسیار متشکرم از عنایت شما
ببینید همانطوری که گفتم در ریپورت از فیلد memo بهره بردم و همانطوری که مستحضرید فیلد memo ممکن است چندین پارگراف و هر پارگراف نیز ممکن چند خط باشد با توجه به گزارش فاصله خطوط یک پاراگراف کمتر است از فاصله اخرین خط یک پارگراف با اولین خط از پاراگراف بعدی
یا بعبارتی دیگر
شما در فیلد memo جمله ای را ثیت نموده اید و میخواهید جمله بعدی را ثبت نماپید حال با enter خط و سطر را جداد میکیند منظورم فاصله خطوط جمله اول کمتر است از اخرین خط جمله اول با اولین خط از جمله دوم

naderigh
یک شنبه 05 تیر 1384, 13:09 عصر
من از لطف شما کمال استفاده را ببرم اگر زحمتی نیست این جدول و ریپورت و... یک نگاهی بفرمائید و سپس به من بگید که اشکالم در کجاست
جهت اطلاع جمع پایان صفه اورده شده که در pdf نیز مشهود است جمه پایان صفحه جمع همان صفحه است + اولین ردیف از صفحه بعد :موفق:

rezamim
دوشنبه 06 تیر 1384, 22:04 عصر
بنظر من اشکال در این است که شما ردیف مربوط به جمع کل را در page footer قرار داده اید. اگر یک Group دیگر ایجاد کنید و این سطر را در آن قرار دهید مشکلتان حل میشود . این اشکال به این دلیل است که اندازه page footer باید ثابت بماند و به همین دلیل کمبود آنرا با امتداد دادن خط عمودی و در نتیجه عدم یکسان بودن ردیف آخر جبران میکند.

naderigh
سه شنبه 07 تیر 1384, 07:31 صبح
با تشکر از عنایت شما
هدف من از بازکردن بیش از حد page footer کوچک نمودن طول صفحه بوده ولی شما امتحان نماپید اگر که فقط یک خط باشد مشکل همچنان هست
در مورد باز کردن group جدید منظورتان چه گروپی است چون با summary band نیز همین مشکل هست

rezamim
سه شنبه 07 تیر 1384, 16:11 عصر
دوست عزیز
بنظر من نحوه درست کردن جدول شما هم صحیح نیست . البته دوستان دیگر هم نظر بدهند. ولی شما برای ایجاد خطوط عمودی از یک خط که تمامی نواحی را میپیماید استفاده کرده اید.
من همان گزارش شما را بازسازی کرده ام . ببینید این بهتر نیست؟

naderigh
چهارشنبه 08 تیر 1384, 07:23 صبح
با تشکر
من جمع پایان هر صفحه را میخواهم :موفق:

naderigh
سه شنبه 14 تیر 1384, 13:02 عصر
اقایان مدد :sorry:

rezaTavak
سه شنبه 14 تیر 1384, 15:01 عصر
سلام

در قسمت Calculate /Rest به جای End of report از End of page استفاده کنید.

rahro
سه شنبه 14 تیر 1384, 19:54 عصر
چگونه میشه از یک آرایه در یک ریپورت استفاده کرده آیا فقط باید آرایه را به صورت public تعریف کرد؟

rezaTavak
سه شنبه 14 تیر 1384, 22:58 عصر
سلام

میشه در قسمت Variable هم تعریف کرد.

اما هدفتون چیه از آرایه؟

rahro
چهارشنبه 15 تیر 1384, 04:15 صبح
سلام

میشه در قسمت Variable هم تعریف کرد.

اما هدفتون چیه از آرایه؟
سلام وقت شما بخیر
برنامه یک پروژه پرسنلیست. در فرم ثبت مرخصی روزانه من مجبورم اطلاعات را ازسه بانک ( 1- بانک ثبت مشخصات 2- بانک ثبت واحدهای سازمانی 3- بانک کارت مرخصی) استخراج کنم و در نهایت بعد از گرفتن مدت مرخصی جدید و ثبت, امکان چاپ فرم مرخصی روزانه را فراهم کنم در فرم مرخصی روزانه هم باید دقیقا مشخصات دقیق پرسنل و نام واحد سازمانی و اطلاعات دقیق مرخصی استفاده شده و مانده و ذخیره مرخصی درج گردد .!!بنابراین میخواهم اطلاعات را به یک ریپورت بفرستم برای اولین تجربه !

kia1349
چهارشنبه 22 تیر 1384, 06:02 صبح
سعی کنید از امکانات گزارشگیری در فاکس 9 استفاده کنید
وظیفه مولتی دیتیل باند همین است

rahro
جمعه 24 تیر 1384, 04:09 صبح
سلام
من هر چه سعی کردم نتوانستم اعداد ریپورت خود را با پرینتر - فارسی چاپ کنم اشکال کار کجاست خواهش میکنم راهنمایم کنید

javad_hosseiny
شنبه 25 تیر 1384, 02:18 صبح
اگر منظورتان انگلیسی چاپ شدن اعداد است اشکال از فونت شما است برای این کار باید شما فونتتان را دست کاری کنید و یا اینکه از فونتهای که دارای قلم اعداد فارسی هستند استفاده کنید (مانند فونت های پارسا 2001) والبته فکر کنم دیده بودم یکی از دوستان در این سایت برای قلم tahoma نیز همچین کار کرده بود

rahro
شنبه 25 تیر 1384, 04:53 صبح
سلام
متشکرم !

reza_z
دوشنبه 24 مرداد 1384, 13:45 عصر
سلام به همه دوستان
اگه پروژه اجرایی exe شده باشه میتونیم به صورت runtime تغییراتی در page setup گزارشم به وجود آورم؟؟
در صورت امکان راهنمایی فرمایید

m_shafizadh
دوشنبه 21 شهریور 1384, 16:12 عصر
reza_z جان
در dos در دستور report from *** دستور NoEject را بگذارید

repo form*** to file &txtfile nocon NOEJECT

m_shafizadh
دوشنبه 21 شهریور 1384, 16:16 عصر
reza_z جان

در صورتی که فایل EXE شده باشه فکر نمیکنم بتوان تغییراتی انجام داد مگر اینکه با برنامه REFOX برنامه باز کنید و پس از تغییرات دوباره EXE کنید

پدرخوانده
شنبه 02 مهر 1384, 15:48 عصر
مشکلی دارم بدین صورت که می خواهم محتوی یک editbox را به چاپگر بفرستم (مثلا به نام notepad.edit1.value) ولی وقتی آن را در ریپورت خودم صدا می زنم پیغام عدم شناسایی (نشناختن) را می دهد ، همین مشکل را نیز به هنگام فراخوانی این object در فرم های دیگر نیز دارم . (از دستور Public خواستم استفاده کنم نشد (پیغام داد که فقط برای متغیرها و آرایه های مورداستفاده قرار می گیرد) )
(در پاسکال یا دلفی معمولا وقتی نام فرم را ما در ابتدای فرم دیگر بصورت یونیت (با دستور uses) صدا می زدیم امکان فراخوانی کلیه محتویات آن فرم را با پیشوند نام فرم برایمان فراهم می کرد . آیا در ویژوال فاکس چنین امکانی هست؟!

rezaTavak
یک شنبه 03 مهر 1384, 08:20 صبح
سلام

البته!

