ورود

View Full Version : Client/server

kia1349
چهارشنبه 18 شهریور 1383, 06:50 صبح
موضوعات مربوط به برنامه نویسی تحت شبکه را در این قسمت مطرح کنید

reza1357
چهارشنبه 18 شهریور 1383, 21:10 عصر
با تشکر فراوان ازمدیر بخش عزیز اقای کیا :flower: :heart: :flower:
و همچنین دوستان گرامی بخش

دوستان مشکلی دارم در sql server و clientها
بانکهای دارم در سرور چطوری کلاینتها را به این سرور ربط بدم در زبانهای دیگه مشکلی ندارم ولی توی فاکس بانکها را نمی شناسد وبا سرور ارتباط برقرار نمی کند
اگر ممکنه طریقه ارتباط با سرور و همچننین کلاینتها را توضیح بدهید ممنون میشم

kia1349
پنج شنبه 19 شهریور 1383, 07:37 صبح
شما باید odbc را نصب کرده باشید و از طریق اون مسیر فایلهاتون رو مشخص کنید
البته من بصورت کامل متوجه منظورتون نشدم
ولی میاکروسافت یک برنامه odbc مخصوص خود فاکس و برای ورژنهای مختلف تهیه کرده که خیلی عالیه
اگه توی سایت مایکروسافت بگردید حتما پیدا میکنید
همچنین مطمئن شوید که mdac را نصب کرده اید

reza1357
شنبه 21 شهریور 1383, 18:59 عصر
سلام

مشکلم حل شد
دوستان هم توجه کنند
مشکلم این بود که بانکهایی که در sql server ساخته بودم نمی تونستم در کلاینتها به انها دسترسی داشته باشم و همیشه موقه ساخت connections ییغام Failed میدهد.
چون موقه نصب sql server ان را بصورت windows only نصب نموده ام به همین خاطر امکان دسترسی به بانکها را نداشتم.
برای تنظیم کردن ان می توان روی سرور راست کلیک کرده و بعد از انتخاب properties قسمت security را انتخاب کنید سیس گزینه sql server and windows را فعال کنید بعد از ان باید سیستم را ریستارت کنید تا ست شود
:)
موفق باشید

reza1357
جمعه 27 شهریور 1383, 09:56 صبح
سلام

میاکروسافت یک برنامه odbc مخصوص خود فاکس و برای ورژنهای مختلف تهیه کرده که خیلی عالیه
اگه توی سایت مایکروسافت بگردید حتما پیدا میکنید

بیشتر درایورهای odbc را دانلود کردم
ایا درایور بخصوصی مد نظر شما هست :?:

kia1349
شنبه 28 شهریور 1383, 06:19 صبح
خیر ولی خود مایکروسافت این برنامه odbc رو برای فاکس تهیه کرده تا شما فارغ از نصب برنامه های دیگه بتوانید با نصب آن از ابزار لازم داخل آن استفاده لازم را ببرید

reza1357
شنبه 28 شهریور 1383, 07:00 صبح
خیلی ممنون :)

Massoud77
چهارشنبه 01 مهر 1383, 15:36 عصر
نگاهی هم به ابزار CursorAdapter که از نسخه 8 اضافه شده بیاندازید.
این کلاس ADO ،ODBC و Native را حمایت میکند

binyaz2003
سه شنبه 14 مهر 1383, 18:08 عصر
سلام
من می خوام یک برنامه کلاینت / سرور با sql2000 بنویسم اما نمیدونم که ماجرای پشتیبان گیری و تعریف اعضا چی میشه؟یعنی می خوام تمام این کارها رو از طریق برنامه نویسی انجام بدم و همچنین برقراری connection که نیاز به dsn نباشه و روی هر کامپیوتری خواستند نصب کنند و برنامه خودش سرور رو بشناسه یا از کاربر بپرسه و ارتباط رو بر قرار کند 8-)

binyaz2003
شنبه 18 مهر 1383, 21:09 عصر
چه خبر شده تو این بخش چرا همه چیز خوابیده نه سوالی نه جوابی :shock:

kia1349
یک شنبه 19 مهر 1383, 05:56 صبح
گرفتاری ها زیاد شده
ترم جدید شروع شده
درسها سنگین شده
و ......

