ورود

View Full Version : سوال: كد لودينگ اين سايت چي هست؟

arta.nasiri
شنبه 12 مرداد 1387, 23:29 عصر
با سلام به دوستان

از شما خواهشمندم كه اگه كسي كد لودينگ سايت www.mihannic.ir (http://www.mihannic.ir) رو داره بذاره

majoran
یک شنبه 13 مرداد 1387, 00:42 صبح
این کار یه کارمسخره و زمان گیر هست به نظر من نباید این کار رو انجام بدی کاربر خسته میشه وی به هر حال دنبال لودینگ سایت تو گوگل بگردی فراونه از این هم قشنگ تر

esf-kh
یک شنبه 13 مرداد 1387, 01:36 صبح
درود . من تا اونجا كه خبر دارم و تو يك جا خونده بودم framework اين سايت يك طرح و سفارشي ساخته شده . البته چرا دروغ بگ بيشتر از اين درباره صحت و سقمش اطلاعي ندارم . حقيقتش سرعت بارگزاري خوبي داره . و يكي از چيزهايي كه طراح به اون مي باليد همين قضيه بود كه از نونه هاي مشابه فشردگي بيشتري و سرعت بالاتري رو ايجاد مي كنه . اون چيزي كه شما اون وسط به عنوان يك لودينگ مي‌بينيد چيزي جز چند خط كد جاوا اسكريپت و آجاكس نيست . اما در بطن همين ظاهر جالب پيچيدگي‌هاي خاصي نهفته . به ر حال نمونه‌هاي آژاكسي سايت‌هاي زيادي در اينترنت يافت ميشه كه هر كدوم جذابيت خاصي داره . فقط اين رو بگم كه زياد تو دنياي آژاكس غرق نشيد چون به شناخته شدنتون در متورهاي جستجو لطمه بدي مي‌زنه .

eAmin
یک شنبه 13 مرداد 1387, 10:47 صبح
درود . من تا اونجا كه خبر دارم و تو يك جا خونده بودم framework اين سايت يك طرح و سفارشي ساخته شده . البته چرا دروغ بگ بيشتر از اين درباره صحت و سقمش اطلاعي ندارم . حقيقتش سرعت بارگزاري خوبي داره . و يكي از چيزهايي كه طراح به اون مي باليد همين قضيه بود كه از نونه هاي مشابه فشردگي بيشتري و سرعت بالاتري رو ايجاد مي كنه . اون چيزي كه شما اون وسط به عنوان يك لودينگ مي‌بينيد چيزي جز چند خط كد جاوا اسكريپت و آجاكس نيست . اما در بطن همين ظاهر جالب پيچيدگي‌هاي خاصي نهفته . به ر حال نمونه‌هاي آژاكسي سايت‌هاي زيادي در اينترنت يافت ميشه كه هر كدوم جذابيت خاصي داره . فقط اين رو بگم كه زياد تو دنياي آژاكس غرق نشيد چون به شناخته شدنتون در متورهاي جستجو لطمه بدي مي‌زنه .

سلام.

البته اگه از روی اصول از این تکنیک استفاده کنیم، هیچ مشکلی برای موتورهای جستجو پیش نمی یاد.

در ضمن این سایت هرگز از ای جکس استفاده نکرده و فقط چند خط کد جاوا اسکریپت هست که اول و پایین صفحه می زارن.

Bahram0110
یک شنبه 13 مرداد 1387, 11:29 صبح
فقط اين رو بگم كه زياد تو دنياي آژاكس غرق نشيد چون به شناخته شدنتون در متورهاي جستجو لطمه بدي مي‌زنه
قبول ندارم!
فقط در صورت استفادهء نادرست این وضعیت پیش میاد

milade
یک شنبه 13 مرداد 1387, 16:17 عصر
سلام
چرا رتبه کم می شه؟
من خودم یه برنامه نویسم تا حالا همچین چیزی نشنیدم
بای

Bahram0110
یک شنبه 13 مرداد 1387, 18:12 عصر
چرا رتبه کم می شه؟
من خودم یه برنامه نویسم تا حالا همچین چیزی نشنیدم

آره اگه لینک نداشته باشه و فقط onclick باشه موتور جستجو نمی تونه آدرس صحیح رو پیدا کنه

امید امرایی
یک شنبه 13 مرداد 1387, 21:42 عصر
راه های زیادی برای حل مشکل index شدن در ajax وجود داره و البته که زیاده روی در هر کاری اشکالاتی رو به همراه داره هرچند که استفاده صرف از ajax رو هم نمی شه گفت زیاده روی
بهترین راه اینه که سایت هم مبتنی بر پیمایش و هم ajax باشه

با سلام به دوستان

از شما خواهشمندم كه اگه كسي كد لودينگ سايت www.mihannic.ir (http://www.mihannic.ir) رو داره بذاره

آش دهن سوزی نیست دوست من و با یه جستجو خیلی ساده می تونید خیلی بهترشو پیدا کنید و اگه برای ساخت انیمشن هم مشکل دارید یه سری به اینجا بزنید http://www.ajaxload.info/

raravaice
دوشنبه 14 مرداد 1387, 00:07 صبح
فقط در صورت استفادهء نادرست این وضعیت پیش میاد

در تکمیل فرمایشات بهرام و kassit عزیز :

شما میتونید سایتی رو داشته باشید که مطلقا از Ajax استفاده میکنه ولی به خوبی در موتور جستجو رتبه بیاره.
تنها کافیه از روی User-Agent بیاید طرف خودتون رو شناسایی کنید و اون چیزی که دوست دارید رو تحویلش بدید.
یعنی یه سری محتویات Static رو تحویل موتور های جستجو بدید و اصل برنامه رو به کاربر ها.

موفق باشید

esf-kh
دوشنبه 14 مرداد 1387, 00:36 صبح
عرض كردم غرق شدن در اين تكنولوژي و زياده روي در آن و ناديد گرفتن استانداردها براي اينكه به اصطلاح كلاس سايت بره بالا . وگرنه خود گوگل و ياهو در سرويس‌هاي ايميل خود از همين تكنولوژي استفاده كرد‌ه‌اند ولي خودشون رو ديگه خفه نكرده‌اند . سطح معقول را حفظ كرده‌اند .

arta.nasiri
دوشنبه 14 مرداد 1387, 16:55 عصر
من فقط میخواستم اطلاعاتم زیاد بشه فقط همین

www.downallfa.com
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 09:19 صبح
سلام دوستان کسی کد لودینگ این سایت رو می دونه ؟
webalfa.net