باید فرم را به صورت Public تعریف کنید مثلا در Init بنویسید:

frmNotePad = THIS

حالا اگر frmNotePad یک Public باشد می توانید به فرم هرجا دسترسی داشته باشید.

پدرخوانده
یک شنبه 03 مهر 1384, 10:53 صبح
با تشکر
و مشکلی دیگر
در قسمت طراحی صفحات چاپی به علت ارتباط مستقیم با دیتابیس حتما باید جدولی باز باشد تا صفحه گزارش شما چاپ شود (و به تعداد رکورد موردنظر آن را تکرار می کند)
خوب حالا اگر ما گزارش چاپی داشتیم که مثلا قرار بود آرایه ای را چاپ کند و یا اینکه محتوی یک object را چاپ کند (یعنی به جدول ارتباطی نداشته باشد) چه باید کرد؟ (اگر با select ناحیه ای که جدولی باز نیست باز کنیم اصلا گزارش چاپی عمل نمی کند) به عنوان راه حل موقت من یک جدول موقت مثلا مثل
CREATE CURSOR temp_rec(rec n(1))
ایجاد کردم و یک رکورد خالی ایجاد کردم تا گزارش دلخواه مرا داد
حالا سوال اینکه بدون اینکه بخواهیم جدولی را باز کنیم آیا می توان گزارش چاپی گرفت (چه ریپورت و چه لیبل؟)

kia1349
یک شنبه 03 مهر 1384, 15:57 عصر
اگر از ریپورت داینامیک با دستورات say @ استفاده کنید میشه ولی این روش سنخیتی با کاری که شما میخواهید بکنید
نداره و لزوما از همین روشی باید استفاده کنید که خودتان ذکر کردید

kia1349
یک شنبه 03 مهر 1384, 16:26 عصر
راستی یادم رفت بگم این بخش رو حتما مطالعه کن چون ورژن 9 یه امکانات جالبی داره که ممکنه بدردت بخوره
http://msdn.microsoft.com/vfoxpro/default.aspx?pull=/library/en-us/dnfoxgen9/html/VFP9Reports2.asp

rahro
دوشنبه 04 مهر 1384, 05:03 صبح
سلام
آیا در ویژوال فاکس میشه از یک بانک بنا به سلیقه کاربر در هر وقت گزارشی خاص را چاپ کرد
مثلا فرض کنید بانک ما شامل مشخصات کامل یک فرد باشه و کاربر بخواهد با تیک زدن بعضی از انها تنها مواد دلخواه خود را چاپ کند عملی مثل ویزارد!؟ یادتان باشد میخواهم به صورت یک برنامه ارائه دهم

rezaTavak
دوشنبه 04 مهر 1384, 08:01 صبح
سلام

بله.

اما این کار به کار زیادی احتیاج داره.

من برای اینکار یک برنامه نوشته ام که از SELECT SQL استفاده میکنه و QuikReport میسازه.

javad_hosseiny
دوشنبه 04 مهر 1384, 09:53 صبح
بله البته یک مورد راحتش را نیز من نوشتم بدین صورت که لیستی از فیلدهای جدول فعال را نمایش داده و فیلدهای مربوطه برای چاپ را شما انتخاب می کنید (مشابه حالت ویزارد خود ریپورت فاکس) و سپس با استفاده از دستور CREATE REPORT کلیه فیلدهای انتخاب شده را بصورت ویزارد برای چاپ آماده می کند نکته کار این است که خوب طبیعتا نام فیلدها در تیتر ستون ها نمایش داده می شود (در خود نمایش فیلدها در فرم و در انتخاب فیلدها توانسته ام با آرایه لیستی از نامهای فارسی به جای نام فیلد بگذارم (تا در حالت انتخاب فیلد فارسی (نام فیلدها) باشد) ولی در ریپورت سازی نشد (یعنی اینکه در خود ریپورت نام فیلدها (که خوب طبیعتا انگلیسی هستند) انتخاب می شود) (البته اگر بصورت SELECT SQL نیز استفاده شود نهایتا در گزینش فیلدها بصورت عبارت فارسی مشکل پیدا می شود (برخی از حروف فارسی را به عنوان نام فیلد قبول نمی کند))

و البته مشابه این کار را نیز برای ایندکس سازی نیز گذاشته ام (یعنی انتخاب فیلد جهت مرتب سازی اطلاعات یک جدول ولی آنجا که دیگری نیاز به خروجی قابل نمایش نبود چنین مشکلی نیست)

آقای توکل اگر در ریپورت سازی شما این مشکل حل شده خوشحال میشم توضیح دهید؟!

rezaTavak
دوشنبه 04 مهر 1384, 13:29 عصر
سلام

انشاء الله من این برنامه را برای شما آماده میکنم و Upload میکنم. تا همه عزیزان روی آن کار کنند. فقط فعلا درگیر ساخت شرط هستم.

binyaz2003
دوشنبه 04 مهر 1384, 14:50 عصر
آقای حسینی فایل SCT رو نزاشتین!

javad_hosseiny
دوشنبه 04 مهر 1384, 15:26 عصر
امان از عجله
به هر حال می بخشید لینک قبلی تصحیح شد

rahro
چهارشنبه 06 مهر 1384, 14:47 عصر
سلام
در ریپورت خود خواستم یک عبارت 100 کارکتری را برای جم جور کردن گزارش در 5 سطر قرار
دهم دراین عبارت کارکتری همیشه یک تاریخ در شرح وجود دارد که این تاریخ در نمایش درست دیده
ولی در چاپ تمام شرح مربوطه را به هم میریزد فقط در صورتی که تاریخ را در بین شرح به این
صورت بنویسم مشکل حل میشود 01_12_84 آیا این مشکل راه حلی دارد.

sassan
چهارشنبه 06 مهر 1384, 16:45 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز ... خیلی خوشحالم که این سایت را پیدا کردم و میتوانم به جمع شما بپیوندم ... مخصوصا از نظرات اساتیدی چون آقایان توکلی - کیا و حسینی بسیار لذت بردم . امیدوارم که ما را نیز در جمع خود قبول نمائید .
با این مقدمه سئوالی از دوستان داشتم که اگر بتوانند کمک کنند منون می شوم .
من برنامه های مختلفی را نوشته ام و تا کنون چند مورد پیش آمده که کاربران می خواهند فرم های گزارششان را بصورت برنامه ای در اختیارشان قرار گیرد تا با جابجایی object های مختلف توسط خود کاربر ... گزارش مورد نظر را آماده نمایند ... بطور مثال چاپ اطلاعات یک چک ... که با تغییر نوع دسته چک احتمال جابجایی objectها نیز بوجود می آید ... آیا می توان Report های تهیه شده را بدون اینکه فاکس پرو (محیط محاوره ای آن را )را لود کنیم در برنامه بصورت یک فرم در دسترس کاربر قرار داده و پس از تغییرات توسط کاربر نیز ذخیره و قابل اجرا گردد ؟
امیدوارم که توانسته باشم منظورم را رسانده باشم و منتظر جواب شما دوستان هستم .