علی اکبر
جمعه 24 مهر 1383, 20:44 عصر
سلام
می خواهم یک برنامه بنویسم که تقریبا 6 الا 7 کامپیوتر همزمان باهم از این برنامه استفاده کنند
برای شروع چند تا سئوال دارم خواهش می کنم دوستان مثل همیشه مرا راهنمایی بفرمایند
1- بانکهای اطلاعاتی به صورت table تنها تعریف شود یا اینکه یک database هم مجموعه انها را دربرگیرد
2- به غیر از pack وzap از چه فرمانهایی نباید استفاده کرد
3- درکل چکارکنم تاسرعت برنامه بالا شود با توجه به اینکه قصد ندارم ازبرنامه های جنبی مانند lqserver یا ...
استفاده کنم یا اینکه پیشنهاد شما دوستان چیست ؟
ممنون

binyaz2003
جمعه 24 مهر 1383, 21:31 عصر
سلام
به نظر من با دیتابیس کار کن و از event هاش نهایت استفاده رو بکنید تو این بخش یک لینک گزاشتم که یک مثال هست درباره dbc می تونی کاربراتو عین sql کنترل کنی
موضوع clien/server application رو تو هلپ فاکس بخونید
مطمپن باش سرعتش خوبه ولی با این اوصاف توصیه می کنم با sql کار کنید
موفق باشید

rezaTavak
شنبه 25 مهر 1383, 12:08 عصر
سلام

مختصر و مفید:
1- فرقی نداره فقط دستورات زیر را در ابتدای برنامه قرار بده که دیتابیس هم به صورت مشترک باز بشه.

OPEN DATABASE lcDataBaseName SHARED

SET EXCLUSIVE OFF

نام دیتابیسهایی که باید باز شود را در دستور اول قرار دهید. و مواظب باشید از دستوراتی که بانک را به صورت انحصاری باز میکنند استفاده کنید. برای تست برنامه هم برنامه را همزمان دو بار اجرا کنید تا اشکلات احتمالی مشخص شود.

2- در دستور Set Exclusive فکر کنم توضیح داده و لیستش توی هلپ فاکس است. مثلاً INSERT, INSERT BLANK, MODIFY STRUCTURE, PACK, REINDEX, and ZAP..

3- اولین کاری که میکنید این است که حجم جداول را از نظر اندازه و تعداد رکورد محاسبه کنید اگر حجم جدول شما بیش از 200 مگابایت شد بهتر است از بانکهایی مثل MySql یا Oracle استفاده کنید. ولی تا حجم 200 مگابایت و 150 هزار رکورد سرعت در فاکس پرو بهتر است.

علی اکبر
یک شنبه 26 مهر 1383, 17:30 عصر
:flower: ::نوشتن::

reza_z
پنج شنبه 13 مرداد 1384, 11:53 صبح
با سلام خدمت کلیه اساتید محترم اگر ip valid روی سرور را داشته باشیم چطوری میتونم از طریق اینترنت به بانک وجداول دسترسی پیدا کنم؟

ایا ویژوال فاکس این امکان را دارد ؟
لطفا در این باره راهنمایی نمایید

rezaTavak
شنبه 15 مرداد 1384, 20:54 عصر
سلام

بله این امکان در ویوی راه دور است. در بحث MYSQL و ویژوال بیسیک فرض کنید بانک شما به جای مای اسکوئل هر چیزی می تواند باشد. و به جای LocalHost آدرس سایت.

reza_z
شنبه 22 مرداد 1384, 08:34 صبح
ایا ویژوال فاکس این امکان را دارد ؟

rezaTavak
شنبه 22 مرداد 1384, 13:30 عصر
سلام

اشتباه نوشتم منظورم همان فاکس و MySQL است. و بیسیک را استباه تایپ کرده ام.

reza_z
یک شنبه 23 مرداد 1384, 13:26 عصر
اگه میشه یه راهنمایی یا مثال برای ارتباط اس کیو ال و فاکسپرو و اینکه چطوری append ,insert,delet,zap,update روی بانک اس کیو ال انجام داد
با تشکر از همه دوستان

rezamim
یک شنبه 30 مرداد 1384, 13:33 عصر
سلام
استدعا دارد من را به یک Pdf خوب یا مرجع دیگری در باره استفاده از Sql بعنوان بانک اطلاعات فاکس راهنمائی فرمائید.
اگر فارسی باشه که دیگه عالیه
با تشکر

