View Full Version : گفتگو: برنامه نویسی پایگاه داده
nkm
شنبه 12 مرداد 1387, 19:05 عصر
سلام
دوستان من یه برنامه بانک اطلاعاتی با FPD26 نوشتم که برنامه حسابداریه و الان مدتهاست داره بدون مشکل کار میکنه،
من نیاز به این دارم که اون را به تحت ویندوز ارتقاع بدم، و بهینه کنم
می خواستم نظر دوستان را بدونم که اون را با چه زبانی بنویسم و پایگاه داده اون را با چی کار کنم
لازم به ذکر است که من حدود 2-3 سال هست که برنامه نویسی تحت ویندوز نکردم ولی اکثر زبانها را کار کردم و با یک کم مرور میتونم دوباره خودم را بسازم
مسئله اینجاست که با این تغییرات روز به روز در حال حاظر کدام بانک اطلاعاتی و زبان برنامه نویسی برای این کار مناسب است؟
برنامه فعلی حدود 4 گیگ دیتا داره.
معذرت اگه مجبور شدم دوباره اینجا تکرار کنم!
kia1349
یک شنبه 13 مرداد 1387, 06:32 صبح
c# and sql server 2005
mehran_337
یک شنبه 13 مرداد 1387, 09:48 صبح
رضا جان !
این یعنی اقرار به ضعف vfp؟ یا اتمام عمر vfp ?
ما هم بریم؟
rezaTavak
یک شنبه 13 مرداد 1387, 12:09 عصر
اما من میگم MySQL+Java چون :
هر دو به سیستم عامل وابسته نیستند.
هر دو کدباز هستند.
سرعت بالای MySQL
داشتن ابزارهای متنوع برای کار باداده در Java مثل swingset,JasperReport و...
مهران جان تقریبا باید گفت عمر فاکس تموم شده است و میکروسافت میخواهد که اینطور باشد فاکس تحت داس بهترین برنامه بوده اما ....
rahro
یک شنبه 13 مرداد 1387, 12:34 عصر
ايكاش گزينه اي براي پاك كردن ده تا تشكر از كاربران وجود داشت!
nkm
یک شنبه 13 مرداد 1387, 12:45 عصر
اما من میگم MySQL+Java چون :
هر دو به سیستم عامل وابسته نیستند.
هر دو کدباز هستند.
سرعت بالای MySQL
داشتن ابزارهای متنوع برای کار باداده در Java مثل swingset,JasperReport و...
مهران جان تقریبا باید گفت عمر فاکس تموم شده است و میکروسافت میخواهد که اینطور باشد فاکس تحت داس بهترین برنامه بوده اما ....
ببخشید
برنامه اوپن سورس باشه چه نفعی به حال من داره؟
rezaTavak
یک شنبه 13 مرداد 1387, 19:56 عصر
ايكاش گزينه اي براي پاك كردن ده تا تشكر از كاربران وجود داشت!
بهتره واقع بین باشیم من از سیاستهای میکروسافت بیزارم. من هم دوست ندارم این همه کاری که در فاکس انجام دادم به این راحتی کنار بگذارم و ...
با پاک کردن ۱۰۰۰۰۰ تشکر هم کاری نمیشود کرد وگرنه اگر بشود خودم انجام میدهم.
برنامه اوپن سورس باشه چه نفعی به حال من داره؟
نفعش اینه که مثلا اگر Sun دیگه نخواست اون را ادامه بده یکی دیگه از روی سورسش ادامش میده و یا حتی اگر پولیش کرد! مثل X86 و Xorg که اولی بعد از یه مدت دبه کرد دومی ایجاد شد!
نفع دیگش اینه که روی تمام پلاتفرمهای موجود میشه کمپایل و اجرا بشه.
نفع دیگش اینه که انحصار را از طرف میگیره مثلا دوستان جاوا کار ویندوزی در بدست آوردن جاوا و netbeans مشکل دارند اما در لینوکس روی توزیع شما هست.
نفع دیگش اینه که اگر برنامه نویس پیشرفته ای باشید اون را به نفع خودتون تغییر میدهید.
و....
rahro
دوشنبه 14 مرداد 1387, 06:38 صبح
بهتره واقع بین باشیم من از سیاستهای میکروسافت بیزارم. من هم دوست ندارم این همه کاری که در فاکس انجام دادم به این راحتی کنار بگذارم و ...
با پاک کردن ۱۰۰۰۰۰ تشکر هم کاری نمیشود کرد وگرنه اگر بشود خودم انجام میدهم.
استاد عزيز جناب توكل:
اي كاش يك لبخند كله گشاد مثل اين رو (:لبخند:) رو بجاي علامت تعجب جلوي جمله ام گذاشته بودم تا شما متوجه ميشديد هدفم تنها يك شوخي بود وبس. :ناراحت:
kia1349
دوشنبه 14 مرداد 1387, 07:20 صبح
من با توجه به بازار کار و تعداد برنامه نویسش گفتم با سی شارپ و اس کیوال2005 کار کنه
اگر توجه کرده باشید دوستمون فرمودن که حجم دیتابیسشون بیشتر از 2 گیگ است
جاوا و مای اس کیوال خیلی خوبه ولی خیلی آدم نداریم که باهاش کار کرده باشن
اگر هم بخواهیم به این دوستمون یاد بدیم که چطوری با جاوا و مای اس کیوال برنامه بنویسه که باید کلی وقت آموزشی بزارین
اگر بخواهیم بگیم چطوری دیتا رو به چندین جدول کوچیک تبدیل کنه تا بتونه با فاکس براش برنامه بنویسه اونم یه جور مصیبت دیگه است که برنامه نویسان حرفه ای فاکس بهتر از عهده اش بر میان تا افراد مبتدی
به هر من همیشه میگم زنده باد فاکس
mehran_337
دوشنبه 14 مرداد 1387, 09:45 صبح
رضا جان از بازار کار گفتی!