binyaz2003
چهارشنبه 06 مهر 1384, 22:27 عصر
بله منظور رو کامل رساندد
من این کار رو تجربه کردم همانطور که می دانید فرم ها و گزارشات و لیبیل ها و ... همه یک بانک اطلاعاتی هستند که شما می توانید با دستور ساده use از آنها مثل یک جدول استفاده کنید هر شی یک رکورد رو به خودش اختصاص میده و شما می توانید مشخصات هر شی را عوض کنید برای اینتر فیس هم می توانید یک فرم ایجاد و اشیا گزارش را شبیه سازی کنید و در آخر جدول را آپدیت کنید البنه در اینصورت دیگه نمی توانید گزارشها را در برنامه include کنید در حالت ایده عال می توانید یک کلاس بنویسید که فایل گزارش را باز کرده اشیا و محل آنها را تشخیص و بر روی فرم بسازد و در آخر نیز مشخصات را آپدیت کند.
در ضمن خوش آمدید

sassan
پنج شنبه 07 مهر 1384, 08:28 صبح
جناب آقای بی نیاز

با سلام و تشکر فراوان ... کمک بسیار زیادی به من کردید ... گو اینکه قضیه قدری مشکل است ( منظور خواندن رکوردها و ایجاد یک اینترفیس بدین منظور می باشد ) ولی ایده بسیار عالی بود . :تشویق:

کسی از دوستان هست که در این رابطه کار کرده باشد ؟ :لبخندساده آخه ما دیگه برای این کارا پیر شدیم .

با تشکر مجدد

rezaTavak
پنج شنبه 07 مهر 1384, 08:55 صبح
سلام
در ریپورت خود خواستم یک عبارت 100 کارکتری را برای جم جور کردن گزارش در 5 سطر قرار
دهم دراین عبارت کارکتری همیشه یک تاریخ در شرح وجود دارد که این تاریخ در نمایش درست دیده
ولی در چاپ تمام شرح مربوطه را به هم میریزد فقط در صورتی که تاریخ را در بین شرح به این
صورت بنویسم مشکل حل میشود 01_12_84 آیا این مشکل راه حلی دارد.

سلام

به دلیل اینکه / و - یک کاراکتر انگلیسی است و در RTL فکر میشه که باید چپ به راست باشه. و در ضمن _ یک جدا کننده نیست اما اون دوتا جدا کننده محسوب میشه و RTL به اشتباه می افته.

با استفاده از فاصله این را امتحان کن شاید بشه 01 / 12 / 84

یعنی بین اسلش ها فاصله بذار.

اگه نشد یک کد بود که الان یادم نیست برات میذارم تا عبارات فاسی درست بشه.

binyaz2003
پنج شنبه 07 مهر 1384, 09:47 صبح
البته من در چند تا برنامه خارجی که اتفاقا با فاکس بود دیدم که پنجره طراحی ریپوزت را باز می کنند برای کاربر یعنی Modify Report

sassan
پنج شنبه 07 مهر 1384, 10:00 صبح
:متعجب:
فکر نمیکنم ... بدون محیط محاوره ای فاکس بشه این کار را کرد .

rezaTavak
پنج شنبه 07 مهر 1384, 11:17 صبح
سلام

چرا میشه.

sassan
پنج شنبه 07 مهر 1384, 11:20 صبح
:لبخندساده

rahro
جمعه 08 مهر 1384, 06:55 صبح
جناب تاوک سلام
دقیقا" گفته شد درست بود موقعی که تاریخ را با فاصله چاپ کنم مشکل حل میشه ولی این یک راه کار منطقی نیست و نمیشه به کاربر بگوئیم به این روش عمل کند شما راه کار خاصی ندارید؟
فکر کنم حرف از یک فرمول خاص زدید میشه راهنمایی کنید.
متشکرم

rezaTavak
جمعه 08 مهر 1384, 20:12 عصر
سلام

من فکر کردم قسمتی از برنامه نویسی شما است اجازه دهید کمی فکر کنم.

binyaz2003
شنبه 09 مهر 1384, 01:25 صبح
شما حتما عبارت مذکو را از ترکیب چند عبارت می سازید پس این کار را (فاصله گزاری) به یک تابع بسپارید و تابع را با تاریخ بعنوان پارامتر صدا بزنید.

rahro
شنبه 09 مهر 1384, 13:27 عصر
نه جناب بی نیاز:
من فقط تکست باکس مریوطه را به چند سطر ( با کشیدن طول تکست باکس) تقسیم کردم همین وبس!؟

rezaTavak
شنبه 09 مهر 1384, 19:05 عصر
سلام

رویداد LoatFocus را طوری تنظیم کنید که اگر به تاریخ رسید آنرا درست کند.

rahro
یک شنبه 10 مهر 1384, 16:36 عصر
سلام جناب تاوک
منظور شما اینه که حتما باید تاریخ با فاصله نوشته بشه تا در چاپ درست در بیاد!!!! یعنی هیچ راه حل دیگه ای نیست؟؟؟؟؟!

rezaTavak
یک شنبه 10 مهر 1384, 17:11 عصر
سلام

خب باید با مشکلات نرم افزار کنار اومد یا اون را خرید و از میکروسافت خواست که این مشکل را حل کنه.

rahro
دوشنبه 11 مهر 1384, 01:13 صبح
به نظر شما شبیه ترین حروف بین حروف به این علامت / چیه که جایگزینش کنم؟
توی کدهای اسکی آیا چینین حرفی وجود دارد؟
آیا میشه با یک نرم فزار طراحی فونت این مشکل رو حل کرد مثلا یک کد غیر استفاده رو تغییر داد؟؟

binyaz2003
دوشنبه 11 مهر 1384, 08:47 صبح
Font Creator

rahro
سه شنبه 12 مهر 1384, 18:16 عصر
جناب بی نیاز سلام منظورتان را نفهمیدم!؟
راستی دوستان:
چه طور میشه گنترل پرینتر رو در ویژوال در دست گرفت . جناب حسینی از توابع خطا استفاده کرده بودند ولی برای من که کار نکرد؟! منظور اینه مثل محیط داس اگر چاپگر روشن نبود به کاربر بگوید که چاپگر را اماده کند!؟
از توابع محیط داس هم استفاده کردم جواب نداد