reza_z
پنج شنبه 17 شهریور 1384, 12:21 عصر
با سلام
من از ado استفاده میکنم و sql چرا وقتی یک رکورد به بانک اضافه میکنم باید از برنامه خارج شم دوباره برنامه رو اجرا کنم حالا میتونم رکورد رو ببینم یا جستجو با موفقیت انجام میشه
لطفا اگه کسی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم

rezaTavak
جمعه 18 شهریور 1384, 09:55 صبح
سلام

منظورتون از SQL چیه؟

reza_z
جمعه 18 شهریور 1384, 22:27 عصر
سلام به همه دوستان
چند سوال
1- میخوام برای یه سازمان برنامه تحت شبکه بنویسم ip هم دارم بهترین و سریعترین بانک برای این کار ms sqlیا mysql؟
2-ایا از ado connection استفاده کنم یا odbc (بهترین حالت کدومه)
لطفا راهنمایی فرمایید

binyaz2003
شنبه 19 شهریور 1384, 08:23 صبح
MS SQL Server 2000
ODBC

reza_z
شنبه 19 شهریور 1384, 09:54 صبح
میشه بگین مزایای هرکدوم نسبت به دیگری چیه ؟

rezaTavak
شنبه 19 شهریور 1384, 16:39 عصر
سلام

MySQL و ODBC.

از خیلی لحاظ بهتره مثل سرعت رایگانی عدم نصب و...

در مورد ADO سرعتش کمتره

javad_hosseiny
شنبه 19 شهریور 1384, 18:38 عصر
در کل بین دیتابیس اینجنین های معروف مانند اوراکل، mysql, ms-sql و ... بین کاربران در نحوه استفاده اختلاف نظر وجود دارد و طبق ادعای سایت های رسمی در قیاس بین این موتورهای بانک اطلاعات هم این اختلاف نظر موجود هست
و البته در خیلی از موارد دیدم که اول اوراکل و سپس mysql , و بعد ms-sql و ... ولی خوب هر کدام مشکلات و دردسرهای خاص خودش را دارد (که مثلا در مورد اوراکل این مورد بسیار قابل توجه است) ولی بیشتر دعواها بین ms-sql, mysql می باشد که معمولا طرافداران دنیای اپن سورس و دنیای لینوکس طرفدار mysql و طرفداران ویندوز و ... دنبال ms-sql و به طبع هر کدام از طرفین دلایل و استدلال های خود را جهت انتخاب موتور بانک اطلاعات خود دارند
ولی در این بین نظر من با توجه به استفاده از هر دو (البته هر سه (اوراکل) ) mysql را بیشتر می پسندم به دلایل: راحتی نصب و تنظیمات (هم بر روی سرور و هم بر روی کلاینتها) و سرعت (البته این نظر شخصی بنده (مخصوصا در پارامتر سرعت) هست چرا که در خیلی از مواقع ms-sql هم در سرعت خیلی عالی جواب داده ولی در برخی استثنائات بنده mysql را برتر دیدم) و مهمترین عامل عدم اشکال به هنگام بروز خطاهای غیرمحتمل (خرابی بانک اطلاعات و ایندکسها و ....) چرا که خواسته و یا ناخواسته این پارامتر در برخی موارد (هرچند جزئی) پیش آمده و برنامه نویس را با مشکلات حادی مواجه می کند (هرچند قابلیت تعمیر بانک اطلاعات ms-sql هم خیلی قوی هست ولی mysql با مشکلات بسیار کمتری در این مورد مواجه می شود و در نهایت راحتی کار با اینترفیسش (چه ویژوال فاکس و چه در دنیای وب با php (که انصافا تو این مورد خیلی محشر کار می کنه) )
در زمینه اتصال به mysql و نحوه کار با اون در محیط ویژوال فاکس جناب آقای رضا توکل مقالات آموزشی جالبی در همین بخش قرار دادند که یقینا می تونه براتون مثمر ثمر باشه

reza_z
سه شنبه 22 شهریور 1384, 08:44 صبح
سلام وبا تشکر از همه دوستان
چطور میتونم یه triger بنویسم واصلا کجا بنویسم؟؟؟
مثلا وقتی یک رکورد اضافه شد به جدول اسکیوال یه messagebox نمایش داده بشه؟

rezaTavak
سه شنبه 22 شهریور 1384, 23:25 عصر
سلام

اولا جذول باید جز دیتابیس باشه و در قسمت تعرف جدول این کار شدنی است.