View Full Version : invalid TLV recordیعنی چی؟
mohandese_javan
شنبه 12 مرداد 1387, 19:16 عصر
سلام
با کریستال ریپورت یه گزارش میسازم، تو ویبی که میخوام نشونش بدم این پیام رو میده! چه مشکلی هست؟Craxdrt.dll , Crviewer.dll رو باید استفاده کنم دیگه؟تو ویبی اینارو به پروژه اضافه میکنم نمیدونم چرا کار نمیکنه؟این 2 تا فایل رو ازکجا میشه گیر آورد که اطمینانی باشه؟کریستال من 11 هستش
ممنون
mpmsoft
شنبه 12 مرداد 1387, 21:29 عصر
دوست عزیز زمان نصب کریستال باید در رجیستری و در این مسیر یک مقدار به اسم CommonFiles بسازی و مسیر CommonFiles سیستمتو توش تعریف کنی
مثال :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Crystal Decisions\9.0\Crystal Reports
بعد در این مسیر یک String بسازی و اسمشو بذاری CommonFiles و مقدارشو برابر CommonFile سیستمت کنی
C:\Program Files\Common Files\Crystal Decisions\2.0\bin\
mohandese_javan
یک شنبه 13 مرداد 1387, 16:57 عصر
سلام
ببخشید من متوجه نشدم میشه یه کمی واضح تر بگید؟ ممنون.
یعنی مشکل همینه؟ شما قبلا با این خطا برخورد کردین؟
m_vb1386
سه شنبه 15 مرداد 1387, 12:45 عصر
بله مشکل همینه
فایلهای مورد نیاز رو هم تو همین مسیر بریز
C:\Program Files\Common Files\Crystal Decisions\2.0\bin\
mohandese_javan
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 18:37 عصر
سلام
خوب اگه دستکاری رجیستر لازم باشه که نمیشه من میخوام برنامه رو بنویسم ببرم روسیتمهای دیگه کار کنه
اونجا هم باید این کارو بکنم؟
mpmsoft
جمعه 18 مرداد 1387, 09:25 صبح
دوست عزیز شما باید در زمان Setup این کارهاو انجام بدی
نرم افزار Setup Factory هم نرم افزار خیلی قوی هست و هم بسیار ساده
می تونی توی این نرم افزار زمانی که فایل نصبی می سازی تعریف کنی که این کلیدهارو اون تو رجیستری بسازه
کاری که فکر می کنم همه برنامه نویسها می کنن
من هم مشکلی نداشتم با این روش
MEHR_2008
سه شنبه 05 شهریور 1387, 09:13 صبح
سلام
من اين كارو كردم ولي هنوز اين error را ميده چيكار بايد بكنم؟:عصبانی++:
bsng110
چهارشنبه 06 شهریور 1387, 15:45 عصر
هوالحکیم. سلام. من وقتی برنامه کریستالم را بردم روی یک سیستم دیگه و اجرا کردم، پیغام داد که موتور کریستال نصب نیست. برای همین من فایل کریستال را از آدرس Program Files\Microsoft Visual Studio 8\SDK\v2.0\BootStrapper\Packages\CrystalReports\CR Redist2005_x86.msi نصب کردم و خودش همه تنظیمات را انجام داد و روی اون سیستم هم برنامه کار کرد. شاید مشکل شما هم به این صورت حل شود. در دات نت سه(ویژوال استودیو 9 یا همان 2008) هم، آدرسی شبیه آدرس بالا وجود دارد. یا علی. خدانگهدارتون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.