پدرخوانده
سه شنبه 12 مهر 1384, 19:31 عصر
من نسبت به پیش نمایش محیط چاپ در ویژوال مشکل دارم بدین صورت که تا هنگامی که چاپگری نصب نشده عملیات پیش نمایش چاپ به درستی کار می کند ولی پس از نصب هر گونه چاپگری فونت فارسی در حالت راست چین بیش از حد راست رفته (از کادر خارج شده) و باعث نازیبایی و عدم خواندن اطلاعات می شود
(و البته عدم راست چین شدن (از راست به چپ نوشتن مطالب) نیز به این نکته اضافه شود)
برای این منظور چه باید کرد؟
(البته با جستجو مطالب آقای توکل را خواندم که برنامه ای جهت پیش نمایش چاپ ارائه داده بودند ولی متاسفانه لینک دان لود آن را بدست نیاوردم اگر لینک آپلود آن را مشخص کنند ممنون می شوم.
و در جایی آقای حیدری کیا اشاره به فونت با عرض ثابت کردن که جهت پیش نمایش از آن استفاده کرده و جهت چاپ از فونت های تروتایپ ولی متاسفانه مجددا بنده لینک دان لود آن را پیدا نکردم؟
(درضمن طبق صحبت آقای بی نیاز که گفته اند فونت courier new مشکل ندارد (جهت عدم بهم ریختن مطالب) چک کردم هنوز مشکل باقی است، (و حتی فونت جدیدی که یکی از دوستان نیز گذاشته بودند نیز دان لود کردم (به همین نام فونت ) با اون فونت هم مشکل دارد)
و درضمن چگونه در tooltip مربوط در حالت پیش نمایش چاپ می توان بر آیکون چاپ کنترل کرد (یعنی اینکه یا disable شود و یا درصورت کلیک فایل ریپورت دیگری به پرینتر ارسال شود)
و در کل چرا مطالب فارسی با اینکه در تنظیمات گزینه right-to-left ست شده باز هم در خواندن مطالبی که دارای کاراکترهای خاص مانند : ، - هستند با مشکل مواجه هست (مثل آدرس) )

و نهایتا دوستان برای حل مشکل پیش نمایش چاپ در برنامه هاییشان از چه تکنیکی استفاده می کنند
و آیا این مشکل در تمامی نسخه های ویژوال فاکس هست یا نه؟ (و آیا امید تصحیح آن در نسخه های آینده هست یا خیر؟)

rahro
پنج شنبه 14 مهر 1384, 16:55 عصر
جناب بی نیاز سلام منظورتان را نفهمیدم!؟
راستی دوستان:
چه طور میشه کنترل پرینتر رو در ویژوال در دست گرفت . جناب حسینی از توابع خطا استفاده کرده بودند ولی برای من که کار نکرد؟! منظور اینه مثل محیط داس اگر چاپگر روشن نبود به کاربر بگوید که چاپگر را اماده کند!؟
از توابع محیط داس هم استفاده کردم جواب نداد
هیچکس نمی تواند در این مورد مرا راهنمایی کند

rezaTavak
پنج شنبه 14 مهر 1384, 17:44 عصر
سلام

چون اینکار بر عهده ویندوز است شما نمی بایست کاری کنید.

binyaz2003
پنج شنبه 14 مهر 1384, 22:01 عصر
با سلام
شما 2 راه دارید اگر دقت کرده باشید استفاده از فونت courier new به جای tahoma تفاوت را کاملا احساس می کند
راه دیگه استفاده از نسخه 9 ویژوال فاکس 9 و شی reportlistener هست که بدون هیچ مشکلی گزارشات شما را رندر می کند اما مشکل آن هم کم شدن سرعت است که در یک رایانه با پنتیوم 2 یا 3 و 10-20 صفحه گزارش به چشم می خورد
در مورد قضیه right to left باید مطالب آقای توکل را کامل بخوانید تا متوجه بشید

rezaTavak
جمعه 15 مهر 1384, 18:01 عصر
سلام

یکی از دلاپلی که من از نگارش ۷ به بالا استفاده نمی کنم اینه که در ویندوز ۹۸ درست اینها شاید کار نکنه و من نمی تونم کاربر را مجبور به استفاده از سیستم عامل بخصوصی بکنم.

javad_hosseiny
شنبه 16 مهر 1384, 09:30 صبح
خوب چه اشکالی در استفاده از ویژوال 8 و 9 در محیط ویندوز 98 هست (الان خروجی برنامه های بنده در هر دو محیط کار می کند)
اگر منظورتون بحث پیش نمایش چاپ است نیز برتری 7 به 9 در چیست؟ (در هر دو یا در تمامی نسخه های با فونت های فارسی و راست چین کردن مطلب مشکل دارد)
به عنوان پیشنهاد بررسی شود آیا امکان این است که با استفاده از کدهای api به هنگام پیش نمایش عملیات چاپ کلیه چاپگرهای نصب شده حذف گردند (یا اصطلاحا disable) شوند وبعد از پیش نمایش بازگردانی گردند (چون توجه دارید در حالتی که چاپگر نصب نیست ، مشکلی در پیش نمایش نیست) و یا اینکه در درایوهای چاپگر تغییر و تحولی داد .

rezaTavak
یک شنبه 17 مهر 1384, 10:14 صبح
سلام

یک نگاهی به اینها بکنید:

System Requirements
To use Microsoft Visual FoxPro 7.0, you need:

Minimum Requirements
Processor PC with Pentium-class processor

Operating System Microsoft Windows 98 or later
Microsoft Windows NT 4.0 with Service Pack 6 or later
Windows 2000 with Service Pack 1 or later

Memory 64 megabytes (MB) of RAM minimum; 128 MB or higher recommended

Hard Disk 115 MB of available hard-disk space for typical installation; 200 MB maximum, 50 MB of additional hard-disk space for Microsoft Visual FoxPro 7.0 Windows Component Update
Additional hard-disk space required for a typical install of the following options: 44 MB for Microsoft SQL Server 2000 Desktop Engine; 60 MB for MSDN Library, 1.8 GB maximum. Actual requirements will vary based on your system configuration and the features you choose to install

Drive CD-ROM drive

Display Super VGA 800 X 600 or higher-resolution monitor with 256 colors

Mouse Microsoft Mouse or compatible pointing device

فاکس 9

Computer: PC with a Pentium class processor.

Peripherals: Mouse or pointing device

Memory: 64 MB RAM (128 MB or higher recommended)

Hard disk space:

Visual FoxPro Prerequisites: 20 MB

Visual FoxPro Typical Install: 165 MB

Visual FoxPro Maximum Install: 165 MB

Video: 800 x 600 resolution, 256 colors (High color 16-bit recommended)

Operating system: Developing applications with Visual FoxPro is supported only on Microsoft Windows 2000 Service Pack 3 or later, Windows XP and Windows Server 2003. You can create and distribute run-time applications for Windows 98, Windows Me, Windows 2000 Service Pack 3 or later, Windows XP and Windows Server 2003.

یعنی برنامه نوشته شده با فاکس 9 در 98 اجرا میشود اما خود فاکس در 98 اجرا نمیشود!

البته چون من واقعا نمیدانم که کسی که برنامه من را استفاده میکند از چه سیستم عاملی استفاده میکند و برنامه پیش نمایشی که من ساخته ام روی ورژن 9 کار نکرد مجبورم که از نگارش 7 استفاده کنم.