خیلی دوست داشتم تاپیکی بزنم در این زمینه اما می بینم اونقدر حرف دارم که در حد یه تاپیک نیست.
یه برنامه نویس اگه به تنهایی کار کنه که نمی تونه برنامه نویسی و شغل ثابتش قرار بده.
اگر هم واسه کس دیگه کار کنه می خواد یه حقوق کمی بیشتر فقط کمی ، دریافت کنه و صاحب کار بدون نوشتن کمترین کدی بیشترین درآمد و داره.
کاش چیزی مثل نظام مهندسی داشتیم و نرم افزارهای تولیدی از زیر نظر این صنف می گذشت و صنف تعیین می کرد کدوم گروه باید چه نرم افزاری تولید کنه.
من مدتها درگیر chang هستم اما می بینم واسه سالی چند تا برنامه اینهمه دردسر بکشم؟
nkm
دوشنبه 14 مرداد 1387, 19:50 عصر
والا منم به همین خاطر کوچ شاید اصلا ذوق برنامه نویسی را از دست دادم و اون را کنار گذاشتم
الان نیازها عوض شده
نیاز به برنامه های تحت شبکه دور برد، ارائه خدمات تحت وب، تهیه گزارشهای جور وا جور، استفاده از پرینتر های تحت شبکه و ... و همچنین عدم احساس امنیت در نرم افزارهای تحت داس توسط کارفرما و خیلی چیزهای دیگه، انسان را مجبور به کوچ میکنه
دقیقا تکلیف فاکس شده مثل مثال کتاب چه کسی پنیر مرا جابجا کرد یا برداشته است
ما باید دقیقا به فکر تغییر سیستم و پیشرفتن با نیاز و تکنولوژی روز باشیم
هرچه دیرتر حرکت کنیم، عقب تر هستیم
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم، ولی این نظر شخصی بنده است
و اما در مورد برنامه، اون برنامه مربوط به 6 سال پیش بوده که الان من حداقل 2ساله که برنامه نویسی حرفه ای دیگه انجام ندادم و الان دارم دست نوشته ها را در میارم و مطالعه میکنم تا ببینم چه کرده ام!!!!
برنامه در هر سال حدود 150 تا بانک ایجاد میکنه که حجم سال گذشته اون حدود 400 مگ بوده
و الانم مجبورم این کار را انجام بدم
حالا دوستان باز لطف کنن و پیشنهاد بدن ممنون میشم
rahro
سه شنبه 15 مرداد 1387, 06:46 صبح
برنامه در هر سال حدود 150 تا بانک ایجاد میکنه که حجم سال گذشته اون حدود 400 مگ بوده
دوست عزيز منظوري ندارم ولي من فكر نميكنم اين نوع برنامه نويسي حرفه اي باشه.
در هر سال 150 جدول!!!!!!!
دوستان هر كدام نظريه اعلام كردند ولي هيچكدام به اين نكته اشاره نكردند كه چه راحت و زيبا ميشه نقاط ضعف موجود را با توابع كتابخانه اي پوشاند . فقط كافيست اندكي زبان C ياد داشته باشيد.
هيچگاه من و امثال من نميتونن برنامه نويس حرفه اي تو اين زبان C باشيم ولي ميتونيم ازش در VFP نهايت استفاده رو بكنيم
nkm
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 21:23 عصر
میدونم
هیچی بدتر از این نیست که کارفرما ندونه چی می خواد
مثلا قرار باشه یک انباری بسازی و بعد بشه یک برج
برنامه خیلی جزیره ای کار شد. همینکه تا ححالا هم داره کار میکنه والا من که خودم موندم!
حالا برای اینکه بخوام کانورت کنم دارم کلاس میرم که اصلا بفهمم که چی میخوان
تا بتونم اون را بهینه کنم
حالا چی پیشنهاد میدین؟؟؟
Parmida48
جمعه 13 شهریور 1388, 22:59 عصر
... برنامه در هر سال حدود 150 تا بانک ایجاد میکنه که حجم سال گذشته اون حدود 400 مگ بوده
خب دوست عزیز نرم افزاری که هر سال 150 تا فایل رو با 400 مگ اطلاعات ایجاد میکنه باید مدیریتش خیلی مشکل و در گیریهای برنامه و نویسندش زیاد باشه :متفکر:
من هم حسابدارم ، هم کارمند بانکم و هم بیش از ده ساله با زبانهای مختلف مخصوصا با FP برای حجیم ترین بانکها برنامه نویسی کرده ام و همچین چیزی ندیدم !!!!!!!!!
یک برنامه حسابداری -بانکداری کامل هم حدود 7 سال پیش نوشتم که فقط 8تا dbf داره .
فکر میکنم و مطمئنم پایگاه داده های شما نرمال نیست و سیستمتون بایستی مجددا آنالیز و برنامه نویسی بشه !
البته جسارت منو ببخشین !
:قلب:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.