ورود

View Full Version : سوال: ارتباط بین اکسس و SQL >> فوری <<

hamed_air_line
سه شنبه 15 مرداد 1387, 17:28 عصر
با سلام من بانک اطلاعاتی با اکسس ساختم و یک فایل اکسس دیگر حاوی فرم ها و کوری ها که تحت شبکه از ان استفاده می کنم حال تعداد یوزر ها زیاد شده و فایل هم سنگین شده
روشی برای اتصال این دو فایل با SQL وجود دارد یا نه ؟
یا روشی بهتر دیگری وجود دارد استقبال می کنم

amirzazadeh
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 09:40 صبح
با سلام من بانک اطلاعاتی با اکسس ساختم و یک فایل اکسس دیگر حاوی فرم ها و کوری ها که تحت شبکه از ان استفاده می کنم حال تعداد یوزر ها زیاد شده و فایل هم سنگین شده
روشی برای اتصال این دو فایل با SQL وجود دارد یا نه ؟
یا روشی بهتر دیگری وجود دارد استقبال می کنم
اكسس پروجكت همين كار رو ميكنه (بانك اس كيو ال با امكانات اكسس)از ويزاد upsize اكسس ميتونين براي اين منظور استفاده كنين(در ضمن جستجو رو فراموش نكنين )
.........................
موفق باشيد

jaberian2
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 17:50 عصر
اكسس پروجكت همين كار رو ميكنه (بانك اس كيو ال با امكانات اكسس)از ويزاد upsize اكسس ميتونين براي اين منظور استفاده كنين(در ضمن جستجو رو فراموش نكنين )
.........................
موفق باشيد

سلام آيا اكسس پروجكت نرم افزار خاصيه كه اگه هست چه جوري ميشه تهيه كرد. لطفا" آموزش استفادشو هم بفرمائيد.

amirzazadeh
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 07:32 صبح
سلام آيا اكسس پروجكت نرم افزار خاصيه كه اگه هست چه جوري ميشه تهيه كرد. لطفا" آموزش استفادشو هم بفرمائيد.
دوست عزيز اكسس پروجكت به همراه اكسس توسط ميكروسافت عرضه شده براي آشنايي ميتونين از اين تاپيك كه توسط دوستمون شاپرك آماده شده استفاده كنين.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=36555
...........................
موفق باشيد

jaberian2
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 09:45 صبح
ممنون البته كمي تو Help اكسس سرچ كردم و به به جاهايي رسيدم . البته آموزش ارائه شده خيلي كامل نيست و اگه دوستان آموزش كاملتري رو دارند ممنون ميشم آپلود/ راهنمايي كنند.