البته اگر مشکل پیش نمایش حل شده باشد من از نگارش 9 استفاده خواهم کرد.

rahro
جمعه 20 آبان 1384, 05:24 صبح
سلام دوستان
ریپورتی که من درست کرده ام بر روی چاپگر اپسون ال کیو به خوبی جواب میدهد ولی به محض نصب چاپگر لیزری خطای سیستماتیک ویندوز را صادر میکند . جالب اینجاست سایر گزارشات من درستند و تنها یک نمونه هست که این مشکل رو داره .
به نظر شما مشکل کار کجاست

naderigh
شنبه 21 آبان 1384, 11:35 صبح
دوست عزیز احتمالا شما نوع کاغذ را از a4 بیشتر گرفته اید

rahro
یک شنبه 22 آبان 1384, 05:49 صبح
سلام
نه توی پروپرتیس چک کردم درست بود

rezaTavak
یک شنبه 22 آبان 1384, 07:37 صبح
سلام

خطاش چیه؟ یعنی پرینتر آماده نیست؟

binyaz2003
یک شنبه 22 آبان 1384, 16:45 عصر
قابل توجه آقای رهرو که می خواستناز یک آرایه ریپورت بگیرن!
در قسمت دانلود سایت www.universalthread.com کلاسی به همین منظور آپلود شده البته من امتحانش نکردم

rahro
دوشنبه 23 آبان 1384, 04:47 صبح
سلام
جناب تاوک: خیر خطای سیستماتیک ویندوز میده که میخواد این گزارش را به میکروسافت گزارش بده یا خیر
جناب بی نیاز: از لطف شما بسیار متشکرم

kia1349
سه شنبه 24 آبان 1384, 14:28 عصر
تست کنید این همون برنامه پرینت آرایه است

binyaz2003
سه شنبه 24 آبان 1384, 19:04 عصر
فکر کنم این فوروم جدید مشکلاتی داره
تعداد بازدیدهای یک موضوع رو نمیزنه
تعداد دانلود ها رو هم
ایمیل ها هم بعضی هاشون نمیرسه
این کلاس هم آرایه رو به کرسر تبدیل می کنه

سعید اسلامی
شنبه 28 آبان 1384, 17:56 عصر
میشه درخصوص reportlistener بصورت کاملتر توضیح بدهید که به چه صورت میشود استفاده کرد

binyaz2003
شنبه 28 آبان 1384, 21:15 عصر
http://msdn.microsoft.com/vfoxpro/default.aspx?pull=/library/en-us/dnfoxgen9/html/VFP9Reports2.asp

kia1349
دوشنبه 05 دی 1384, 06:16 صبح
دوستان یه سری به این سایت بزنید ببینید میتونید از این کلاس استفاده کنید
http://www.sweetpotatosoftware.com/SPSBlog/PermaLink,guid,26acb331-c0fa-4e67-bd06-bb7569e2a3a3.aspx

binyaz2003
دوشنبه 05 دی 1384, 10:24 صبح
چند وقت پیش امتحانش کردم کار میکنه اما پرویوش باز هم برای فارسی مشکل داره اما رندرش مثل بقیه نه

kia1349
سه شنبه 06 دی 1384, 06:17 صبح
آره خوبه ولی چون میشه با ریفاکس بازش کرد خیلی بدرد میخوره منم امتحانش کردم رندر گزارش و گرافیکش خوبه ولی هنوز فارسی رو باهاش امتحان نکردم

پدرخوانده
چهارشنبه 05 بهمن 1384, 12:58 عصر
می خواهم اطلاعات یک جدول که شاملی یک سری فیلد هست را در اول صفحه باشد و یک فیلد memo که دارای متنی بعضا شامل چندین صفحه باشد در صفحات بعدی باشد
بدین صورت که هر کجا صفحه که فیلد متن تمام شد شروع چاپ در سر صفحه بعد باشد
پیشنهاد مناسب استفاده از گروپ می باشد (چطور کدنویسی کنم که گروپ وابسته به شماره رکورد باشد یعنی هر رکورد در یک مجموعه گروپ باشد تا اطلاعات فیلدها سوای متن در اول صفحه باشد) (و شروع کار گروپ در ابتدای صفحه باشد)
و دیگر اینکه اندازه صفحه برای تمامی چاپگرها ثابت باشد (اندازه a5 ) (بعضی چاپگرها اندازه a5 را در دیفالت خود ندارند)
و بدنبال کلاس یا برنامه ایی جهت ادیت این ریپورت خود می خواهم (آقای بی نیاز اشاره کرده بودند که جدول ریپورت را بصورت external کنار فایل اجرایی قرار دهیم) ولی بدنبال برنامه ایی جهت مدیریت این جدول هستم (تبدیل به محیط طراحی ریپورت) چندین نمونه دوستان معرفی کردند ولی متاسفانه من نتونستم مورد مناسبی برای این منظور پیدا کنم

binyaz2003
چهارشنبه 05 بهمن 1384, 17:13 عصر
برای گروپ گروه بندی رو بر اساسشماره رکورد بزارید
اینم برای کنترل اندازه و بقیه چیزها
http://www.ml-consult.demon.co.uk/foxst-12.htm
در قسمت دانلود سایت www.universalthread.com یا جستجوی printer کلی ابزار رو نشان میدهد

پدرخوانده
چهارشنبه 05 بهمن 1384, 20:17 عصر
با تشکر از پاسخ شما
در رابطه با صفحه راهنمایی شده جهت کنترل اندازه و ... ممنون ولیکن نیازمند وجود فایل بصورت EXTERNAL در کنار برنامه هست و ....
(در کل حالت درخواستی بنده فکر کنم ساده باشد وآن اینکه این اندازه بر روی چاپگرهای متفاوت ثابت باشد یعنی اگر چاپگر فرم A5 ندارد بیاید در فرم A4 آن را بصورت وسط چین چاپ کند)
و یک نکته دیگر اینکه با استفاده از SYS(1037,0)و می توان نوع چاپگر و کاغذ را کاربر پرسید ولیکن این تنظیم توسط ریپورت طراحی شده توسط ما (و یا ریپورت لیستنر) توجه نمیشود و همان کاغذ طراحی شده در ریپورت را می آورد (البته تنظیم خود پرینتر را در ریپورت ذخیره نکردم که مخصوص اون پرینتر باشه) و فکر کنم باید رکوردهای جدول ریپورت را تغییر داد (به هنگام تغییر کاغذ و چاپگر توسط کاربر) ولیکن به چه نحوه این تغییر در جدول ذخیره شود را نمی دانم؟
و باز تشکر نسبت به پاسختان

binyaz2003
چهارشنبه 05 بهمن 1384, 20:37 عصر
اگر در آدرسی که گزاشتم می گشتید این رو پیدا می کردید
http://www.universalthread.com/wconnect/wc.dll?2,2,19616

پدرخوانده
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 09:56 صبح
با تشکر از پاسختون
و یک سوال دیگر
چطور می توانید در ریپورت از برنامه نویسی استفاده کنیم (یعنی کد نویسی کنیم)
و یه سوال دیگر
می خواهم به یک فیلد memo اندازه بدهم و از گزینه stretch with overflow استفاده نکنم (یعنی به یک اندازه خاص باشد) و ادامه آن در صفحه بعد تکرار شود (این فیلد در بدنه گزارش(detail) می باشد) (در حالت عادی صفحه جدید روی رکورد جدید می باشد)
(البته لازم به ذکر است که بنده گروپی با توجه به شماره رکورد ایجاد کرده ام)

rezaTavak
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 11:08 صبح
سلام

برای چی باید گزارش کد داشته باشه؟؟؟

البته فقط برای گذاشتن شرط روی فیلدها می شه برنامه نویسی کرد اما مفهموم گزارش یعنی اینکه آخر کار باشه!

پدرخوانده
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 18:10 عصر
با تشکر
نسبت به سوال دوم

می خواهم به یک فیلد memo اندازه بدهم و از گزینه stretch with overflow استفاده نکنم (یعنی به یک اندازه خاص باشد) و ادامه آن در صفحه بعد تکرار شود (این فیلد در بدنه گزارش(detail) می باشد) (در حالت عادی صفحه جدید روی رکورد جدید می باشد)
(البته لازم به ذکر است که بنده گروپی با توجه به شماره رکورد ایجاد کرده ام)
راهنمایی می تونید بکنید؟!
و یا به حالتی دیگر می خواهم به اندازه customize (دلخواه) توسط کاربر گزارش خود را چاپ کنم (نه با توجه به ارتفاع کاغذ تعیین شده توسط page setup) بلکه بصورت عددی مثلا ارتفاع گزارش چاپی خود را 10 سانت یا ... معرفی کنم

پدرخوانده
جمعه 07 بهمن 1384, 20:20 عصر
با تشکر از آقای بی نیاز نسبت به معرفی برنامه جهت کنترل تنظیمات چاپگر
فقط یک نکته که در این برنامه امکان تغییر حاشیه ها نمی باشد (یعنی تغییر می دهیم) ولی ذخیره نمی شود (حتی بنده اصلا TEXTBOX که حالت READONLY دارد را که برداشتم کاربر می تواند تغییر دهد ولی نتیجتا حاصلی ندارد)
در ضمن با اینکه در تنظیمات ریپورت SAVE PRINTER ENVERMENT را خالی گذاشتم ولی باز از صفحه تعیین شده در صفحه تعیین شده استفاده می کند (یعنی عرض و طول را با توجه به آن تنظیم می خواند ) و از تنظیم تعیین شده در خود چاپگر (یا برنامه فوق (معرفی شده توسط اقای بی نیاز) تبعیت نمی کند)
در ضمن بنده چندین نمونه برنامه مختلف جهت مدیریت گزارشات چاپی در سایتهای معرفی شده )NEWS2NEWS, UNIVERSIAL ) پیدا کردم ولی متاسفانه این برنامه ها فایل FRX را گرفته و فقط یک سطری تنظیمات کلی را تغییر می دهند و امکان تغییر صفحه گزارش را ندارند
در حقیقت برنامه ای مشابه خود REPORT DESIGNER خود ویژوال فاکس می خواهم آیا چنین برنامه ای هست؟ (البته با قابلیت تغییر و تنظیم آن بصورت فارسی یا ....)
و نهایتا من برنامه FRX2ANY V10.10.01 را دان لودم کردم ولی سر ک ر ا ک آن مشکل پیدا کردم اگر دوستانی محبتی کنند ممنون می شم

binyaz2003
شنبه 08 بهمن 1384, 10:08 صبح
FRX2ANY V10.10.01
این کارا رو میکنه؟

پدرخوانده
شنبه 08 بهمن 1384, 11:57 صبح
برنامه FRX2ANY اینکار را نمی کنه - سؤال بنده نسبت به این برنامه راجع به کراک آن بود که نداشتم گفتم اگر کسی دارد لطف کند و بدهد؟
--------------------
راجع به برنامه PRINTERPROB (لینکی که شما (آقای بی نیاز) معرفی کردید) نسبت به این بود که قابلیت تنظیم حاشیه ها را ندارد (یعنی انجام نمی دهد) برای این مشکل راهنمایی می توانید بکنید؟
------------
و مطلب دیگر

در حقیقت برنامه ای مشابه خود REPORT DESIGNER خود ویژوال فاکس می خواهم آیا چنین برنامه ای هست؟ (البته با قابلیت تغییر و تنظیم آن بصورت فارسی یا ....)

ALI RAFFIE
دوشنبه 10 بهمن 1384, 13:46 عصر
سلام
چطور میشه با ریپورت فاکس 8 بارکد چاپ کرد.البته من از فونت BARCOD39 استفاده میکنم که تو پیش نمایش نشون میده اما موقع چاپ سفید بیرون میده .

binyaz2003
چهارشنبه 12 بهمن 1384, 13:19 عصر
احتمال زیاد فونت شما Trial هست

rezaTavak
چهارشنبه 12 بهمن 1384, 22:51 عصر
شاید هم TuteType نباشه

rose5160
جمعه 21 بهمن 1384, 00:23 صبح
با سلام خدمت اعضای محترم این بخش

اگه کسی ActiveX برا چاپ بارکد داره برام میل کنه تو بخشای دیگه موجود بود ولی موفق به Download نشدم
ممنونم
rosa3568@yahoo.com

rose5160
جمعه 28 بهمن 1384, 23:21 عصر
کسی نمی تونه به من کمک کنه؟

rezaTavak
شنبه 29 بهمن 1384, 14:24 عصر
سلام

برای بار کپ فونت استفاده میشه معمولا!
ActiveX کار باهاش سخته

mehran_337
سه شنبه 04 مهر 1385, 10:12 صبح
این هم چیزی که خودم دنبالش بودم . یه app برا پیش نمایش گزارشات تازه سرچ هم می تونی بکنی . فعلا تستش نکردم.

http://193.231.249.174/Download/SearchReportPreview.zip (http://www.universalthread.com/wconnect/wc.dll?2,2,28296)

mostafaalizadeh
چهارشنبه 14 آذر 1386, 18:15 عصر
با سلام

می خواهم لیست کاغذهایی که یک printer پشتیبانی میکنه رو دربیارم ، لطفا" راهنمایی کنید

javad_hosseiny
چهارشنبه 14 آذر 1386, 20:41 عصر
شما با استفاده از تابع aprinters() لیست چاپگرهای فعال بر روی سیستم را می توانید بدست آورید
مثال:

nrImprimante = APRINTERS( arrPrint )
که در آرایه مربوطه در ردیف اول نام چاپگر و ردیف دوم پورت مربوطه را می توانید مشاهده کنید
و سپس با استفاده از تابع api موجود در فایل winspool.drv می توانید با اشاره به نام چاپگر لیست کاغذهای ساپورتی توسط آن چاپگر را بدست آورد
نحوه تعریف تابع موردنظر:

DECLARE LONG DeviceCapabilities IN "winspool.drv" ;
STRING lpDeviceName, ;
STRING lpPort, ;
LONG iIndex, ;
STRING@ lpOutput, ;
INTEGER lpDevMode

البته دقت داشته باشید که به هنگام استفاده از این تابع لیست کاغذهای ساپورتی توسط آن چاپگر در آدرس حافظه متغیر مورد اشاره ذخیره می شود.

نمونه برنامه کامل جهت مشاهده لیست کاغذهای ساپورتی توسط یک چاپگر:

DECLARE LONG DeviceCapabilities IN "winspool.drv" ;
STRING lpDeviceName, ;
STRING lpPort, ;
LONG iIndex, ;
STRING@ lpOutput, ;
INTEGER lpDevMode

nrImprimante = APRINTERS( arrPrint )
cNumeImprimanta = arrPrint( 1, 1 )
cPortImprimanta = arrPrint( 1, 2 )
nPaperTypes = DeviceCapabilities( cNumeImprimanta, cPortImprimanta, 2, 0, 0 )
cPaperNumbers = SPACE( ( nPaperTypes * 2 ) )
cPaperNames = SPACE( ( nPaperTypes * 64 ) )
= DeviceCapabilities( cNumeImprimanta, cPortImprimanta, 16, @cPaperNames, 0)
DIMENSION arrHirtia[ nPaperTypes, 2 ]
FOR Counter = 1 TO nPaperTypes
arrHirtia[Counter, 1] = SUBSTR(cPaperNames, ((Counter - 1)*64) + 1, 64)
? arrHirtia[ Counter, 1 ]
ENDFOR

البته دقت داشته باشید که با اشاره به شماره آرایه برگردانده شده توسط تابع aprinters() می تونید چاپگر موردنظر را تغییر دهید.
که در اینجا مقدار آن به متغیرهای cNumeImprimanta (برای نام پرینتر) و cPortImprimanta برای پورت چاپگر موردنظر اشاره می گردد.

والبته کنترل های اضافی همچون اصلا وجود چاپگر نصبی بر روی سیستم با تعیین مقدار خروجی تابع aprinters() و یا موارد دیگر را نیز رعایت نمایید.

blacky
شنبه 17 آذر 1386, 01:39 صبح
سلام من توی برنامه ای که نوشتم چند تا ریپورت دارم نمیدونم چرا وقتی میخواد ال کیو 300 بعضی از اونا رو چا÷ کنه وسطش است÷ میزنه و تا کلید LF/FF رو نزنم بقیه شو چاپ نمیکنه

2 اینکه با فونت ایران سیستم دارم کار میکنم غیر از بزرگنمایی روی ÷رینتر هیچ جور دیگه ای نمیشه فونت ها رو درشت تر کرد ؟

و اینکه میخوام سرعت ÷رینت رو ببرم بالا درافت و ... انجام دادم نتیجه در انگلیسی چاپ کردن تند میزنه ولی وقتی !lqlser رو میزنم باز کند میشه

rahro
شنبه 17 آذر 1386, 10:45 صبح
سلام من توی برنامه ای که نوشتم چند تا ریپورت دارم نمیدونم چرا وقتی میخواد ال کیو 300 بعضی از اونا رو چا÷ کنه وسطش است÷ میزنه و تا کلید LF/FF رو نزنم بقیه شو چاپ نمیکنه

2 اینکه با فونت ایران سیستم دارم کار میکنم غیر از بزرگنمایی روی ÷رینتر هیچ جور دیگه ای نمیشه فونت ها رو درشت تر کرد ؟

و اینکه میخوام سرعت ÷رینت رو ببرم بالا درافت و ... انجام دادم نتیجه در انگلیسی چاپ کردن تند میزنه ولی وقتی !lqlser رو میزنم باز کند میشه
سلام
برای مشکلت اولت میتونی کد ذیل رو در انتهای گزارش خود چاپ کنی

_peject='AFTER'
البته اگر گزارش خود رو بصورت دستی در داس استخراج میکنی با کد ذیل نیز مشکلت حل میشه؟! :لبخند:

for i=1 to 10
?
next

مسخره ست نه:لبخند:
برای اینکه یک فونت را درشت کنی میتونی از کد ذیل در ابتدا خط خود

?? chr(27)+'W1'
و کد ذیل در انتهای خط خود سود ببری

?? chr(27)+'W0'
البته اکر خواستی فونت خود را bold کنی میتونی بجای 'W1' و 'W0' از 'G' در ابتدا و 'H' در انتها کمک بگیری!
و اما برای سرعت چاپ فارسی :
تجربه البته برای حقیر ثابت کرده که اگر گزارش رو ابتدا در یک فایل تکست بفرستی و بعد فایل تکست را چاپ کنی سرعت به مراتب بیشتر از زمانیه که فرمان چاپ مستقیم چاپکر رو درگیر میکنه و مزیت دومش هم اینه که کاربر بعد از فرمان چاپ میتونه به ادامه کار خود بپردازه من برای اینکار از فانکشن ذیل استفاده میبردم

PROCEDURE chapgar_t
PARAMETER tempfile
tempstr = ''
printstr = ''
STORE FOPEN(tempfile) TO fileh
SET CONSOLE OFF
SET PRINTER ON
DO WHILE .NOT. FEOF(fileh)
tempstr = FGETS(fileh)
printstr = ''
DO stringconv WITH tempstr, printstr
? printstr
ENDDO
SET PRINTER OFF
SET CONSOLE ON
STORE FCLOSE(fileh) TO aaaa
RETURN
*
PROCEDURE stringconv
PARAMETER input, output
length = 0
counter = 1
output = ''
tchar = ''
length = LEN(input)
DO WHILE counter<=length
tchar = ''
DO charconv WITH SUBSTR(input, counter, 1), tchar
output = output + tchar
counter = counter + 1
ENDDO
RETURN
*
PROCEDURE charconv
PARAMETER input, output
output = ''
DO CASE
CASE ASC(input) = 48
output = CHR(128)
CASE ASC(input) = 49
output = CHR(129)
CASE ASC(input) = 50
output = CHR(130)
CASE ASC(input) = 51
output = CHR(131)
CASE ASC(input) = 52
output = CHR(132)
CASE ASC(input) = 53
output = CHR(133)
CASE ASC(input) = 54
output = CHR(134)
CASE ASC(input) = 55
output = CHR(135)
CASE ASC(input) = 56
output = CHR(136)
CASE ASC(input) = 57
output = CHR(137)
OTHERWISE
output = input
ENDCASE
RETURN

البته طریق فراخونی آن هم اینگونه است

SET PRINTER TO lpt1
= chapgar_t('WRODI.TXT')

در آخر برای اینکه بتوانی کنترل چاپگر خود را مستقیم و بهتر به دست بگیری از برنامه ذیل استفاده کن.
موفق باشی.

blacky
پنج شنبه 29 آذر 1386, 12:53 عصر
سلام
حاجی این کدهایی که دادی توی محیط ویژوال عمل میکنه دیگه نه؟>

من هنوز نتونستم بفهمم که توی ویژوال چجوری ریپورت درست کنم الان پروژه ام توی فاکس داس هستش دوست دارم ببرمش ویژوال ولی موندم

این کد ها توی داس هم نتیجه بخش هست یا نه؟

اگه جواب مثبته میشه توی این ریپورت بگین کجا بذارم؟

فونت ها هم ایران سیستمه

rahro
شنبه 01 دی 1386, 07:27 صبح
سلام
حاجی این کدهایی که دادی توی محیط ویژوال عمل میکنه دیگه نه؟>

من هنوز نتونستم بفهمم که توی ویژوال چجوری ریپورت درست کنم الان پروژه ام توی فاکس داس هستش دوست دارم ببرمش ویژوال ولی موندم

این کد ها توی داس هم نتیجه بخش هست یا نه؟

اگه جواب مثبته میشه توی این ریپورت بگین کجا بذارم؟

فونت ها هم ایران سیستمه

سلام
من با توجه به کلمه lqlser و تعریف شما برداشت کردم که مشکل شما محیط داسه و این توابع نیز برای آنجا کاربرد داره .
و در خصوص ریپورت در ویژوال باید از report designer استفاده کنی
در ضمن این ضمیمه شما فایل FRT رو کم داره !

blacky
شنبه 01 دی 1386, 12:01 عصر
سلام
من با توجه به کلمه lqlser و تعریف شما برداشت کردم که مشکل شما محیط داسه و این توابع نیز برای آنجا کاربرد داره .
و در خصوص ریپورت در ویژوال باید از report designer استفاده کنی
در ضمن این ضمیمه شما فایل FRT رو کم داره !

شرمنده منظور من همون lqlset بود بله من در محیط داس هستم

اینم فایل frt

rahro
یک شنبه 02 دی 1386, 06:55 صبح
دوست عزیز تا جایی که حقیر اطلاع دارم با توجه به اینکه ریپورت شما استاندارده 80 درصد کار رو خود ویژوال فاکس انجام میدهد و و دقیقا ریپورت شما رو به محیط ویژوال منتقل میکنه . میمونه یکسری تنظیمات دستی و فونت که آنها رو بصورت دستی باید انجام دهی
اگر خواستی کپشنها رو کانورت کنی فکر میکنم یک راه وجود داره و اون اینکه فایل ریپورت خود رو use کنی بعد فیلد مموی Expr آون رو به شرطی که Objtype آن مقدارش5 باشه رو بوسیله همین تابعی که ارائه دادی (dostowin) کانورنت کن سورس این تابع رو اگر میخوای میتونی از ذیل برداری. .

blacky
یک شنبه 09 دی 1386, 08:58 صبح
کانورتش کردم این چیزایی که گفتی رو دیدم ولی متوجه نشدم چیکارش باید بکنم

وقتی هم توی پروژه ادش میکنم ارور میده میگه File In Use

rahro
یک شنبه 09 دی 1386, 10:34 صبح
کانورتش کردم این چیزایی که گفتی رو دیدم ولی متوجه نشدم چیکارش باید بکنم
وقتی هم توی پروژه ادش میکنم ارور میده میگه File In Use
منظورت بعد از باز کردن ریپورته با فرمان use
اگر اینه که میتونی بعد از اجرای فرمان
CLOSE TABLES allدر پنجره command به کارت ادامه بدی
در ضمن متوجه نمیشم یعنی چه کانورتش کردی ولی متوجه نشدی چکارش باید بکنی ؟!!!
اگر کانورتش کردی که کار تمومه ! و اگر متوجه نشدی , پس چطور کانورتش کردی!!!؟:گیج:

blacky
دوشنبه 17 دی 1386, 06:03 صبح
اگر خواستی کپشنها رو کانورت کنی فکر میکنم یک راه وجود داره و اون اینکه فایل ریپورت خود رو use کنی بعد فیلد مموی Expr آون رو به شرطی که Objtype آن مقدارش5 باشه رو بوسیله همین تابعی که ارائه دادی (dostowin) کانورنت کن

اینجوری کانورت کردم یه پنجره اومد بعدش این قسمت Bold رو نمیفهمم چیکارش کنم

حالا
من تونستم ریپورتمو پریویوو شو ببینم ولی خیلی بهم ریخته و اون تکستهایی که توی خود ریپورت هست رو بصورت عجق وجق ببینم ولی اون قسمتهایی که از دیتا بیس میخونه رو درست نشون میده

روی Modify هم که کلیک میکنم میگه

Cannot find the converter Program

rahro
دوشنبه 17 دی 1386, 06:56 صبح
اینجوری کانورت کردم یه پنجره اومد بعدش این قسمت Bold رو نمیفهمم چیکارش کنم

حالا
من تونستم ریپورتمو پریویوو شو ببینم ولی خیلی بهم ریخته و اون تکستهایی که توی خود ریپورت هست رو بصورت عجق وجق ببینم ولی اون قسمتهایی که از دیتا بیس میخونه رو درست نشون میده

روی Modify هم که کلیک میکنم میگه

Cannot find the converter Program
یعنی اینکه به فرمان use جدول ریپورت خود را باز کنی مثلا"
use reportname.frx
brow
و ادامه ...

blacky
جمعه 21 دی 1386, 19:31 عصر
خب این از این

این جدول رو چیکار باید بکنم

blacky
جمعه 21 دی 1386, 19:33 عصر
ای بابا اینکه از سایز jpeg ارور میده نمیشه ما که فوتوشاپ نداریم و با Paint کار میکنیم تا 300 کیلوبایت رو بتونیم اتچ کنیم؟

rahro
شنبه 22 دی 1386, 06:47 صبح
ای بابا اینکه از سایز jpeg ارور میده نمیشه ما که فوتوشاپ نداریم و با Paint کار میکنیم تا 300 کیلوبایت رو بتونیم اتچ کنیم؟منظورت چیه !!!!!!!!!!:متعجب:

rahro
شنبه 22 دی 1386, 06:49 صبح
خب این از این

این جدول رو چیکار باید بکنم

فیلد مموی Expr آون رو به شرطی که Objtype آن مقدارش5 باشه رو بوسیله همین تابعی که ارائه دادی (dostowin) کانورنت کن
قبلا عرض کردم دقت کن :ناراحت:

blacky
پنج شنبه 27 دی 1386, 14:22 عصر
باور کن هر چی دقت میکنم نمیشه

یه ایبوک واسه ویژوال نداریم؟

kia1349
دوشنبه 01 بهمن 1386, 20:33 عصر
اگر انگلیسیت خوب باشه ایبوک هم هست . تقریبا تمام دوستان قدیمی سایت دارن

rahro
شنبه 12 مرداد 1387, 10:02 صبح
ميخوام در انتهاي هر صحفه از گزارش جمع حاصله رو چاپ كنم
اگر حاصل رو در page footer بگذارم در انتهاي صحفه نتيجه رو چاپ ميكنه در حالي من ميخوام حاصل بعد از آخرين سطر در هر صفحه چاپ بشه نه انتهاي صفحه و اگر از summery استفاده كنم تنها يكبار در پايان گزارش اينكار رو انجام ميده . ايا اين مشكل راهي داره؟!!

mehran_337
یک شنبه 13 مرداد 1387, 09:44 صبح
شما از summery استفاده کن تا اگر نصف صفحه اطلاعات داشتی انتهاش بخوره اما در فوتر هم بزار بعد در فوتر و در بخش print when بزار که اگه pagetotal = pageno چاپ نکنه .

rahro
یک شنبه 13 مرداد 1387, 10:11 صبح
محسن جان سلام :
معلوم هست كجايي ؟!!
اين گفته شما متين ولي شرطش اينه براي تمام باكسها و لاينها و ... اين شرط رو بزارم يك روش كلي نداري ؟!

mehran_337
یک شنبه 13 مرداد 1387, 15:00 عصر
درگیر جشنواره مسابقات فرهنگی هنری دانشجویان کشور هستم بدجور سرم شلوغه اما کار شما هم در حال انجامه فقط آیدیم آن نیست.
من از روشی که گفتم برای همه اشیا در گزارشم استفاده می کنم . چک باکس هایی که در پروپرتیز گزارش وجود داره فکر کنم در ورژن 9 چیزهایی واسه گفتن داره اما تست نکردم

new_day
دوشنبه 14 مرداد 1387, 22:25 عصر
با سلام
قابل توجه دوستاني كه پرينتر Lq300 دارند و با اون مشكل دارند از درايور lq 400 استفاده كنند